Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia32

mój mąż chce rozwodu nie wiem co dalej...

Polecane posty

Gość basia32

nie ma innej kobiety, twierdzi,że go nie szanuję a związek bez szacunku nie ma szans, mówi,ze go straciłam i nie chce próbować ratować zwiazku, bo nie wierzy w moją zmianę... proszę Was o pomoc... co dalej robic...

Gość este vistla yo
kopnac go w dupe szuka pretekstu zeby cie zostawic a ty chcesz go na sile zatrzymac ,masz chociaz odorbine honoru?

Gość Elwira 32
A czy szczerze wcześniej rozmawiał z Tobą o Waszym związku.Rozmawialiście o tym co w nim zmienić aby było lepiej. Myślę,że nie. To Ty masz go szanować, a on Ciebie nie musi? Kochana ,rozwodu chce ten kto znalazł sobie inną i jest pewny,że ma dokąd pójść. Myślę,że tak jest. Chyba,że Ty go dręczysz,zdradzasz itp. Jak jest?

Gość basia32
nie wiem .... tak mówi... przypuszczam ,ze chodzi mu o to,ze czasami się po nim wydzieram... nie słucham tego co do mnie mówi, jak mów jestem nie czuła... nie czuje ,że go kocham... nie okazuje tego... stałam się dla nie go obojetna... nie chce mu się walczyc o ten związek...

jasne, wszscy, ktrzy chcą rozwodu, to tylko z jednego powodu na świecie dziewczyno, opanuj się....

Gość basia32
nie mam innego... on tez nie... mamy 7 letniego wspaniałego syna... nigdy go nie zdradziłam, twierdzi,ze w naszym domu nie ma rodzinnego ciepła,ze ja wciaż gdzies pędze a on juz nie daje rady...

Gość zrób mu laskę z połykiem
to sie pogodzicie

Gość basia32
podbijam temat... proszę Was o wsparcie ...

Gość unga bunga
nie okazujesz mu czulości? :P

Gość unga bunga
brakuje mu obiadkow , świątecznej atmosfery a zwłaszcza zapachu wypiekanych ciast? :D