Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pzu nizal

fioletowy widelec cześć!!!

Polecane posty

widelec jak chcesz mogę ci na maila wysłać fotę:classic_cool: małego pzu

tatuś??? jest ok, nawet bardzo ok, w stosunku do mnie, a w stosunku do małego pzu-----jest w nim po prostu zakochany, opiekuje się nim super, ale ja mam małą zadrę w pamięci i odwdzięczam mu się

Nie odwdzięczaj mu się zbyt intensywnie, bo to może zniweczyć proces resocjalizacji :)

mam gdzieś jego przemiany duchowe:classic_cool: on sie nie martwił o moją samotnośc gdy byłam w ciąży 😭, tylko siedział z tatusiem i może go jeszcze trzymał za.... nie mogę koorfa bo aż mi się krew gotuje

ale przynajmniej prawie codzień mnie odwozi do pracy, i przywozi:classic_cool:mam własnego szofera no i jak mu roz***am samochód, miałam małe zderzenie z tirem:classic_cool:to nawet nic nie powiedział:Dtak się trzeba umieć ustawić:classic_cool: i nie powiem co mi jeszcze robi:classic_cool:

ale nie bądź wredną suczą wszystko wypominającą, to się nigdy dobrze nie kończy :O wiem, że łatwo powiedzieć :O:O:O Dawaj zdjęcie na fioletowy.widelec@wp.pl :)

Czasem tak jest, że niektóre myśli długo błądzą w labiryncie męskich neuronów, nim dotrą do naszej męskiej świadomości. Ale jak już dotrą, to czasem coś dobrego z tego wynika. ;)

Próbowałas zepchnąć TIR-a na pobocze ? To w twoim stylu :classic_cool:

tak klon dokładnie, próbowałam "ustawić" tira:classic_cool: fioletowy poszło nie mam tylko najaktualniejszego:classic_cool:

dobra wracam do pracy bo muszę jakąś podobno mega ważną inwestycję przeanalizować:O kierownica mnie sprowadza na ziemię:O:O do jutra

Kierownicy... Skąd ta ich nienawiść do kafe ? Mają jakieś urazy z dzieciństwa, czy co ? :-o

Gość aj em

Gość ach tamte cudowne czasyyyyyyyy
o to jeszcze nie tak dawno bylo, rok temu :D