Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany:-[

Mam 13cm i nie zoperowane spodziectwo...

Polecane posty

Gość Batsifocja
felek 77 Nie mogłeś tego lepiej ująć. Masz całkowitą rację.

Gość felek77
do Batsifocja hej nie martw się że cie zostawił zdrowy czy chory każdy facet to drań :))))))))))))) jeżeli pozwolisz bardzo chciałbym porozmawiać podzielić się z tobą doświadczeniami i poznać twoje odczucia doznania jak to odbierałaś?? jeżeli to nie problem podaj mi swój e-mail dla tych którzy chcą leczyć spodziectwo u dorosłych jest szpital w białym stoku wpiszcie urologia białystok będzie adres i telefon kontaktowy są tam super fachowcy i wszystko na ubezpieczenie

Gość dd58
witam na forum :) te zdjęcia co ktoś wrzucił na początku postu są moje więc mogę coś powiedzieć na ten temat ;). Mi spodziectwo przeszkadzało tak do 18 roku życia póki nie byłem na stałe z dziewczyną jakieś 2 lata i jej ono nie przeszkadzało i później każdej kolejnej też nie przeszkadzało a związki mi się rozpadały z powodu różnicy charakterów a nie spodziectwa. Teraz też mam dziewczynę w moim wieku czyli 25 lat i też jej to nie przeszkadza ani trochę. Seks uprawiam normalnie i nic mnie nie boli :). Mój penis mi się podoba i to że mam takiego sprawia że jestem wyjątkowy :). I nigdy w życiu bym tego nie zoperował dlatego że mi to w ogóle nie przeszkadza a z operacją wiążą się duże komplikacje. Dlatego wiem że każdy znajdzie sobie kiedyś partnerkę swojego życia :). Powodzenia..... :)

Gość sopel95
CHlopie powiem ci tak ja mam 17 lat poznalem cudowna kobiete ktorej opowiedzialem iz mam wystepuje u mnie spodziectwo mosznowo-praciowe. Jestesmy ze zosoba ponad 1.5 roku i jest git. Co do stosunku nie ma problemu z penetracja lecz (zoladz mojego penisa jest skierowany w dol i kiedy dochodzi do wytrysku odbija sie od scianki zoledzia). Mam pytanie do kogos kto moze mial podobny przypadek? Czy to uniemozliwi mi zalozenie rodziny chodzi dokladnie o dziecko bo w internecie pisza roznie. I powiem ci kolego ze jezeli poznasz kobiete ktora naprawde cie pokocha to mozesz jej powiedziec z pewnoscia zaakceptuje ciebie takim jakim jestes. ;D

Gość sopel95
CHlopie powiem ci tak ja mam 17 lat poznalem cudowna kobiete ktorej opowiedzialem iz mam wystepuje u mnie spodziectwo mosznowo-praciowe. Jestesmy ze zosoba ponad 1.5 roku i jest git. Co do stosunku nie ma problemu z penetracja lecz (zoladz mojego penisa jest skierowany w dol i kiedy dochodzi do wytrysku odbija sie od scianki zoledzia). Mam pytanie do kogos kto moze mial podobny przypadek? Czy to uniemozliwi mi zalozenie rodziny chodzi dokladnie o dziecko bo w internecie pisza roznie. I powiem ci kolego ze jezeli poznasz kobiete ktora naprawde cie pokocha to mozesz jej powiedziec z pewnoscia zaakceptuje ciebie takim jakim jestes. ;D

Gość lmn
Mam 5 letniego synka urodził się z chorobą spodziectwa miał już 5 operacji i niema poprawy czekają go następne jest to dla mnie cienrzke a szczegulnie dla mojego synk

Gość imn
synek ma mieć operacje w lipcu zastanawiam sie czy ma ją mieć lekarz muwił ze niewiadomo czy sie powiedzie

Gość DziewczynaSopel95
Ja mysle ze lepiej podjac sie tej operacji. Hm... A moze sie powiedzie. A jesli nie to przeciez to nic strasznego. Moje kochanie nie narzeka;)

Gość Jeszcze mniejszy
Siema. Ja także urodziłem się ze spodziectwem, Tyle ze 13 cm to 2x tyle co mam ja.... Operacje zaczęły się jak mialem 5 lat i od tamtej pory z przerwami co pol roku czasem co rok mialem około 14 operacji. I w sumie celu nie osiągnięto... Niektóre trzeba bylo powtarzać ze względu na porażkę... W wieku prawie 16 lat Jak juz mialem ostatnia operacje byłem mega zadowolony ze wszystko będzie estetyczne. Niestety po tygodniu to prawidłowe ujscie się zatkało i ujscie znowu znajdowalo się przy zoledziu. Wtedy spędziłem rozmowę z dziewczyna i zadecydowalem ze tak zostanie. I bylo dobrze. Obecnie jestem z kolejna partnerka czerpiemy z seksu czysta przyjemność. Jeśli jest uczucie to nic innego się nie liczy. Wazna też jest samoakceptacja. Więcej pewności siebie:-D

Gość DziewczynaSopel95
Ja powiem ogolnie. Najważniejsza jest samoakceptacja, bo jeśli sam siebie zaakceptujesz to i dziewczyna też Cie zaakceptuje. A jeśli sie bedzie wymyslalo ze boze bo jest taki maly to i dziewczyna tez bedzie sie nad tym zastanawiala, ze moze trzeba zmienic chlopaka, bo ma kompleksy i jak on mowi ze ma malego to pewnie tak jest. Chlopcy wiecej pewnosci siebie. Ja wiem ze to jest latwo mi mowic ale glowa do gory. I zycze powodzenia. :)

Gość DziewczynaSopel95
Ja powiem ogolnie. Najważniejsza jest samoakceptacja, bo jeśli sam siebie zaakceptujesz to i dziewczyna też Cie zaakceptuje. A jeśli sie bedzie wymyslalo ze boze bo jest taki maly to i dziewczyna tez bedzie sie nad tym zastanawiala, ze moze trzeba zmienic chlopaka, bo ma kompleksy i jak on mowi ze ma malego to pewnie tak jest. Chlopcy wiecej pewnosci siebie. Ja wiem ze to jest latwo mi mowic ale glowa do gory. I zycze powodzenia. :)

Gość do Załamanego
chłopie , nieważny kształt, nieważna długość w lecz długość w gdzyż kobieta by szczytować musi mieć stymulowaną łechtaczkę ok. 10 minut, a łechtaczka leży parę cm poniżej spojenia łonowego i wystarczy penis 3cm by jej dogodzić. Jeśli tryskasz spermą i Ci stoi tych 10 minut to dupy sobie i lekarzom nie zawracaj. Gorzej byłoby gdybyś nie miał erekcji i wytrysku nasienia/orgazmu.

Gość dla załamanego
masz tu adres kliniki, która zajmuje się tą wrodzoną wadą układu moczowo-płciowego bez wzgl. na wiek pacjenta. KONSULTACJE Centrum Gizińscy, Bydgoszcz, Leśna 9, tel. 52-345 50 80 Wtorki 08.00 - 12.00 Jak wpiszesz w googlarkę h. spodziectwo, to wyskoczy kilka adresów klinik , które to operują. SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Oglądałam zdjęcia spodziectwa i faktycznie to nieciekawie wygląda: ni to penis ni to cipa

Gość Spodziak
witam, ja miałem dwa zabiegi pierwszy w wieku 3 lat, drugi wieku 5 lat. Nic więcej z tym nie było robione, a do lekarza w tej sprawie sam nie chodziłem. Mam tylko jeden problem z akceptacją swojego "przyjaciela": po tych dwóch zabiegach ma liczne blizny, które wprawiają mnie w kompleksy i jest skrzywiony w dół przy żołędziu. Rozmiar jak to w tej przypadłości niewielki bo 13 cm, ale z tego co czytałem w wypowiedziach innych to i tak nie jest źle. Pocieszają mnie wasze wypowiedzi na temat udanego życia seksualnego :) do tej pory myślałem, że to będzie niemożliwe, ale podnieśliście mnie na duchu :) W moim przypadku większym problemem są jednak prosaki, które mam już od kilku lat, a ku***two można usunąć jedynie laserem. Ale cóż nie ma się co martwić "fajki" do góry panowie :)

Gość zaciekawiony1234
ja mam to samo bywa nie zawsze jest 13cm mi sie udalo 16.5 cm ale nie o rozmiary tu chodzi o akceptacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!! takie zycie ptaki do gory poz

Gość Ona25ona
Witajcie Panowie. Chodzi omojegosyna (4latka) i jego spodziectwo. Za tydzien ma miec operacje 23.10,jestem samotna matka i jest mi strasznie ciezko podjac decyzje co do tej operacji,duzo czytalam ze p operacji jest czasami gorzej niz przed... Boje sie ze gdy sie nie zdecyduje na ta operacje to moj synbedzie mial do mnie pretensje,a z drugiej strony gdy sie zdecyduje moge tylko pogorszyc sprawe.Nie wibem co mam robic... Narazie nie narzeka na żaden bol przy oddawaniu moczu,nie wiem czy to z wiekiem pojawia sie bol ? Lekarze w sumie nic mi nie wytlumaczyli,tyle,ze jest taki defekt i trzeba go zoperowac,bo chodzi bardziej o psychikę niz o samego czlonka. Wiem,ze sama powinnam podjac decyzje,ale mam nadzieje,ze doradzicie mi wy jakos panowie,ktorzy sami borykacie sie z ta przypadłoscia... Nie chce zeby moje dziecko cierpialo,ale chyba jedno i drugie wyjscie bedzie ciagnelo za soba jakies cierpienie...

Gość darek 11111
podaj go operacji kosmetycznej .... i tak sie na to zdecyduje jak będzie starszy sam im wczesniej tym lepiej wiem co mowie tez mam to wadę

Gość Piter gosc
Witam, mam podobny problem mam 22 lata czy to forum jeszcze żyje ? Pozdrawiam Życzę Wesołych Świąt

Gość Piter gosc
felek77 proszę podaj mi swojego e-maila chciałbym poklikać. p.kot91@o2.pl

Gość RaDeKK
Miałem trzy operacje w dzieciństwie (8-10 lat). Masakrowali mi fiutka i ... to bardzo złe wspomnienia. Pozostały blizny,brak napletka, owłosienie na całej dolnej częśc***enisa i ujście pod żołędzią... Katastrofa. "Załamany", przestań pieprzyć i podejdź do tego z głową. To głupie ale ok., mój przyjaciel ma 15-16 cm jednak jest "przy sobie", mówiąc wprost gruby :) Gdy spotykam się z dziewczyną na numerek, to najzwyczajniej robimy to po ciemku, no ewentualnie w półświetle. Nigdy nie narzekały, wręcz przeciwnie, chciały więcej. Podobnie w przypadku zakochania, najpierw tak jak z panną "na chwilę" z czasem coraz śmielej. Jak Cię kocha to zaakceptuje twoja "inność". Brak napletka nie stanowi problemu, przynajmniej w moim przypadku sie z tym nie spotkałem (a spałem z wieloma kobietami), owłosienie likwiduję żyletką:) Jak jesteś "dobry" w łóżku i potrafisz zaspokoić kobietę ,to ... zero zmartwień. I jeszcze sprawa sikania. Zawsze robię to na siedząco, kwestia higieny. Kobiety wręcz to pociąga, cieszy.... Głowa w górę i bądź cwany ale nie przebiegły. :))

Gość RaDeKK
Kobiety są wspaniałe jeżeli facet jest dla nich taki jak tego oczekują.

Gość Adamekkk
możesz mieć i 20 cm. zobacz sobie w rankingu metod powiększania co jest teraz na czasie, ranking to rspp.pl, masz tam kilka produktów różnych firm

Gość gość
bez seksu mozna zyc! sex jest niebezpieczny!

wszystkie spociaki to fajne chłopaki ciekawskie panie zapraszam na testowanie !!! trochę humoru sie tu nam zda poz

Gość Dawid199595
Witajcie moi mili ;) Mam 20 lat, jestem normalnym chłopakiem który ma dziewczyne, no i mam również spodziectwo ;D Szczerze nie przeszkadza mi ono wgl, mój penis ma 18 cm w stanie wzwodu, cewkę moczową mam pod żołędziem,i tak jakby pół napletka bo jest tylko taki "kapturek" na górnej części żołędzia. Kiedyś kiedyś jak byłem mały miałem mieć operację, ale lekarz przekonał moją mamę odziwo że ona nie będzie mi potrzebna, i w sumie jest to racja, Nie powiem trochę irytuje mnie widok go podczas spoczynku, bo jest no taki nie naturalny, nie mam problemy z oddawaniem moczu ani stosunkiem(moja pratnerka, jak i byłe były bardzo pozytywnie zaskoczone). Tak więc Panowie i drogie Mamy nie załamywać ręce, uczy do góry bo będzie dobrze. Jeżeli ktoś by chciał jakiś kontakt ze mną pisać pod komentarzem ;)

Gość operowany1111
Ja mam 17 lat i tydzien temu mialem dopiero operacje na to. Goi się narazie, ale operacja powiodla sie bardzo dobrze :) cewka odtworzona, napletek też. Ogólnie wyglada to bardzo dobrze (nawet mam dłuzszego chyba :D) Troche te szwy przerażają ale nie jest az tak źle. Więc da sie w tak poznym wieku operować :) Poszedłem prywatnie za 120zl(wizyta w prywatnej przychodni), a reszta to z nfzu ;)

Gość Spodz
Chcialbym zaprosić szanownych Panów (Panie też, choć może będziecie mniej zainteresowane) na mojego bloga o spodziectwie, historii leczenia i wgl :) http://facetispodziectwo.blogujacy.pl

Gość gość
mój obecny chłopak (17 lat) ma niezoperowane spodziectwo z dziurką bardzo oddaloną od żołędzi, gdzieś na wysokości jajek. Penis jest normalny tylko nie ma na szczycie dziurki a ma na penisie koło jajek. Niestety fałszywie pojęty wstyd i brak zainteresowania rodziców spowodował , że się tym nie zajęli. Inna sprawa, że w takiej postaci jak on nie zawsze operacja się udaje a poza tym defektem peniska ma boskiego i dużego. Sikać musi zawsze na siedząco ale się już do tego przyzwyczaił. Poza tym - póki co mi to odpowiada - gdy uprawiamy seks nie zrobi mi dziecka bo spuszcza się na własne jajka. Jeśli zostaniemy dalej na stałe i będę chciała mieć dzieci, to będzie problem jak to zrobić ale może się da mi "to" wstrzyknąć strzykawką . Na razie uprawiamy seks bez niebezpieczeństwa ciąży. Poza tym gdy uprawiamy loda nie spuści mi się do buzi - no ale aby nie było mu przykro czasami przytykam usteczka do dziurki przy jajeczkach i pozwalam na strzał do buźki.

Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz

Cześć Załamany. Świetnie że się nie powiodły te próby. To dopiero idiotyzm i uwierz mi wiem co piszę.  Penis nie jest podstawowym kryterium przy wyborze partnera.Kobieta będzie Cię kochać za całokształt. Odpowiedzialność za rodzinę , opiekuńczość, mądrość, pomysłowość, odpowiednie wartościowanie świata, szacunek do siebie i do niej. Tych cech u mężczyzny  świadomie bądź podświadomie szuka kobieta. To są bowiem cechy mężczyzny. Prawdziwego. Te 13 cm. to dla niektórych ideał.  Nie wszystkie kobiety lubią uzi. Ale minęło już trochę czasu i pewnie masz za sobą już pierwszy raz a może nawet drugi;-) Jeżeli tu zaglądniesz (mam nadzieję ze żyjesz)to napisz jak się  ma rzeczywistość do Twoich ówczesnych obaw. Zdecydowałeś się operować?

Witam, serdecznie mam podobny problem co kolega wyżej czyli autor postu , problem polega na spodziectwie żoledziowym czyli tym najsłabszym I stopnia ogólnie to przejdę do sedna rozmiar w czasie erekcji to jakieś 13 cm jeśli dobrze mierze 😅😢😢, ogólnie słyszałem że są opcje by przedłużyć pracie czy ktoś korzystał z usług najlepszego chirurga/androloga Piotra Swiniarskiego