Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna.......:(

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość cocachanel
facet sie wystraszyl bo na niego naskoczylismy co sie dziwicie :P

cały czas kiedy potrzebuje jestem z nim,pomagam jak mogę, dbam o niego, gotuje mu,jak jest chory to się opiekuje itd.

Gość klocuszki legowe
kochana mam wrazenie,ze robisz z siebie jakas sekutnice. Jak nie czujesz sie dobrze w tym zwiazku, czujesz sie wykorzystywana, nic nie dostajesz w zamian -to po co tkwisz w tym?

Gość cocachanel
to ewidentnie mu sie poprzewracalo w dupie skoro nie potrafi tego docenic,do bani sa tacy mezczyzni. Wiem co mowie bo tez na takich trafilam kilkakrotnie, nawet najlepszy psycholog gowno zdziala w ich kwestii

kocham go,jest mi z nim dobrze, chce mu też pomóc, co zrobić aby on się nie bał ze go zostawie

Gość cocachanel
no wlasnie jak to zawsze bywa na kafe,glowny temat to tylko wierzcholek gory lodowej. Na zaistniale wydarzenia ma wplyw szereg innych uczuc, emocji, doswiadczen

Gość wawrzyniec z klodzka
smutna a ty przestan juz sie nad soba uzalac tylko nie rob nic, nie gotuj, nie dbaj, nie staraj sie. jak Cie zostawi to bedzie tylko znaczyc, ze potrzebowal sprzataczki, pielegniarki, mamuski moglabys zaspiewac i zatanczyc , stanac na rzesach a i tak jak cie nie kocha to go nie zmusisz.

Gość cocachanel
to tak jak u alkoholika, sam musi zrozumiec ze zle postepuje. Jesli nie przejrzy na oczy to nic nie da tlumaczenie. Ale musisz go tez do tego zmobilizowac, szczera rozmowa o waszych potrzebach w zwiazku konieczna!

Gość cocachanel
wawrzyniec z klodzka przychylam sie do Twojego zdania :)

Gość Tłusta Świnia bez uczuć hehe
WTF.... ale kur*a temety

Gość cocachanel
Nie mozna sie starac w nieskonczonosc dla kogos kto tego nie chce i nie odwzajemnia

już rozmawiałam z nim poważnie o uczuciach,ale było ciężko bo on nie lubi rozmawiać o uczuciach. tak momentami wydaje mi się że może faktycznie mnie nie kocha, bo może dalej kocha byłą:(. jak się poznaliśmy to ponad 2 lata temu się rozstali

Gość facet z innej bajki
nie boje sie głupich i niedojrzałych komentarzy.Ważni to niektórzy są tylko na kafe a wiedzy wam nie starcza.Nie dam sie sprowokować a autorka juz wydaje na siebie wyrok,skoro wypisała nowe fakty i zabrnęła dalej niż rozsądek nakazuje.Serce z myśleniem można połączyć,ale przy dojrzałości a tu jej nie ma jeszcze.Związek uważam za szkodliwy i toksyczny.Facet niech sie wyleczy z traumy i kompleksu a potem startuje do panny, bo inaczej ściągnie następną uległą i wyłącznie kochliwą

Gość facet z innej bajki
uczucia są piękne ale nimi sie nie naje i żyć też nie mozna.Trzeba patrzeć dalej i w przyszłość, czego tu nie widzę

Gość cocachanel
"Ważni to niektórzy są tylko na kafe a wiedzy wam nie starcza." do czego to niby ma być?kto tu jaka wyzszosc pokazuje, hmm? kto i do czego Cie tu prowokuje? Jakis dziwny jestes

Gość cocachanel
smutna.......:( widze ze wy macie mnostwo innych problemow, a raczej on je ma. Jesli sie kogos kocha to sie z nim rozmawia o uczuciach. Moim zdaniem szkoda czasu dla niego.

Gość wawrzyniec z klodzka
no przeciez widac, ze sie leczy, dajcie mu spokoj, a jak wyzbedzie sie kompleksow to sobie panne znajdzie bo juz wie jak byc zrownowazonym emocjonalnie - he he

Gość cocachanel
wawrzyniec z klodzka Ty to masz pomysly, hehe :)