Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie niewzruszona

Nie potrafię sie ustatkowac.

Polecane posty

Nie wiem jak mam na to patrzeć, nie potrafie pozostac w jednym zwiazku przez dluzszy czas, nudze sie, uczucia slabna, dostrzegam coraz wiecej wad u partnera i zazwyczaj koncze zwiazek. Co jest ze mna nie tak?

Gość spokojna glowa
Nie, wszystko z Tobą w porządku. Monogamia to bzdura mająca na celu trzymanie motłoch w ryzach.

No tak, zawsze mialam sceptyczne podejscie do zwiazku, ale to juz zaczyna byc meczace, nikt mi nie pasuje

Gość twoja sprawa
🖐️

Gość twoja sprawa
spokojna glowa ty jestes motloch owladniety konsumpcjonizem dzisiejszych czasow bez wlaslnego pomyslunku podazajacym slepo za nowa moda 🖐️

twoja sprawa a jaka to moda? Albo ma sie preferencje to bycia z kims albo nie. Chcialabym to zmienic a i tak gowno z tego.

Zamiast latać za każdym pierwszym lepszym miej wymagania i się ich trzymaj. Nie ktokolwiek ale ktoś. Ale czy potrafisz?

Mellygion Nie latam za pierwszym lepszym, mam wysokie wymagania ale rozważne i do spelnienia.

Gość twoja sprawa
przy wysokich wymaganiach rzadko kto by je spelnial i znalazlabys kogos wyjatkowego, a nie co chwile byla zauroczona - zreszta w czym po krotkim czasie mozna sie zauroczyc, przeciez tego czlowiek tak naprawde nie znasz