Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fixpoli

TELE KAMERY - Opinie

Polecane posty

Gość Fixpoli

Jak oceniacie przyznane za rok 2010 na wczorajszej gali statuetki Tele Kamer w poszczególnych kategoriach. Jak dla mnie trzy największe kompromitacje ( w kolejności od najmniejszej do największej) to: Najlepsza aktorka : Zielińska -Kto to wogóle jest ?? Drugie miejsce dla Osydy i to samo pyatnie - kto to jest ?? Wczoraj się dowiedziałem że w naszym kraju nie ma aktorek Chylińska Agnieszka - to co wczoraj pokazała to była kompromitacja.Przecież ona nie potrafi śpiewać. No i największa kompromitacja -Najlepszy komentator sportowy. Kurzajewski.Ten koleś nie komentuje wydarzeń sportowych tylko prowadzi studio.Tak naprawdę jego bytność w tv to programy typu pytanie na śniadanie, kocham cię polskom "gwiazdy" tańczą na lodzie czy naciąganie ludzi na sms-y w idiotycznych konkursach.Przy tylu dobrych komentatorach danie komuś takiemy pierwszego miejsca to wstyd straszliwy.

Gość Krakowiaczek cija
Chylińska won.

to samo tyczy się seriali i programu rozrywkowego czy tam teleturnieju, porażka :o

Gość CZARNA WISŁA
A JAK WIDZĘ TĄ ROGALSKĄ PRZEKUPĘ TO ŻYGAM

Gość Fixpoli
Jeżeli chodzi o seriale to Ojciec Mateusz czy Czas Honoru w moim przekonaniu zasługiwały na uznanie telewidzów.Tematyka całkiem odmienna ale oba seriale dobrze zrealizowane. Teleturnieju Jaka to melodia nie oglądam ale wiem że bardzo dużo osób ogłąda i ceni. W tych kategoriach nie widze większych kontrowersji (ewentualnie inne nominacje).

Gość londonek
Kurzajewski najlepszym komentatorem hahahahahahahahaha normalnie aż mi szczęka opadła, ale farsa.

moim zdaniem niejaki Ojciec Mateusz to poracha na całej linii tak samo jak kupowata jaka to melodia z prowadzącym łącznie. to samo barwy szczęścia, kto to ogląda? :o

Gość Fixpoli
Kropa - Twoim zdanie.Moim nie.Może napisz co proponujesz wzamian. Mam nadzieje że nie seriale TVN pościągane na sublicencji albo klauna Wojewódzkiego.

tak żebyś wiedział, w zamian za "wspaniałego" detektywa księdza na rowerze już wole tvn'owskie Na wspólnej :P

Gość bunga benga
nuda.

Gość Fixpoli
hehe no to mnie rozczarowałaś.Czym się różni serial Barwy Sczęścia, M jak Miłość czy na Wspólnej ... jak dla mnie jedno i to samo badziewie.Tak naprawdę w tv najbardziej lubie kanały i programy które coś wnoszą, z których można się czegoś dowiedzieć np Galileo na TV4.Seriali oglądam mało, czasami na Comedy Central Hoży Doktorzy czy Diabli Nadali ale też pewni mi się znudzą.A na TVP jedyny serial który oglądałem w przeciągu ostatnich 2-tygodni to właśnie Ojciec Mateusz :)

w temacie zawarłeś słowo "opinie" więc wyraziłam swoją. nie musimy się zgadzać. p.s. też lubie Galileo i cieszę się, że wygrała stacja Discovery Channel ;)

dodam jeszcze tylko, że śmieszy mnie klecha na rowerze rozwiązujący kryminalne zagadki :D no ale opinia jest jak dupa, każdy ma swoją ;)

Gość o moj boze
co do zielinskiej i osydy, zgadzam się. Nie znoszę zielińskiej, denerwuje mnie jej osoba, w kocham cie polsko wydaje sie taka niesympatyczna i nie umie przegrywać, ma minę jakby jej życie od tego zależało czy wygra program czy nie. a osyda- aktorka jednej roli podobnie jak ta cała kamińska, co wygrała rok temu. Znając życie w przyszłym roku będzie nominowana Mucha i Bobek. Chylińska to była porażka. Widać było że ze spiewaniem na zywo jej nie wychodzi, miała problem z czystymi dźwiękami, nie wspomnę nawet o tej kiczowatej muzyce dla plastkiowych panienek. ojciec Mateusz- bardzo fajny serial, podoba mi się i cieszę się że wygrał. Lubie zmijewskiego, jest sympatyczny i dobrze gra. Adamczykgra duzo i myślę że wygrał dzięki och karol 2, bo było o tym ostatnio głośno. co do Kurzajwskiego on ma taki głos jakby miał zaraz zamiar kochać sie z kamerą - ale mi się to podoba. Cieszę się ze nie wygrał Wojewódzki. lubie go, ale mimo wszystko nie zasłuzył na wygraną.

Gość telekamerowa żmija
tak a w ojcu mateuszu, to tyle zabujstw jak w nowym jorky... :o

Gość Fixpoli
Jak Ciebie śmieszy to dobrze, właśnie o to chodzi w tym serialu ma bawić i cieszyć.Wielu ludzi ocenia ten serial przez pryzmat niechęci do kościoła czy księży a nie walory artsytyczne.Ja uważam że serial jest lepszy niż amerykański Detektyw w Sutanie czy włoski Don Matteo.

Gość o moj boze
no tak, tyle tam zabójstw że strach jechać do sandomierza, ale co dziwne rowera to księdzu jeszcze nikt nie ukradł ;)

Gość Fixpoli
o moj boze Możesz mi napisać jakie dyscypliny komentuje Kurzajewski ?? Jest naprawdę sporo bardzo dobrych komentatorów sportowych i to w każdej dyscyplinie od piłki nożnej poczynając na snookerze kończąc (kilka nazwisk Krzysztof Wyrzykowski/Tomasz Jaroński, Babiarz,Iwański,Iwanow,Dębowski,Snopek,Przemek Kruk/Rafał Jeftuch,Borowczyk,Tomasz Swędrowski,Smokowski...) Tego nie da się obronić w żaden sposób.Nie tylko że facet nie jest komentatore to jest wyjątkowo denerwujący.Takie połączenie lalusia-cwaniaczka-krasomówcy.

Gość o moj boze
szczerze mówiąc nie interesuje się sportem i nie obchodzi mnie w jakiej kategorii i dlaczego był nominowany Kurzajewski. Nie napisałam że zasłużenie wygrał, tylko że lubię jego głos.

Gość Dariaa85
Akurat na dwójce leci powtórka tej jakże 'prestiżowej' imprezy. Nie wiem jak można pozwolić na taką promocję gwiazd telewizji publicznej. Kiedyś ta nagroda była na jakimś poziomie, a teraz? Byle by tylko promować jedynkę i dwójkę. Jak to możliwe, że np. w kategorii program rozrywkowy wygrywa 'Jaka to melodia?' Kiedy nominowany także 'Mam Talent' bił rekordy oglądalności? Żenujące, sądzę, że powinni zaprzestać organizowania czegoś takiego.

Gość o moj boze
daria ja ci powiem dlaczego. Może i mam talent bił rekordy popularności, ale druga edycja była na wyjątkowo niskim poziomie, tylko śpiewacy i śpiewacy. poza tym to program popularny bardziej wśród młodych ludzi, gdy tymczasem Jaka to melodia to program dla starszych osób, które w przeważajacej wielkości głosowały na ten program. Wcale sie nie dziwie że telewizja publiczna wygrała, nie każdego emeryta stać na zakup "cyfrowego polsatu" czy "n-ki". To oglądają telewizję publiczną. A niby dlaczego wygrał "Ojciec Mateusz" a nie jakaś "Majka"? Bo ludzie lubią takie seriale, wprawdzie kryminalne, ale jednak pogodne, z dużą dawką humoru i podnoszące na duchu.

Gość Fixpoli
Dariaa85 jakie rekordy oglądalności ?? Za dużo słuchasz propagandy TVN i onet-u. Jaka to melodia statystycznie ma większą oglądalność.Trzeba brać tu pod uwagę czas emisji, ilośc odcinków w ciągu tygodnia i promocje programu.Program Mam Talent jest nie dla uczestników tylko dla prowadzących, to oni zarabiają na tego typu szoł. Ile można oglądać wypowiedzi Wojewódzkiego czy słuchać miernej jakości występów które promowane są na siłe.Wmawia się telewidzom że to jest wspaniałe,niepowtarzalne,cudowne.A prawda jest taka że w większości(szczególnie muzycy) jest to przeciętna. Naprawdę żal czasu na co takiego.

Według mnie aktorka, czy aktor jest to ktoś taki kto gra w filmach a nie w serialach. Serial nie jest podstawą do nagradzania nagrodą ..

Gość Fixpoli
o moj boze Nie zgadzam się z Tobą. Programy typu mam talen oglądają głównie ludzie starsi co przekłada się na wyniki głosowania. Dostępność TVN jest powszechna i nie trzeba mieć wcale pakietu cyfrowego.

Gość o moj boze
nie prowadze statystyk ogladalności, mowie po sobie i swoich znajomych. Miliony fanek kamila bednarka to jak dla mnie mlode laski. a mieszkalam kiedys na slasku i wiem ze tam byly dostepne tylko jedynka dwojka i polsat, wszystko z nadajnikow naziemnych. TVN tez byl ale sniezyl zawsze tak ze sie nie dalo ogladac.

Gość Fixpoli
Miliony - hehe no już nie przesadzaj :) Bednarek jednak nie wygrał tylko dziewczyna na która raczej młodzi nie głosowali.

Gość o mój boże
mniejsza o to. w kazdym razie swoją opinię wyraziłam ;)

Gość Fixpoli
A jak byś miała tak sama wybrać najlepszą aktorke,aktora i serial za 2010 rok to jaki by był Twój wybór ?

Gość o mój boże
rzadko oglądam polskie seriale, podobnie jak filmy bo mnie wogóle nie śmieszą. testosteron, Lejdis, Ciacho, jak się pozbyc celullitu, weekend - nie wiem czy to ja mam takie spaczone poczucie humoru czy po prostu nie rozumiem przesłania tych filmów. kilka fajnych tekstów to jednak nie nie cały film. och Karol2 nie widziałam, więc na ten temat się nie wypowiem. ogólnie myślę że polskie kino zeszło już dawno na psy. cięzko mi wybrać aktora czy aktorkę bo grają według scenariuszy, które jak dla mnie są słabe.