Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łehehe

topik na temat "te coca cola"

Polecane posty

Gość łehehe

to jakaś wariatka, czytaliście jej posty??

Gość tak, zwolenniczka
tylko i wyłącznie pierwszego małżeństwa , drugie się już nie liczy. A każda kobieta oprócz niej to dziwka , ona zaś jest ideałem tylko dziwne , że kopniętym dupsko przez byłego.

Gość ulka.kulka
gdzie można poczytać jestem ciekawa?

Gość łehehe
pisze głównie w dziale rozwodnicy, eks, wdowcy co nie zajrzę na jakiś temat, to tam te coca cola wyzywa od szmat i dziwek

Gość czasami się nie podpusuje
ale po formie wypowiedzi widać , że to ona ;)

Gość a ja mieszkam w małym mieście
dajcie się kobiecinie wywrzeszczeć :D

Gość te coca cola
kochane moje dziewczynki/chłopczyki dziekuje za temat o mnie sprostowanie: 1.od 3 miesiecy mam drugiego męża wiec nie mogę być zwolenniczką tylko i wyłacznie małżeństw nr 1 2.lubię dokopywać dziw kom z działów przez was wymienionych bo to bardzo łatwy cel taka kretynka zapatrzona w faceta Czy wy naprawdę nie macie nic lepszego do roboty? Żadna z was nie ma swojego zycia mam na myśli dzieci, mąż, kochanek chocby pies czy świnka morska? Weź sie jedna z druga za sprzatanie. Albo wytrzepcie se kota z nudów ja psychoanalizy nie potrzebuję.

Gość miętowy cukierek
re coca cola odezwała się ta która ma co robić zajmij się swoimi sprawami i nie pchaj si ę tam gdzie ciebie nie lubią-nexara

Gość te coca cola
ja ciebie lubię cukiereczku

Gość miętowy cukierek
to pocałuj mnie w dupę i spadaj stąd

Gość te coca cola
ojej jaka nerwowa.....stara panna........a może bardzo stara panna..... w wianeczku :)

Gość miętowy cukierek
nie masz wszystkich w domu prawda? zarzucasz wszystkim siedzenie na kafeterii a sama co robisz?

Gość te coca cola
Mietowa przyznaj, że jesteś zazdrosna bo nikt o tobie postu nawet maleńkiego pościku nie załozył? I czekasz aż ci odpiszę bo wreszcie ktoś z tobą rozmawia.

Gość miętowy cukierek
wolałabym aby nie wyróżniano mnie słowami "jakaś wariatka" która już na salony nie wejdzie-jesteś z takich obelg zadowolona? dobrze wiemy że sama siebie nie znosisz-twoje wulgaryzmy,denne i prostackie wypowiedzi maja jedynie na celu zwrócenie na siebie uwagi-bo czym innym miałabyś zwrócić cudza uwagę mała,zakompleksiona dziewojo

Gość te coca cola
przenikliwa analiza dała mi wiele do myślenia........tak........pomyślę o tym jutro.........ŻART :) CHCIAŁABYS ŻEBY TAK BYŁO HI HI HI Skarbie mietowy bez nerw dla ciebie też zaświeci słońce i zwrócisz na siebie uwagę jakiegoś pana może nawet dwóch i bedziesz wtedy tu na forum zachwycać nas wszystkich swoim szcześciem. W miejsce goryczy pojawi sie samozachwyt. Twoje łóżko przestanie byc puste. Życze ci tego mietowa landrynko. ŻART :)

Gość Zyta Pojebus
te coca cola a może byś tak mi pociućkała-też mam czasami miętowy zapach-to zależy od herbaty stara nierządnico

Gość te coca cola
:)

Gość łehehe
dziwna jesteś te coca cola wyzywasz od dziwek kochanki, kobiety wiążące się z rozwodnikami lub facetami w trakcie rozowdu a sama kim jesteś???? rozwódką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! która wyszłą ponownie za mąż takich/takie jak ty sama tępisz, ale na siebie złego słowa nie powiesz i uprzedzam, nie jestem starą panną ani porzuconą żoną

Gość Zniecierpliwiony
Ja mogę nie zgadzać się z jej poglądami lub zgadzać lub je rozumieć lub nie.....niekoniecznie ze sposobem ich wyrażania. Najgorsze na tym forum jest to ,że ludzie mimo ,że mają możliwość i powinni zapanować nad swymi emocjami .....zrobić tego nie potrafią. Nie wiem ...idą na skróty.....myślą ,że taka argumentacja jest pewniejsza.....bardziej przekonywująca???? Moim zdaniem ....ludzie a zwłaszcza kobiety ,które posuwają się do argumentów poniżej pasa .....po prostu argumentów nie mają.To już jakaś desperacja i prostota. Aczkolwiek prostota sama w sobie nie koniecznie musi być odbierana negatywnie,byle to nie było prostactwo.

Gość dfjksfhrgdf
ze świni damy nie zrobisz nawet jak ubierzesz ją w lakierki ani tez kultury nie nauczysz, to już siedzi w niej głęboko więc szkoda dyskusji.

Gość do tej od świni
wiesz to na pewno??? po sobie tak sądzisz???

Gość po tobie
tak sądzę

Gość hrum hrum hrum
miło w tym chlewie, jakoś prócz świń nikogo więcej nie wiedzę

Gość bo żeś tak
zapatrzona w siebie ;)

Gość hrum hrum hrum
ano tak! nawet ty cały czas ryjem do mnie zwrócona, tylko oglądasz, podziwiasz i komentujesz...cóż jestem piękna!

Gość Zyta Pojebus
a tu co? znowu epitetami zwracacie się do siebie popaprańcy do roboty znienawidzony znowu wyłozył swoją teorię-spadaj zarabiac na alimenty a nie na babskich forach siedzisz

Gość Zniecierpliwiony
Mam prawo siedzieć gdzie chcę. Wiem też ,że baby szczególnie nie lubią być zdemaskowane. Przede wszystkim takim nie podobają się moje wpisy. Nie reagując na cwaniactwo ....godziłbym się na nie. Mimo ,że to nie pomyśli wielu pań ....nie zamierzam zrezygnować.

Gość lamella
zniecierpliwiony ty pracujesz wogolre, masz jakies zajecia znajmomych ? bo wpisujesz sie tu o kazdej porze dnia :( zwyczajnie szkoda mi cie troche ze poza kafeteria nie masz zycia. czy jestes niepelnosprawny i nie mozesz sie poruszac? wtdy to zrozumiem ta ciagla obencosc na kafeterei.

Gość Zyta Pojebus
znienawidzony ty możesz siedzieć ale myslę sobie że ty normalny facet z jajami to nie jesteś może jaki transwestyta facet przecież nie zajmuje się babskimi problemami-to twoja karma? spierdalaj imbecylu

Gość Zniecierpliwiony
Zyta twoje słownictwo świadczy tylko o tobie. Szkoda że twoi rodzice nie skręcili ci karku tuż po urodzeniu.