Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onna z workiem

Szefowa zabiera nam co miesiac po 200zl z pensji bo niby kradniemy...

Polecane posty

Gość Onna z workiem

Nawet jezeli tak to nawet nie za 200zl miesiecznie :-O Czy mozna to gdzies zglosci? Do jakiegos ZUS-u?

Gość Basia z Gniezna
to nie kradnijcie

Gość nawet jesli tak
- to co jednak kradniecie? wy kradniecie, ona kradnie wam, i biznes sie kreci :D

Gość Rybka i wcale nie złota
Tzn. umowa pracy , zlecenia ktora ma podisana z Wami okresla taki punkt ze w przypadku stwierdzenia kradzieży popartej udokumentowanym materiałem z monitoringu lub przyłapaniem na gorącym uczynku pozwala na pobranie kwoty 200zł ???????????????? Jeżeli takiego zapisu nie ma to robi to nielegalnie i należy powiadomić Inspekcje Pracy. Z resztą można zadzwonić do nich na infolinię i zapytać czy to jest legalne. ??? No nie.

Gość Onna z workiem
Nie mamy nic takiego w umowie...

Gość a kradniecie
czy nie?

Gość Onna z workiem
Kradniemy ale za jakieś 50 do 100zł miesięczne pistacje i takie droższe rzeczy.

Gość Kasia10202
zgłoś to jak najszybciej np. zadzwoń, tak nie wolno ! przeciez nie kradniecie, co za małpa ! takiech ludzi powinna spotkac kaaara

Gość Kasia10202
do inspekcji pracy

Gość Kasia10202
kuuuurde to kradniecie czy to podszyf? jezeli kradniecie to niech wam zabiera złodzieje!

Gość ja bym przede
wszystkim wywalila was na bruk, ale skoro szefowa woli inaczej dziwny uklad zlodziej sie ze zlodziejem skumal, jestescie siebie warte, jedna dobra, druga jeszcze lepsza a moze po prostu przestancie krasc, a ona wam przestanie zabierac ok, ale jak to zglosisz to co powiesz, kradniemy, ale nie za tyle ile nam zabiera, tak? poza tematem -- dziwna jestes autorko

Gość Onna z workiem
My sobie podkradamy rzeczy, co i tak nikt nie kupi ale to s ą drobne rzeczy, trochę pistacji, pomidorek itp. a ona nam odcina 200zł z pensji! A żadnej z nas za rękę nie złapała!!!!

Gość Onna z workiem
"ja bym przede" przecież ona nam nie udoodni, że kradniemy ! Poza tym jest jedna, a my jesteśmy trzy więc mamy przewagę musimy coś zrobić z tym!!

Gość ja bym przede
to nie zmienia faktu, ze jestes zlodziejka od kogos wymagasz uczciwosci, a sama co? guzik, ty mozesz, ona tez moze

Gość ja bym przede
wywalilabym wszystkie trzy mysle, ze ona zdaje sobie z tego sprawe co robicie, stad jej pomysl z obcinaniem pensji ale zescie sie dobraly wszystkie trzy wybitnie uczciwe

Gość Onna z workiem
Ona nie ma prawa bo kradnie 600 zł razem. Oficjalnie. A my podkradamy nieoficjalnie i żadna krzywda się dla sklepu nie dzieje a nam tak bo mamy 200zł miesięcznie mniej!!! A ona 600zł więcej!!!!!!

Gość no i gadaj z taka
kradziez jest kradzieza, nie pojmujesz ? nie wazne ile !!! jestes zlodziejka !!! byc moze szefowa tez, ale skoro nie ma na was sposobu, to robi co robi !!! nie mowie, ze robi dobrze, ale najpierw spojrz na siebie masz tupet, chcesz skargi skladac na szefowa, a sama ja obrabiasz z kolezankami cudnie !!!