Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eugenia:)

Czy wypada odezwać się pierwszej?

Polecane posty

Ostatni raz widzieliśmy się w niedziele późnym wieczorem, padły między nami takie słowa, że próbujemy być razem itd. Jednak do tej pory nie kontaktowaliśmy się ze sobą. Nie wiem czy po prostu świruje, czy mu na mnie nie zależy, czy jaki inny czort. Jestem osobą bardzo nieśmiałą i zakompleksioną i dostaję kręćka czekając na jakąś wiadomość od niego. Chciałabym napisać do niego zwykłego smsa w stylu cześć, co słychać, ale znowu tysiąc myśli piętrzy mi się w głowie - czy wypada, czy nie wyjdę na desperatkę, czy jeśliby mu zależało to czy sam nie powinnien się odezwać. Jak sądzicie, dziewczyny:(?

up

Gość w związku powiinny
A dlaczego chłopak powinien się pierwszy odzywać? Mamy 21 w. mozesz odezwac się pierwsza Ty.

Gość nie dzwon
po co Ci ciota liczaca na bzdurne rownouprawnienie;]

Zostało mi wbite do głowy jakieś takie poczucie, że wyjdę na desperatkę i natarczywą, że to nie wypada, że to facet powinien itd.

nawet jeśli wyjdziesz to co z tego... a on może czeka na twój ruch i myśli że jak zacznie on to on wyjdzie na idiotę itd....

Gość asdfghjkawsdfgh
nie odzywaj sie poczekaj-zabij sobie czas przespij sie z jakims facetem- romans se zrob -skurwysyn za dlugo milczy pewnie mu sie odmienilo http://www.youtube.com/watch?v=q4tHZt1HfPY

Wiem, że być może przesadzam, bo przecież nie milczy od tygodnia, ale po prostu jestem babą i czasami samej siebie mi żal jak siebie słucham:D

Ale to nie jest etap podchodów i niewiadomych, teraz spędziliśmy ze sobą cały weekend

Gość asdfghjkawsdfgh
nie przesadzasz skurwielowi sie odmienilo na sto procent wroc to i wpisz ze mialam racje

wiele razy słyszałam, że mężczyzna może specjalnie przez pewien okres się nie odzywać żeby sprawdzić jak bardzo dziewczyna jest "zdesperowana", na Twoim miejscu nie pisałabym do niego, jeszcze nie

Gość facet z innej bajki
Eugenia...A mnie az żal jak to czytam, bo tu przynajmniej co druga ma tak jak Ty:)

Możliwe, ja po raz pierwszy przechodzę przez coś takiego, nie mam doświadczenia i pewnie dlatego reaguje tak emocjonalnie.

Gość i pewnie żes sie bidulo
zakochac zdążyla już :) jak nie masz doświadczenia to ci napisze : faceci to dranie, ngdy nie wierz w to co mówią, mówienie nic nie kosztuje, mówią dużo a potem z dnia na dzień znikają, nie odbierają telefonóe, nie odpisują na smsy żyj swoim życiem, nie myśl o nim, co ma byc to bedzie, zna twój numer telefonu wiec wie jak sie odezwac

Nie, nie zakochałam się bez przesady. Powiem tak - nie mam ochoty być po raz kolejny zrobioną w bambuko, myślałam że to co się między nami stało ( a przez te kilka dni, o dziwo nie wyszliśmy ponad pocałunki) i to jakie słowa padły, coś znaczyły. Jeśli kolejny raz się pomyliłam, to trudno czas sobie dać spokój z całą tą miłością, bo to nie na moje nerwy.