Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiech na salii

Odnośnie zagranicznych imion dla dzieci!!

Polecane posty

Gość smiech na salii

Na youtube jest laska która nazywa się Jessica Cebula... nie musze chyba tego komentować? zastanówcie sie wszyscy zanim dacie takie imię dziecku czy przypadkiem nie narazicie go na smiesznosc..

Gość tak to sie konczy wlasnie
:D

No, mnie to zawsze rozbawia do łez - poniekąd są to łzy rozpaczy, ale co tam, "rozwoju" języka i tak nie powstrzymam:)

Gość kocham cie polsko
a ja mam nadziej ze ta moda przeminie. osobiscie jestem patriotką. W Polsce jest wiele pieknych miejsc, ciekawa tradycja i kultura. troche przykro sie czyta i slucha osób które glosza nienawisc do Polski nazywaja ją zasciankiem i mowia jak to za granica jest cudownie. Nie jestem nacjonalistką wrecz przeciwnie. Ale byloby cudownie gdyby Polacy dbali o to co polskie o to walczyli nasi dziadkowie a my wypieramy to powoli... smutne. rozniez jestem za polskimi imionami. jest tyle imion ze wcale nie musi to byc ania czy zosia , ktorych jest po 4 w kazdej klasie, mozna wybrac polskie łądne imie zarazem rzadkie.

Gość JessicaCebula
Tak nazywam sie Jessica Cebula i co z tego? Mi to jakos nie przeszkadza a wrecz przeciwnie, bardzo lubie swoje imie i nazwisko. I jakos do tej pory z tym nie mialam zadnych stycznosci, zeby ludzie sie z tego smiali czy cos podobnego, bo kazdy normalnie myslacy i funkcjunujacy czlowiek, ktory posiada kultre tego nie robi. Ale tutaj wychodzi znowu to, ze niektorzy nie maja w domu zadnych innych zajec, tylko wypisywanie jakis glupot w necie. Dlatego serdecznie pozdrawiam tych ludzi i moge tylko pogratulowac glupoty!