Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łehehe

topik na temat "te coca cola"

Polecane posty

jak widzę to na kafeterii tez się można pośmiać :) :)

Gość łehehe
oj muszę cię rozczarować, z łechtaczki to ja robię dżem a nie jojo smaczny nawet, mniam topik mi się już znudził, te coca cola niczym nie błysnęła ostatnio, to żegnam

Gość te coca cola
myślałaś, że to koncert życzeń tępa dzi wko, wypie rdalaj su czysko jeb ane

Gość łehehe
zrobię wyjątek i zniże się do twojego poziomu, dno i 5 mterów mułu, to twój poziom największe suczysko to własnie ty te coca cola, suczysko nad suczyskami, jesteś pierdolnięta i to nie tylko moja opinia

Gość może być łazienkowy?
ej tam! myślę, że nie odbiegacie od siebie poziomem :D w każdym razie nie widać różnicy w wypowiedziach miłe panie

Gość łehehe
przeczytaj cały topik , ani razu nie zaklnęłam na nią, ale jak czytam teksty w stylu ostatniej odpowiedzi to aż świerzbi zniżyc się do jej poziomu choć wiadomo że na niej to wrażenia nie robi

Gość te coca cola
nie robi bezrobotna dzi wko, i po ch u j wróciłaś szmaci ugo je bał cie pies spodziewałas sie pochwały wycieruchu pie rdo lony niby za co? kazałam ci robic mi reklame? przy pi er dalam sie do ciebie? won mi stad!

Gość Zniecierpliwiony
Od dnia 09.02.11 to nie są moje wypowiedzi. Ktoś się po de mnie podszył jednocześnie próbując mnie bronić . Ja dziękuje ...niepotrzebnie jednak ta osoba ,choć niewątpliwie błyskotliwa wdała się w żenującą dyskusje.

Gość te coca cola
człowieku nie podbijaj tego cholernego topiku, to obecna żona mojego exa sama ze sobą tu gada pod różnymi nikami, tak jak podszywa sie podemnie na innych topikach

Gość fiuuuuu fiuuuuuuuuuuuuu
to ten Twój eks strasznie nudny gość skoro baba żyje Twoim życiem i nie może odpuścić

Gość łehehe
Won to ty te coca cola. Bardziej prostackiej i wulgarnej kobiety (jeśli można cię nazwać kobietą) od ciebie nie widziałam na kafe, a różne oszołomy się tu przewijają. Założyłam topik to sobie będę tu skrobać do woli. Nie podoba się - to nie czytaj. Sama dajesz sobie prawo do wyzywania ludzi i to w niewybredny i żałosny sposób, to inni też mają prawo jeździć po tobie jak po łysej kobyle. Dotarło? A ty, jak chcesz, jeździj po mnie ile wlezie, mi to sprawia niezieeeeemską rozkosz, może w końcu osiągniesz orgazm. Nic dziwnego że mąż od ciebie odszedł, wreszcie ma taką, która go zaspokaja. Dziękuję za uwagę!

Gość łehehe
Acha, gwoli wyjaśnienia, nie jestem obecną żoną twojego eks. Chciałabyś. Zgaduj dalej.

Gość fiuuuuu fiuuuuuuuuuuuuu
rozumiem, że nie lubisz te coca cola, ale dlaczego - jako kobieta- sprowadzasz rolę kobiety (tej nowej eks coli) do zaspokajaczki męskich potrzeb??? czy naprawdę tak widzisz naszą rolę w świecie, jako seksualnych podnóżków różnych facetów? cieszy Cię, że faceci bawią się kobietami, wymieniając sobie modele starsze na młodsze?

Gość te coca cola
Niestety oni oboje najchetniej widzieli by mnie martwą więc nie dziwią mnie jej komentarze, kobicina choc młodsza odemnie podpytywała moje dziecko czy jest grubsza (no niestety jest spora), ma tylko średnie wykształcenie i generalnie klepią biedę stąd ta nienawiść. Bidna zazdrosna jest, że ja zwiazałam się z wolnym człowiekiem a ona ma rozwodnika (to jak jej ubrania z drugiej reki). Moja droga to wszystko mozna zmienić, naprawdę. Nie wiem, czy się jesteście w stanie zaspokoić skoro ex od dawna meczy sie ze stulejka i jedno jajko mu szwankuje. Ale życze wam jak najlepiej(nie jestem tego pewna). Ja mam alimenty(tu cie boli:)) i śmierdziucha z głowy, faje i piwo przy łóżku widać tobie odpowiadaja. Aaaaa mój orgazm to moja sprawa. Jeśli ty ich nie masz to idz do łożka kolejnego żonatego, powodzenia. Przykre twoje życie jesli jakiś głupi topik aż taką ci sprawia przyjemność.

Gość ty też jesteś
ciuchem z drugiej ręki ;)

Gość te coca cola
kolejna desperatka, stara panna, dziewczynki każda potwora znajdzie swego amatora nie bieżcie byle rozwodnika, ceńcie się, szanujcie, nie rozbijajcie cudzych małżeństw a ktoś was zechce, cierpliwosci. No ale dbac o siebie też trzeba nie zapasaj się jedna z drugą jak maciory.