Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna.......:(

pytanie do facetów

Polecane posty

jestem z chłopakiem juz rok. On miał wczesniej pare dziewczyn które go zostawiały dla innych. Ostanio w kłótni dowiedziałam się ze uważa mnie że jestem taka jak inne dziewczyny. Dlaczego on tak powiedział?Przecież sam mi powiedział że jestem inna od tamtych dziewczyn to dlaczego teraz uważa że jestem jak każda dziewczyna. Zawsze mu pomagam, nigdy nie zraniłam pomim tego że on często mnie ranił.

Gość khfgdhkfghkfghdkfjdghkfhgdflkg
a skad my mamy wiedziec idz do wrozki

Gość Zmutowany kot Jarosława K.
"Przecież sam mi powiedział że jestem inna od tamtych dziewczyn" Kłamał.

Gość facet z innej bajki
facet ma problem a Ty sie odetnij,bo wdepniesz w g... jego problemu.Nie warto sie męczyć.Moze innym gadał to samo i dlatego odchodziły

Gość klocuszki legowe
hej przeciez podczas klotni, w gniewie rozne czasem rzeczy sie wygaduje . Nie roztrzasaj tego :)

Gość facet z innej bajki
bzdura...jak sie nie panuje nad emocjami i gada głupoty,to nie bedzie dobrze

a czy to normalne że po kłótni chłopakowi ciężko powiedzieć że kocha? Ja nawet w trakcie kłótni umiem powiedzieć co czuje...a jemu ciężko,

Gość klocuszki legowe
hej powiedzialam, ze CZASEM. Przeciez kazdemu sie zdarza, nie mowie tu o wyzywaniu,biciu-bron boze, ale takie cos jak ,,Jestes jak te inne?!'' No prosze was bardzo, to nic takiego... Zawsze musza byc jakies zgrzyty w zwiazku, nie moze byc sielanka caly czas :P A takie klotnie dodaja czasem pikanterii :D

Gość klocuszki legowe
SMUTNA- powinien zawsze ci powtarzac ze cie kocha i to nie wazne, ze po klotni!

Gość facet z innej bajki
Pieprzenie...Facet ma problem z emocjami a teksty pt.: jestes jak inne sa ponizające...Znam to i wiem co pisze.Niewazne czy matka mowi tak do dziecka czy partner w zwiazku.Nie jest to ani dobre ani normalne.Pikanterie mozna sobie robic w seksie a nie jazdach i awanturach.Kto tego nie rozumie jest tępy

Gość sylwiiiiaaaa
co Ty sobie za faceta znalazlas. Mysle ze jest zakompleksiony z tego powodu ze kobiety go zostawialy i teraz odgrywa sie w penym sensie na Tobie. Facet z innnej bajki ma racje nie pozwol mu aby leczyl je na Tobie, raniac Cie przy tym i glebiąc Jak ktoś nie panuje nad slowami to niech sie wcale nie odzywa, taka dewiza jest madra i skuteczna. Lepiej zeby sie jej nauczyl

Gość klocuszki legowe
hej facet z innej bajki-jak wedlog ciebie wygladaja klotnie? Typu: -Nie Mariolo tak nie mozna postepowac -Zgadzam sie z toba Waclawie wiecej takiej glupoty nie popelnie, wybacz mi najdrozszy'' I POTEM HAPPY END!!? Nooo prosze cie !!! I przestan,ze ktos kto sie kloci ma jakies problemy emocjonalne. Nastepny psycholog sie znalazl.

Gość cocachanel
klocuszki legowe masz racje, ludzie mowia rozne glupoty gdy sa zdenerwowani, nie zawsze sa one prawdziwe, owszem ranią ale ja nie przywiazywalabym do tego takiej uwagi. To slowa wypowiedziane w zlosci i maja ranic, po to sa wypowiadane.

Gość facet z innej bajki
słyszalem teksty,ze faceci jedakowi i laski takie same...Puknijcie sie w glowe.Mozna mowic co sie nie podoba i nie tkwic w takich dziwnych klimatach.Kłócic tez trzeba sie umiec zeby nie ranic drugiej osoby a nerwy wyladowywac w inny sposob a nie na kims.Dzieciakami jestescie czy chcecie dojrzewac do normalnych zwiazkow? Akurat z psychologami mam kontakt i mowia to samo.Wystarczy poczytac a nie glupoty pisac na kafe

Gość klocuszki legowe
cocachanel-dzieki przynajmniej jedna osoba ze mna sie zgadza :) Wlasnie w czasie klotni czasem sie nie mysli co sie mowi, a pragnie sie tylko zranic kochana osobe. Coz...

Gość cocachanel
facet z innej bajki a Ty tak zawsze panujesz nad emocjami? Nigdy nikomu nie powiedziales nic przykrego?

Gość cocachanel
nie wiesz co bylo tematem klotni i nie wiadomo jak sam bys zareagowal

Gość cocachanel
czasami trzeba dac ujscie emocjom bo mozna sie udusic z tego wszystkiego co sie w nas czasem nakumuluje, i tu taka doroslosc jest bardzo potrzebna aby zrozumiec ze kazdemu puszczaja nerwy i nie mozna wszystkiego brac na serio

mogę przyznać ze mój partner jest dosć porywczy, czasem najmniejsza rzecz może go wyprowadzić z równowagi.najsmutniejsze jest to że zawsze obwinia mnie o wszystkie kłótnie

Gość klocuszki legowe
facet z innej bajki chyba wszystkie rozumy pozjadal. Nidgy sie nie sprzeczal, wszyscy go kochaja.

o uczuciach mało mówi. jk raz napomknełam temat ślubu to odpowiedział po co brać slub a potem sie rozwodzić. nie wiem czemu on tak zakłada

Gość cocachanel
smutna.......:( dobrze ze o tym napisalas bo to juz jest problemem jesli zdarza sie czesto. A moze on cierpi na jakas nadpobudliwosc?

Gość wawrzyniec z klodzka
facet z innej bajki zawalil swoj zwiazek, bo nie umial panowac nad emocjami, teraz sie leczy, przebywa wsrod psychologow i madruje , he he he!

Gość klocuszki legowe
ej smutna, a ty co taka za przeproszeniem pipa jestes, nie umiesz sie obronic? On nie moze zwalac zawsze calej winy na ciebie. Musisz sie postawic i utrzec mu nosa!

Gość facet z innej bajki
oczywiscie,ze ujscie emocji konieczne ale w bezpieczny sposób.Trzeba sie uczyc inteligencji emocjonalnej.Tez nie bylem aniołem,ale zrozumialem mase rzeczy i nie pisze o sobie tylko probuje pomoc autorce i wyrazic nie tylko wlasne zdanie a wy mi tu najezdzacie jak typowe jazgotanie na kafe.Nie ma sensu dalej komentowac

Gość klocuszki legowe
wawrzyniec z klodzka- :D DOBRE..... :)

Gość cocachanel
facet z innej bajki akurat to Ty pierwszy wytoczyles ciezkie dziala o braku myslenia itp

Gość cocachanel
smutna.......:( nie chce sie wiazac na stale (czyt. slub) bo wiele razy zostal odrzucony i mysle ze sie po prostu boi ze znow go to spotka.Albo uzbroisz sie w cierpliwosc i dasz mu max uczucia albo sobie daruj ten zwiazek

Gość cocachanel
jesli Twoje zapewnienia poparte czynami nic nie zmienia to nie warto byc cierpiętnicą i uzdrawiac go na sile

Gość wawrzyniec z klodzka
facet z innej bajki nie badz ciota i nie chowaj glowy w piasek. jak sie powiedzialo A to trzeba powiedziec B a propo's skad masz takie wiadomosci odnosnie wyladowywania emocji, z wlasnego doswiadczenia mniemam.