Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany:-[

Mam 13cm i nie zoperowane spodziectwo...

Polecane posty

Gość Abd al-Aziz ibn Saud
miało być kobiet, których partnerzy mają spodziactwo.

Powtarzam, mi to nie sprawia żadnego bólu

Jezeli spotkasz kobiete ktora bedzie dazyla Cie uczuciem to jej bedzie wszystko jedno co masz czego nie masz..

misterium zła potrzeba bliskości drugiego ciała i seks, a stały związek z ukochaną osoba to dwie zgoła różne rzeczy, tylko mi nie mówcie, że nie uprawialiście przygodnego seksu bez uczucia, ot tak dla samej przyjemności...bo stracicie wiarygodność

misterium zła potrzeba bliskości drugiego ciała i seks, a stały związek z ukochaną osoba to dwie zgoła różne rzeczy, tylko mi nie mówcie, że nie uprawialiście przygodnego seksu bez uczucia, ot tak dla samej przyjemności...bo stracicie wiarygodność

no nie co za ustrojstwo, albo w ogóle nie dodaje posta, albo od razu rzuca dwoma

To co teraz powiem może wam sie wydawać staroświeckie ale ja nie chce dziewczyny na jedną noc tylko na całe życie.

To co teraz powiem może wam sie wydawać staroświeckie ale ja nie chce dziewczyny na jedną noc tylko na całe życie.

załamany nie obraź się ale coś ci napiszę- jak dla mnie przesadzasz. naprawdę! nieszczęście jest wtedy jak się człowiek bez rąk, nóg, z zespołem albo bez gałek ocznych rodzi. a ty masz normalnego penisa! nie przesadzaj już facet i w garść się weź! twardym trzeba być nie miętkim kochany ;)

Gość A jak się jest impotentem
to ciężko byc twardym... verita!;):D

ale psychicznie mniej ciężko ;) a tak w ogóle sama mam niejeden kompleks i co ? musiałabym się cała operować :(

Gość A jak się jest impotentem
Za duża jesteś? Fakt... małe jest piękne.... ale nie penis!:P:D🖐️

eh musiałabym zoperować usta i nos, potem piersi, brzuch pośladki i uda :( duża nie jestem, ale jakaś taka byle jaka :(

Gość Ale prawda jest taka
Nie ma piekła, nie ma nieba!! Chodzi o to ze kościół straszy ludzi dlatego zeby sie nawracali...nie wierze w takie bajki. Pomyślcie jeśli Bóg naprawde istnieje to dla czego karze niewinnych ludzi którzy nic nikomu nie zrobili, chorobami i cierpieniem!!!

Gość Calineczka Stadna
mi by to nie przeszkadzalo :)

Gość lhooq
a w czym to tak naprawde miałoby przeszkadzac bo nie rozumiem. penis jak penis, tylko ujscie cewki moczowej w innym miejscu.

Gość Diabeł,','
A powieś sie bede miał jedną dusze więcej do kolekcji!hehe

Gość kostuch
siema wszystkim ja tez mialem z tym problem ,kurwa w dziecinstwie caly czas w szpitalu bylem i nic nie wychodzilo az do ferji postanowilem pójśc jescze raz do szpitala na operacje , operacja sie udała i teraz jstem jak nowo narodzony przedetm tez malem takie kompleksy jak "załamany" myslalem ze nie bd mógł uprawiac stosunku z dziewczynami a wtedy w szkole uwarzano mnie za ciach i wielw dziewczyn chcialo sie ze mna przespac a ja zamiast korzystac musialem odmawiac ale chuj teraz mam 18 lat wszystko jest wporzadku i ruszam na łowy jak to sie mówi zdjac pajęczyne z wacka i wkoncu cos przeleciec ps ziomy ktore nie maja tej choroby co my niewiedza jakie szczescie maja powodzenia załamany próbuj dalej na operacja chodzic wkoncu sie uda ...............

Gość kostuch
"ihooq" ty nawet nie wiesz co mowisz jak chcesz to sie zamien z zalamanym i bd wiedzial wtedy ze to jest tylko ujscie cewki w innym miejscu

Miałem kolegę co też miał podobnie....kazałem rozpuścić wici kilku dziewczynom że jego kutas jest "inny" i wygina się w środku pod "niesamowitymi" kątami....Od tej pory zawsze mu jakaś się pchała na kolana a on naiwniak myślał że Bóg go wysłuchał , hmm...czasami trzeba pomóc modlitwom.

:-[:-[eh ale mam doła

Gość catepilar
Hej Ja mam meza ktory ma spodziectwo zoledziowe, nieoperowane. Przed tym jak sie zaczelam z nim spotykac mialam kilku innych partnerow i szczerze mowiac nigdy nie zwracalam na ksztalt penisa uwagi, poniewaz kazdy facet jest inny.. Jesli chodzi o mojego meza to mamy udane zycie seksualne i w zeszlym roku urodzil nam sie synek. U niego tez wykryto spodziectwo takie same jak u taty i zastanawiam sie teraz czy nie powinnam cos z tym zrobic, jak czytam te wszystkie fora. Z drugiej strony jak czytam opinie mam dzieci ktore zostaly poddawane zabiegom, to sie okazuje ze te zabiegi czesto musialy byc powtarzane kilkakrotnie, a efekt koncowy nie zawsze byl najlepszy, pojawialy sie blizny, przetoki itd.. To jest operacja plastyczna i jak w zyciu bywa nie zawsze moze u kazdego sie tak samo udac, a jak kazdy zabieg niesie ze soba ryzyko powiklan. Zalamany, radze Ci sie nie martwic az tak bardzo, tylko poszukac dziewczyny.. Kazdy z nas ma jakies wady fizyczne , czy psychiczne, ale z regoly my sami widzimy je znacznie bardziej niz nasi bliscy. Nie martw sie i nie traktuj tego jako problem, to ze twoj penis jest troche inny nie znaczy ze nie mozesz zapewnic dziewczynie orgazmu i byc dobrym kochankiem. Powodzenia i glowa do gory

Gość lasecyqqqaaaa
13 cm o takim marzę, przecież da się nim symulować punkt g a orgazm kobieta osiągnie tylko jak drażni się lechtaczke więc rozmiar nie ma znaczenia

Gość omnaaa
powiem ci tyle chłopie 13 cm to jeszcze nie katastrofa!! jesli to spodziectwo czy jak temu tam nie wpływa na to czy twój mały stoi, na wytrysk iwszystkie inne sprawy związane z zyciem seksualnym to daj spobie siana i sie bzdurą nie zamartwiaj!! jak znajdziesz tą jedyną i będzie miało dojść co do czego to ją po prostu delikatnie uprzedź, z zaznaczeniem, że to nie wpływa w żaden sposób na zycie erotyczne.Niech dziewczyna sobie o tym poczyta, jak cie bedzie kochała to cie zaakceptuje całkowicie :-) mikropenisy to kalectwo!!! Ty nie masz sie czym martwić :) pozdrówka

Gość jako rodzic
mój synek też ma spodziectwo i zdecydowaliśmy się je nie operować byliśmy u kilku lekarzy i okazuje się, że nie jest to łatwa operacja i niekoniecznie musi zakończyć się sukcesem jego wada jest mała, bo dziurka jest przesunięta o kilka mm i znajduje się na główce, ale nie dokładnie na środku nie chcę ryzykować, boję się niepowodzenia operacji, lekarz powiedział, że w jego przypadku ta operacja byłaby niejako jedynie plastyką (żeby skórka była cała, bo teraz jest jakby pęknięta, z przodu jest, z tyłu jej brak - ale tego zupełnie nie widać od przodu) trudno, podjęłam taką decyzję wraz z mężem, wytłumaczyłam ją synkowi (ma 7 lat) jeśli będzie chciał, to zrobi sobie operację jako dorosły - ale to będzie jego decyzja, jego odpowiedzialność

Gość DO ZAŁAMANY
Powiem Ci za mam to samo, mam 23 lata żone, dziecko;) ja też miałem kompleksy z tego powodu i powiem szczerze ze dalej mam. Żona widziała mnie setki razy nago a ja mimo to i tak się troche tego wstydze. Głowa do góry. Ja dałem rady to i Ty dasz

NIe wróże ci sukcesów, wiem to po sobie . Mam 14,5 cm i żadna mnie nie chce. KObiety maja rentgena w oczach, jakiś szósty zmysł. Wystarczy że spojrzyc ci na krocze przez spodnie i wie czy jesteś godny zainteresowania czy jesteś nieudacznikiem. Po wielkości członka dziewczyny poznaja czy facet jest fajny i czy zapewni jej przyjemność. Średni penis powinien mieć minimum 17,5 cm. Jakbys miał takiego to i twoja przypadłość w postaci spodziectwa by im nie przeszkadzało.

Gość nie martw sie
ja mam 38 lat spodziectwo od urodzenia .i mam syna 15 letniego i żone od 16 lat i jest nam razem dobrze

Gość felek77
hej pisze do wszystkich facetów chłopaków którzy są zakompleksieni swoją chorobą spodziectwem i rozmiarem mnie nie miał kto uświadomić więc podzielę się swoimi przeżyciami i doznaniami, mam 34l jestem z wrodzoną wadą spodziectwa, nie mogę mieć dzieci mój członek ma 10cm pierwszą kobietę miałem w wieku 20l też się wstydziłem na pierwszy raz i miałem blokade psychiczną mieszkaliśmy ze sobą 4lata, potem miałem przerwę kilku letnią spowodowaną kompleksami (może inna mnie nie zaakceptuje nie zrozumie )przez ostatnie lata miałem kilka spotkań na sam sex i dwa poważne z wiąski , jedne kobiety lubią długie penisy inne grube, są takie że lubią grube i długie(nie chwaląc się takim też dałem rade) sex dla sportu wyglonda inaczej w tedy rozmiar i wizualność się liczy a z uczucia inaczej, kiedy dochodzi do zbliżenia jest uczucie i kobieta was na prawdę pragnie jest podniecona jej pochwa się dopasuję na pewno nie będzie was czuła tak jak zdrowego wymiarowego ptaka ale dacie jej dużo rozkoszy nasze członki są bardziej wrażliwe na uniesienia i doznania, więc troche luzu nie zaszkodzi:) a kobiety też są różne jedne można bzykać ogromnym penisem i nie dojdą (w tedy facet myśli mam takiego ptaka i nie moge jej zaspokoić????? trzeba umieć nim pracować!!) innym wystarczy wsadzic paluszek i szczytuje momentalnie(obecnie mam partnerkę która jest bardzo plytka i ciasna jest zdrową normalną kobietą która urodziła dziecko trafiło mi się:)) ), wszystko zależy od gry wstępnej jeżeli kobieta jest o garnienta i umie czerpać przyjemność z sexu to nawet nie zauważycie różnicy nie da wam odczuć że jesteście inni więc nie słuchajcie chłopców których natura obdarzyła że rozmiar sie liczy ,wielkość, itp, wystarczy że dobrze będziecie pracować tym co macie i przede wszystkim będziecie dbać o potrzeby kobiety swojej partnerki a sex będzie zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!! do puki mam sprawne palce i język nie poddam się w tej walce :)))))))))))))))

Gość Batsifocja
Załamany, nie wiem czy jeszcze żyjesz.... ale jeśli tak, to chcę Ci powiedzieć że poznałam kiedyś chłopaka, nie wiedziałam że ma spodziectwo, zakochałam się,zostawił mnie. Spotkałam go po 18 latach, zaczęliśmy znów się spotykać, po 2 miesiącach powiedział mi o tej przypadłości i pokazał jak to wygląda. Zaczęliśmy uprawiać seks. Nie wkładał mi do pochwy penisa bo miał II stopnia więc się nie dało, ale radziliśmy sobie w inny sposób. Zaspokajał mi całkowicie, kocham go i chciałabym z nim być do końca życia. Nie przeszkadza mi jego spodziectwo, jest nawet lepiej niż ze zdrowym mężczyzną. Nie zamieniłabym go na innego. Niestety znów mnie zostawił. Tak że jeśli któraś cię pokocha to nie będzie jej to przeszkadzało. A propos leczenia, w W-wie jest prof. Perdzyński, operuje dorosłych (takie operacje przeprowadza się do drugiego roku życia). Ale jest drogi. Czytałam jeszcze o doktorach Czyżu i Śmigielskim tez z W-wy, oni są od urologi dziecięcej ale jak trzeba to pomogą. Gdzieś na forum widziałam że kosztyje to ok 5 tys. zł. Życzę ci powodzenia w miłości, bo jest to możliwe