Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anja 27 lat

Co sądzicie o takim facecie? Czy byłybyście z takim?

Polecane posty

Gość Anja 27 lat

facet ma 31 lat, ma pracę, ale zamiast mieć własne mieszkanie to mieszka w domku jednorodzinnym razem z rodzicami :O i nie ma samochodu (prawo jazdy ma), a do pracy dojeżdża rowerem :O co o takim sądzicie? związałybyście się z takim? pytam się was bo podobam się takiemu jednemu i nie wiem czy dać mu szanse, no bo wiecie, facet po trzydziestce i z rodzicami mieszka, nie ma własnego mieszkania, nie ma samochodu :O fajny facet z niego, ale czy nie uważacie że to nieudacznik? bo ja takie wrażenie odnoszę, nie wiem czy dać mu szanse czy nie, co o tym myślicie?

Gość a ty masz mieszkanie?
nie twierdze, ze uklad w ktorym on mieszka z rodzicami jest ok, ale bez przesady nie kazdego w Polsce stac na mieszkanie, i nie zawsze sa to nieudacznicy

Gość Anja 27 lat
no ja nie mam, mieszkam też z rodzicami, ale ja jestem kobietą i to co innego no ale jak faceta nie stać na kupno własnego mieszkania, po trzydziestce to nie uważacie że coś z nim jest nie tak? no jakiś niezaradny musi być, no i jak go nie stać to po co on kobiety szuka i planuje założenie rodziny? gdzie będzie mieszkał ze swoją rodziną przyszłą? dalej z rodzicami? a może na dworcu bo go nie będzie stać na kupno mieszkania? czy będzie go stać na posiadanie kobiety i być może w przyszłości rodziny? :O no przecież to nie są jakieś wygórowane wymagania żeby faceta było stać na kupno mieszkania po trzydziestce :O

Gość kwartnik
Anja a Ty masz rower ?

Gość Anja 27 lat
nie mam roweru, ale mam swoje auto :)

Gość 222222
może oszczędza, po co wydawać na mieszkanie skoro i tak mieszkałby sam... a tak to obiadek ma pod nos, posprzątane i płacić czynszu nie musi :D

Gość do anja
a czemu jak Ty mieszkasz z rodzicami to jestes OK a jak facet to be?! masz kobieto ograniczone myslenie :O

Gość kwartnik
czyli na wycieczkę możecie pojechać i zaszyć się w górach a wtedy sprawdzisz jaki z niego pierdoła

Gość ulka.kulka
ale mieszkasz z rodzicami i masz 27 lat nie jesteś lepsza od niego. trzeba by się go zapytać czy chcę być z kobietą która mieszka z rodzicami w mieszkaniu.

Gość Anja 27 lat
no a z resztą, jak go nawet nie stać na kupno własnego mieszkania to przecież mógł by sobie wynająć dlaczego on mieszka z rodzicami w tym wieku?

Gość Anja 27 lat
jak robił mi minetke to robił to zębami :o

Gość ulka.kulka
a dlaczego ty mieszkasz? hipokrytka

Gość kwartnik
Anja , nie ośmieszaj się

Gość ulka.kulka
ale shit

Gość Anja 27 lat
no ja jestem kobietom to co innego jak nie mam własnego mieszkania i mieszkam z rodzicami :O no chyba jak wyjdę za mąż to się wyprowadzę do mieszkania męża i zamieszkam z mężem, no to po co mam kupować swoje mieszkanie?

Gość ola9292
Anja 27 lat- Ja to widzę tak ,że jest mu dobrze z rodzicami bo ma wszystko pod noskiem obiadek,sprzatane,wyprasowane ,wyprane;) i musi byc trochę nie dojrzały ... Ale myślę ,że jakbyś sie za Niego wzieła to by sie ogarnął ;)

Gość ulka.kulka
ale debilka. trzeba tego chłopaka znaleźć i powiedzieć mu żeby spierdzielał.

Gość kwartnik
Anja zapomniała o tym, że jeszcze kilka lat temu zięciowi i córce rodzice dom budowali ,

Gość moj brat
ma 28 lat, mieszka z rodzicami dogaduja sie, ma swoja firme, moglby kupic sobie mieszkanie, ale stwierdzil, ze jak znajdzie wlasciwa kobiete, to razem cos wybiora, co bedzie im obojgu pasowac jest nieudacznikiem - watpie...

Gość oleoleoleoleol
A co to za kobieta ktora majac 27 lat pyta sie na forum czy oplaca sie zwiazac z facetem :) Jakas NIEUDACZNICA. Wstyd mi za kobiety czasem.

Gość ulka.kulka
jak dla mnie nie jest. Samemu mieszkać też nie jest fajni ;)

Gość a ja mieszkam w małym mieście
a ja sądzę, że jesteś głupia i lecisz na chatę i auto a nie na faceta :(

Gość bluconekT
zgadzam się z postem wyżej