Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonka25

tesciowa

Polecane posty

Gość iwonka25

mam 4 miesieczna corke i tesciowa ktora jest dla mnie prawdziwym utrapieniem .zabiera mala do siebie rozszeza jej diette bez mojej wiedzy zmienia kremy do pielegnacji mimo tego ze mala sie ciagle uczula. jak zwracam jej uwage to twierdzi ze nic zlego nie robi co zrobic zeby zrozumiala ze to moje dziecko i nie ma prawa decydowac o takich rzeczach?pomocy

Powiedzieć jej to wyraźnie i prosto z mostu. Albo nie zgodzić się, żeby zabierała małą. No, chyba że pracujesz i potrzebujesz żeby pomagała Ci w opiece to wtedy trzeba delikatnie, ale stanowczo.

Gość nie słyszałam, żeby purtnął
Informatyk Ci dobrze radzi :classic_cool:

moja ubierala mi mala za cieplo, jak jej nalozylam sweterek i zostawilam u tesciowej to jak wracalm juz miala na sobie kurteczke, walczylam z potowkami, ale powiedzialam: jak mama jeszcze raz ubierze ja w cos dodatkowego, w czym jest jej za goraco, to wiecej jej do mamy nie przyprowadze! i sie skonczylo, ale u mnie byla taka sytuacja, ze ona sie nia nie opiekowala, tylko czasami zawozilam na dzien, jak sie stesknila. zalezy czy potrzebujesz jej pomocy, no i zalezy od osoby, bo niektore moga sie obrazic