Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddlen

NOWOŚĆ W POLSCE! makijaż w 5 min!! to Wam się Kobiety spodoba!

Polecane posty

Gość maddlen

witam, Kochane, wychodzicie za mąż? może jakieś inne imprezy po drodze Was czekają? wieczór panieński, zaręczyny... ślub, wesele i poprawiny... zapraszam Was, do odwiedzenia strony allegro, gdzie możecie zakupić szybki makijaż, dzięki ktoremu będziecie gotowe do wyjścia już w 5 min. a do tego za niewielką cenę! są to aplikacje, którymi same możecie zrobić sobie profesjonalny makijaż!! każdą aplikację można użyć ok. 5 razy, dlatego cena za jeden makijaż nie przekracza 3,- :) nie potrzeba siedzieć godzinami u kometyczki, która nie zawsze potrafi wykonać makijaż, jaki rzeczywiście byście chciały! a kwota do wydania u kosmetyczki też nie jest minimalna :) ZAPRASZAM - przekonajcie się same, zaoszczędźcie czas i pieniądze :) http://allegro.pl/coloron-makijaz-w-5-minut-nowosc-w-polsce-i1451240021.html pozdrawiam serdecznie, zapraszam na inne aukcje, a także do zakuPów :) Magdalena.

Gość ulka.kulka
drogo, na ile starcza 1 para ?

Gość no nie bardzo
no sory ale tak ladnie to to wyglada tylko na zdjeci reklamjacym prodkt... na zywo wyglada strasznie

Gość umpatralala
slyszalam o tym, kumpela pracuje w sephorze i to zachwalala. Ja osobiscie nie probowalam wiec sie nie wypowiem na temat jakosci takiego makijazu.

Gość troche za wysoka cena
ale fajne:) i dobrze ze napisalas w temacie ze to dla kobiet...inaczej ten duren regres chwila moment i by sie tu zjawil:) no...chyba ze tez jest kobieta jednak :D

Gość podejrzewam, że regres i tak
wtrąci tu swoje 3 grosze. irytujacy ten facet jak nie wiem co.

Gość maddlen
po kolei odpowiem na poszczególne pytania :) akurat ta wskazana aukcja jest za 79,-, w opakowaniu jest aż 10 par! każdą parę można wykorzystać spokojnie do 5 razy lub więcej, w zależności od kolorystyki - im ciemniejszy wzór tym dłużej wystarczy :) "no nie bardzo" - wcale nie prawda, że tylko na reklamie tak ładnie to wygląda, bo na razie Ci co zakupili są zadowoleni, ja również korzystam z tego już od dłuższego czasu i też nie mam im nic do zarzucenia! za 80,- to jest 10 aplikacji a nie 5!!! 5 aplikacji kosztuje 59,- podejrzewam, że samemu ciężko zrobić pewne wzory-a nawet niemożliwe! ale życzę powodzenia! i przykro, że takich niemiłych słów się używa... ja do zakupu nikogo nie zmuszam, poza tym każdy ma prawo do swojego zdania - POZDRAWIAM więc proszę dokładnie czytać i oglądać ewentualnie inne aukcji, zanim przystąpi Pan/Pani do komentarza Dziękuję. Pozdrawiam

Gość maddlen
"no nie bardzo" - jeszcze jedno pytanie? próbowałaś, że oceniasz, iż na żywo wygląda strasznie? czy tak sobie "gdybasz"?

Gość jkag31
Fajne. I na plus jest to, że nie prowadzą testów na zwierzętach. Tylko drogie to jest :(

Gość maddlen
z tym "drogo" to bym nie powiedziała, że aż tak bardzo... biorąc pod uwagę iż zestaw pięciu aplikacji kosztuje 59,-, za sztukę wychodzi 11,8 zł; każdą aplikację można wykorzystać co najmniej 5 razy, więc ostatecznie za jeden makijaż wychodzi ok. 2,4 zł to chyba wcale nie jest drogo. Jeden zestaw wystarczy na cały miesiąc codziennego makijażu. A wielkim plusem jest to, że makijaż jest bardzo trwały, po wykonaniu można przecierać palcem po malowanej powiece i NIC się z makijażem nie dzieje :) a większość wzorów, żadna kosmetyczka nie będzie potrafiła zrobić... a już na pewno nie z atak niską cenę i z tak trwałym efektem... :) wiele z nas nie lubi zabiegu malowania, lub też po prostu nie potrafi się malować, ten gotowy makijaż jest idealnym wyjściem... ja dzięki temu maluję niemal co dzień, a ze względu na brak umiejętności nie robiłam tego zbyt często :) pozdrawiam

Gość maddlen
...gdzieś ktoś pisał, że makijaż się obsypywał - zakupiony "gdzieś", ale z tego co wiem, ten który ja oferuję jest z innej firmy, jaka do tej pory przedstawiała produkt na rynku polskim. Makijaż, który proponuję nie ma prawa się obsypywać, gdyż ma konsystencję musu, więc troszkę się klei, aby zapobiec nienaturalnemu wyglądowi stosuje się puder, który dodatkowo utrwala makijaż, po przetarciu ręką nic mu się nie dzieje. pozdrawiam

kolory średnie i trzeba umiec nałożyć, jak dla mnie to naciąganie

Gość maddlen
nałożenie to wcale nie jest wielka filozofia... a kolory, każdy lubi co innego, poza tym, to jeszcze nie jest pełna gama kolorów... w każdym razie warto spróbować, bo nie ma tu żadnego naciągania, tylko propozycja... wielu jest zadowolonych, a każdy ma prawo do własnego doświadczenia... pozdrawiam

Gość To zalezy
Ja chyba jednak wole tradycyjny makijaz, bo przeciez kazda z nas ma inny ksztalt oka i nalozenie cieni ktore ladnie wyglada na modelce, mi moze nie pasowac. Aplikator rzekomo pasuje do kazdej powieki, ale nie o to chodzi. Chodzi o samo cieniowanie - tutaj jest poziome, a w moim przypadku lepiej wyglada inny uklad kolorow.

Gość maddlen
akurat w tej chwili są wzory z poziomym układem cieniowania, jedna będą dostępne również inne wzory, są pionowe, są z łezką w środku.... każdy znajdzie coś dla siebie :)