Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grafik poszukiwany

grafik poszukiwany

Polecane posty

Gość grafik poszukiwany

jak w temacie :) czy ktoras z Was zajmuje sie grafika komputerowa? Potrzebuje prostych przerobek w moim sklepiku internetowym a kolezanka, ktora czasem mi pomagala olewa mnie ostatnio. Oczywiscie co do ceny sie dogadamy.

Szkoda, że znam tylko Corel, chętnie bym pomogła.

Gość grafik poszukiwany
dzieki za checi... ja bym chciala zmienic troszke baner, dodac logo firmy, z ktora nawiazalam wspolprace i dwa linki. dla grafika to pewnie zadna robota a dla mnie czarna magia...

Jak sobie pomyślę, że kurs projektowania stron mi przeszedł koło nosa, to szlag mnie trafia. Siedzę w domu i jakbym umiała, to zrobiłam bym Ci to od ręki.

mój mąż jest grafikiem/informatykiem tylko nie wiem czy chcesz faceta;)jak chcesz to podaj swojego meila wyśle mu co i jak i się dogadacie..

Gość Ja tez jestem grafikiem ale
nie informatykiem, wiec nie tego linka nie podepne. Szukasz nie "grafika" a "informatyka" lub raczej "webmastera"

Falea, mnie na kurs nie wzieli. bo byly wymagania: co najmniej 3 lata pracy w zawodzie (a moze 5) i przed 30

Ja bym się załapała, bo spełniałam wymagania, ale akurat się okazało, że jestem w ciąży i lekarka mi odradziła - kurs trwał miesiąc, 5 dni w tygodniu po 8 godzin przy komputerze. No i posłuchałam. A za rok tego kursu już nie było, i teraz też już nie będzie :(

A co do ikonek, to ikony na www bez problemu mozesz robic na tym swoim Corelu. Ja tak robilam :)

Gość ,,,,ll
Myślę, że powinnaś poszukać na deviantart.com wpisując w pole wyszukiwania Poland (lewe pole wyszukiwania u góry strony, a nie to po środku) i znaleźć kogoś kto robi fajną grafikę, a następnie skontaktować się z tą osobą (wysłać wiadomość na priv lub maila). Na deviancie jest mnóstwo utalentowanej młodzieży z Polski, która na pewno nie policzyłaby ci dużo (bo to licealiści i studenci głównie). http://www.deviantart.com/

Gość grafik poszukiwany
dzieki wielkie dziewczyny za odpowiedzi. ja jestem kompletnie zielona w temacie. kupilam gotowy skrypt. lipa straszna. potem *kolezanka* mi robila od podstaw bo to byl goly szablon, a raczej jej kolega jak sie pozniej okazalo, i sobie policzyli - 600. Masakra. Zrobili na odczep sie, beznadzieja totalna. Znalazlam jedna fajna dziewczyne z Wawki i za 200zl zrobila mi od podstaw, razem z logo (moj projekt, ona tylko to ladnie ubrala), baner, pozmieniala kolory, graficzny rozstaw tabel. teraz sklep ma rece i nogi, na ile pozwala ten szablon oczywiscie. Ale teraz potrzebuje korekty ze wzgledu na te wspolprace z inna firma. Ja zielona, a kolezanka z Wawy zarobiona chyba :(

Daj ogloszenie na gumtree. Ja moge robic logo, ikony, przerabiac zdjecia, ale ze skryptem nic nie zrobie

Gość grafik poszukiwany
*600 mialo byc. Ja nie mam wymagan co do plci grafika :) pisze na ciazowym bo przeciez sa mamy, ktore siedza w domu i moga sobie dorobic nawet pare grosze. Plus kolejne doswiadczenie. moj email to kynnet4u@gmail.commilkyway - jesli Twoj maz nie jest drogi to niech napisze. dzieki wielkie!!!!

Gość grafik poszukiwany
600 euro, kurcze!!!!

Gość grafik poszukiwany
walnijcie mnie jakas pala prosto w leb! pisze jak kura pazurem :) kynnet4u@gmail.com

Gość na oferii możesz dac
ogłoszenie ,oferia ,portal zleceń i dają ci odpowiedzi kto i za ile zrobi

Gość malajf3
Polecam grafików z ministerstworeklamy.pl Naprawdę świetne projekty mi ostatnio dostarczyli :)