Gość asasasasss Napisano Luty 8, 2011 Piszę to, bo chciałabym się poradzić w pewnej sprawie. Jestem w ciąży z moim narzeczonym (jestesmy narzeczeństwem już rok). jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciązy, chciałam zalegalizowac nasz związek (date ślubu mieliśmy wyznaczoną na przyszły rok) ale ja chciałam to przyspieszyć, przecież i tak planowalismy ślub i wesele. Mój narzeczony nie chciał slubu przyspieszonego ze wzgledu na ciążę i zorganizowanego w 2 m-ce i postanowiliśmy, że zostaniemy przy starej dacie. Tyle, że ta data jest już praktycznie nieaktualna, bo zrezygnowalismy z tamtego lokalu (teraz skoro mamy dziecko, nie będziemy robic wielkiego wesela tylko zwykłe przyjęcie dla najbliższych). Bardzo chciaabym zalegalizowac związek, nawet i po porodzie, czy na miejscu byłoby zapytanie czy mozemy to zrobić jeszcze w tym roku? mój narzeczony zdecydowanie obstawał za pierwszą ustalona data i nie wiem jak zareaguje...A może odpuścić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach