Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oprszczowanaMaksymalnia

gorsza cera po mikroderm. niż przed-dlaczego?

Polecane posty

nie rozumiem, miałam mikroderm, diamentową, zaraz po tym algi i mam pełno małych plamek, krostek bolących więcej. Mam pytania czy robić jeszcze zabieg czy sobie darować skoro więcej szkody niż pożytku.

podbijam

Gość 65572090
Skora się regeneruje po zabiegu i oczyszcza ze wszystkich śmieci, które w niej tkwią. Mnie tez się pogarsza, ale szybko to mija, po trzecim zabiegu już przestała :)

acha, tylko boje się że narobie sobie dziadostwa na twarzy większego niż mam bo teraz tak to wygląda :/

Gość 65572090
Miałaś kiedyś już maskę algowa?

Gość zgadzam się, że fajny facet
nie, wtedy to była moja pierwsza wcześniej miałam zabiegi kwasami

Gość opryszczowana Maksymalnie
to wyżej to jaaa

Gość 65572090
Moze masz jakaś alergie na algi? Poproś następnym razem o inna maseczkę :)

ok, tak pewnie zrobie o ile w ogóle odważe się na tą mikrodermobrazje, bo tanie to nie jest

a ile jestes po zabiegu?? wiadomo, że skóra potrzebuje czasu na dojście do siebie :)

zabieg miałam w piątek

Gość 65572090
No niestety ceny są wysokie. W moim przypadku warto było.

Gość WSZYSCY BEDA MOWIC O TYM
a ja wczoraj bylam na pierwszej mikrpodermobrazji dimantowej i nic. nie jest ani lepiej ani gorzej.... warto isc jeszcze raz??? jak mysliscie dziewczyny??

u mnie jest gorzej i też się zastanawiam :/

Gość aga 1972
Fajny temat ja tez mam złe doświadczenia z mikrodermabrazją, miałam łojotokowe zpalenie skóry po tym zabiegu, które lecze teraz w symbiosis w Poznaniu. też mi sie objwiało krostakani i pózniej był jeden wielki rumień, dlatego odradzam wszystkim ten zabieg, bo równiez odradzaja go fachowcy u których lecże skórę i wykonuje o wiele lepsze zabiegi w tej cenie

Aga dziękuje za te słowa, już wiem że więcej nie zrobie tego zabiegu. Powiedz jaki inny zabieg na dość problemową cere z bliznami po trądziku

Gość ja też jestem .............
zainteresowana podnoszę, jakie inne zabiegi?

Gość aga 1972
zaczęło się tak załamana trafiłam z polecenia znajomej do tego centrum na konsultacje kosmetologiczną, gdzie równiez obejrzał mnie dermatolog i stwierdził łojotokowe zapalenie skóry więc dostałam cały zestaw do pielęgnacjiw domu czyli mycie sensibio ds biodermy, kwas migdałowy do stosowania w domu oraz rozex, a na koniec krem nawilżajacy xerial po tygodniu jak zmniejszył się stan zapalny udałam się na zabieg z kwasem migdałowym oczyszczanie ultradżwiękami metronidazolem i mocznikeim jestem pielęgniarką i może trochę niezrozumiale piszę ale zapewniam że maseczki mikrodermabrazja i mizianki to kit i wyrzucone pieniądze w błoto, albo jeszcze gorzej, no chyba że ma się łądną cerę i chce się odpocząć cieszę się też że wreszcie ktoś mi dobrał kosmetyki do stosowania w domu do mojej cery i to działa polecam lepiej odżałować nieco więcej, ja zapłaciłam za zabieg 200 a za kosmsetyki łącznie w aptece 190 a za żel z kwasem migdałowym prawie 160 ale jest zdecydowana poprawa, nie mam blizn potrądzikowych ale wiem że wykonują tych zabiegów sporo wcześniej sie połasiłam na promocję w innym gabinecie ze zniżką wyszło 80 zł i skończyło się tym co wcześniej pisałam