Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łehehe

topik na temat "te coca cola"

Polecane posty

Gość Zyta Pojebus
a gdyby twoja matka wiedziała co z ciebie wyrosnie zapewne wyszczałby cie w krzakach skąpiec XXI wieku i nie próbuj nawet mnie umoralniać-z takimi głupio-mądrymi inaczej nie można

Gość wrzut na dupie
zniecierpliwiony napisz cos o sobie-może będziemy w stanie tobie jakoś pomóc może ty wcale nie jesteś taki głupi jak tu się nam przedstawiasz a jedynie zagubiony

Gość wrzut na dupie
no znienawidzony czekam aż mi zrobisz wykład na temat ortografii

Gość Zniecierpliwiony
Uważam, że dla Ciebie za późno na jakąkolwiek edukacje. Mózg nie pracuje prawidłowo więc szkoda mojego cennego czasu.

Gość Zyta Pojebus
a u ciebie wszystko juz siadło poza mózgiem-bo to ptasi

Gość Zniecierpliwiony
Zyta twój jest rozmiarem nie większy niż ma wiewiórka, więc nie próbuj polemizować ze mną bo poprostu się skomprotujesz poraz kolejny. Chyba że lubisz jak się tu z Ciebie śmiejemy.

Gość Zyta Pojebus
dla odmiany tym razem ze mnie-do tej pory to ty byłes pośmiewiskiem ze swoim ograniczonym światopogladzie

Gość Zniecierpliwiony
nie zauważyłem a rozmowy nikomu nie odmawiam nawet takim ograniczonym osobom jak ty.

Gość Zyta Pojebus
jeśli mówimy o ograniczeniach to chyba twje jest na pierwszym miejscu-to ty ograniczasz swoje dyskusje jedynie do forum babskich-mało wiesz w tych tematach a się udzielasz-twoje wypowiedzi nikomu nie pomogą-one nie sa podparte doświadczeniem bo jak niby masz je zdobyć będąc (chyba???) facetem

Gość hrum hrum hrum
o! stadko nam się powiększyło jaki ruch! chyba pomyje w korycie, ruchy! ruchy!

Gość Zniecierpliwiony
rozodnicy, ex, wdowy wdowcy= babsie forum? rozumie że tylko kobiety są rozówdkami? jeśli tematy był by tylko dla kobiet było by: rozwódki, wdowy.. nie uważasz?

Gość zeszmacony, ale świń tam chyba
nie wymienili???

Gość Zyta Pojebus
znienawidzony ty chyba nie wiesz czym jest portal "kafeteria" otóż jest to Internetowy magazyn zawierający felietony i informacje związane z życiem współczesnej kobiety. a ty w tym temacie jesteś zapewne biegły :) ej no spadaj na portal motoryzacyjny albo dla nieszczęśliwych ojców :D

Gość Zniecierpliwiony
Zyta będę tam gdzie mi się podoba i choćbyś zaczęła klaskać uszami i tak stąd nie pójde.

Gość Zyta Pojebus
ja mam to centralnie w doopie chciałam cie tylko pomóc wskazując odpowiednie miejsce mam jednak obawy że zniewieściejesz jeszcze bardziej no ale to juz na własne życzenie :D

Gość łehehe
ludzie prosze opanujecie się, topik jest o czyms innym a męskie spojrzenie na babskie sprawy czasem się przydaje czasem

Gość Zyta Pojebus
ZNIECIERPLIWIONA jak bys chciał/a trochę kiecek i jakiś stringów to podaj adres prześlę PS: mowa oczywiście o adresie domowym a nie mailowym ;D

Gość Zyta Pojebus
kurwa MĘSKIE a nie NIJAKIE :d :d :d

Gość Zyta Pojebus
A TAK W GWOLI WYJAŚNIENIA-o czym jest ten topick :P

Gość też się zgadzam
że męski punkt widzenia przydałby się na topiku, ale męski, nie takiego... rany!!! jak takiego tworka nazwać (pierdoła, nieudacznik, zgorzknialec, dupozwis, nudzielec...)

Gość Zyta Pojebus
błahahahaha dobre,dobre

Gość łehehe
ja nie mówiłam o konkretnym męskim spojrzeniu Pana Zniecierpliwionego tylko ogólnie, bo padł zarzut co faceci robią na baskim forum

Gość oczekujesz cudu???
a niby kto przesiaduje na babskiej kafeterii galeria: prawiczek, zniecierpliwiony, oferma, karoolek... wymieniać dalej, widzisz wśród nich jakiegoś faceta, bo ja same popierdułki

Gość Zyta Pojebus
:D bardzo dobrze,bardzo dobrze tez na kafeterii nie dostrzegam mężczyzn

Gość łehehe
jezu czy ja mówię że oczekuję cudu? kafeteria ma to do siebie że można mieć sto nicków, nigdy nie wiesz czy piszesz z tą samą osobą, czy z inną już te nicki które wymieniliście byc może rzeczywiście należą do życiowych poprańców, nie mnie oceniać powiedziałm ogólnie, że na baskim forum mogą również pisać mężczyźni, oby przez wielkie M, którzy wniosą coś mądrego do sprawy to że ktś jest meżczyzną, nie oznacza że nie może pisać

Gość hmmmm hmmmmm
Całego tego kafeteryjnego towarzystwa "męskiego" nie wypada mi oceniać, bo może i nawet któryś z tych gości jest w środku facetem, ale nie spotkałam jeszcze wpisów... tzw. NORMALNEGO faceta...

Gość a ja mieszkam w małym mieście
pewnie, niech facet pisze tutaj bo w realu pewnie nikt z nim nie chce gadać :(

Gość Zyta Pojebus
no że jest ktos urodził się mężczyzną to na prawdę powód do dumy ale jeśli ktos urodził sie zniecierpliwionym to tragedia my chcemy również poczytac i poznać wypowiedzi mężczyzn ale niestety tu ich znaleźć nie można

Gość te coca cola
nieźle, witam bezrobotnych

Gość te coca cola
i wszyscy odeszli zyta zdechła zniecierpliwiony zniecierpliwił się błehehe (czy jak jej tam) robi jojo z łechtaczki używacie identycznego słownictwa jak moje ha ha ha