Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .smutno.

Jędrzej, imię dla chłopczyka

Polecane posty

Gość gość
jędrzej z sanoka, sredniowieczny malarz. tak mi sie te imie widzi. nie, cudacznie, serio

Gość gość
spoko imię. a te co wymieniłaś z popularnych to ich za dużo. w ogóle wkurza mnie moda na popularne imiona i pełno Kubusiów czy pedalskich Oliwierków, wrrrr. to chociaż inne i normalne. nazwij jeśli się podoba wam to imię. inni niech idą w pole jak się nie podoba. to rodzice wybierają imię

Gość gośćiówa
Imię piękne i nietuzinkowe.Własnie Jędrzej jest pierwotną (starszą) formą Andrzeja,a nie odwrotnie.Jest orginalne ale nie nadęte i nowomodne,stare ,porządne imię dla prawdziwego faceta,a nie pedalskie Kamilki Alanki Brajanki itp.Dodatkowy plus-nie ma ich zbyt wielu i oby nie było

Gość gośćitka
To my przyszli rodzice powinnismy wybierac imie dla swoich dzieci, a nie babcia, ciocia , klocia... One mialy taki przywilej przy nazywaniu swoich dzieci. Moj synek bedzie mial na imie Tymoteusz. Juz sobie wyobrazam opinie w rodzinie typu- co to za imie- ale ja sie tym nie przejmuje. I ty autorko tez przestan. Jedrzej to bardzo ladne imie.

Gość gość
A mi się to imię podoba :) Jędruś, Jędrek, Drusiek - fajne! I jako dojrzałe imię- bardzo dostojne i poważne - Panie Jędrzeju... Owszem, rzadko nadawane, ze względu na jego trudne brzmienie, ale ciekawe i historyczne. Niestety mój mąż protestuje,ale nie ma co gadać, bo będziemy mieć córeczkę ;)

Gość ellemamut
Mam syna Jędrzeja, za tydzień kończy 10 lat. Nikomu się nie podobało, ale postawiłam na swoim. Jędrzej uwielbia swoje imię i właśnie tak tak się przedstawia- Jędrzej. Pozdrawiam.

Gość gość
Mój chłopak ma tak na imię i jest z niego zadowolony :)

Gość gość
Bardzo, bardzo chciałabym tak dać na imię swojemu dziecku - mega mi się podoba. Ale niestety tata dziecka protestuje :( I prawdopodobnie będzie właśnie wymieniony w tym wątku Jerzy (choć nie widziałam tego wątku wcześniej - dlatego bardzo się zdziwiłam, że pojawiają się tu moje dwa ulubione imiona) :) Podoba mi się też Jacek - jakoś tak męskie imiona na "J" mi podchodzą :)

Gość gość
Świetne imię, męskie, mocne, nieoklepane i bezpretensjonalne. Dwie córy miały mieć tak na imię, trzeciego podejścia raczej nie będzie ale jesli miałabym syna to tylko Jędrka :)

Gość gość
Bardzo mi sie zle to imie kojarzy. Znam jednego Jedrusia. Rozpuszczony do granic możliwości. Ledwo się uporal z wódką, jakimś cudem nie zachlal się na śmierć. Bydle niewychowane az wstyd się przyznawać, ze się go zna... :o oprócz tego, że ma kasę to nie ma nic do zaoferowania. Dramat. x x Albo Jedrula z rodziny zastępczej - Pantoflarz :D hihi

Gość gość
Zmiencie przedszkole, bo chyba nie chodzi o zlobkowicza#;

Gość gość
Tez chce miec Jedrzeja. Tylko ktoś tu na kafe brzydko przedrzeźnia pisząc Jądrek :s Aż tak się to kojarzy?

Gość gość
Co Ty w ogóle bym nie skojarzyła nigdy mi przez myśl nie przyszło. Imię niesamowite, dostojne i męskie. Mały Jędrzej, Jędrzejek, duży Jędrzej. Super.

Gość gość
Maly chlopiec Andrzejek, ladnie