Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka i nieszczesliwa...

Jestem brzydka a kolejny chłopak się do mnie przystawia:/

Polecane posty

Gość głupia jesteś i tyle
powinnaś się cieszyć, mnie NIKT nie chce, NIKT rozumiesz? NIKT nie zwraca na mnie uwagi a mówią że jestem ładna tylko straszna STRASZNA jędza, zołza ciesz się mała że Cie ktoś naprawde chce

Gość brzydka i nieszczesliwa...
no właśnie nie sądzę, że nie mają powodzenia bo mój chłopak w porównaniu do mnie to anioł.. chodzi o wyglad.. pełno się kręci wokół niego:/ tak samo ten kolega nie narzeka na powodzenie. O seks na100% nie chodzi bo mój jest już ze mną prawie rok i mimo to jestem dziewicą

Gość Puszczalski Kawaler
Koktajlowa bardzo chetnie bym sie z toba przespal:D:D

Gość ale nuuuuuuuuuuuuuudzisz
ej a Ty się chwalisz, czy się żalisz? Ja też jakoś nie jestem specjalnie urodziwa, taki mały karakan, na dokładkę chudy jak... i tez się podobam i nie robię z tego afery. Dziewczyno! Ciesz się, że ktoś się Toba interesuje i tyle, bo jak już stara będziesz i pomarszczona to może być ciężko z tym raczej;) a jeśli chodzi o te Twoje " ładniejsze koleżanki,. to może tylko tobie się wydaje, ze są ok? Albo są po prostu wredne i tyle.

Gość colbot@interia.pl
Ja to chetnie bym poznał "paszteta" "karakana" tylko żeby miała super charakter i nie odwalala szopek ;] ( naprawde dziewczyny nie wiem czemu uzywacie akurat takich określeń. )