Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość entilka

wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość entilka

Pytanko do dziewczyn które były na na wizycie u prywatnego gina, jak wyglądała taka wizyta? Jakie dokumenty były potrzebne? Czy musiałyście okazać jakiś dowód tożsamości? Czy byłyście z opiekunem/rodzicem Jestem niepełnoletnia, jednak chciałabym pójść na tę wizyte sama i poprosić o recepte na tabletki antykoncepcyjne ponieważ zalezy mi na bezpiecznym współżyciu i mam ciężki pms. Czy w bielsku-b macie jakiegoś zaufanego gina który jest godny polecenia??

Gość entilka
chcę w najbliższym czasie zapisać się na taką wizytę i nie wiem czego sie spodziewać poradźcie proszę!

Gość ana 26
ja chodzę prywatnie - nigdy nie okazywałam żadnego dokumentu - widac pani doktor uwierzyła, że nazywam się tak jak powiedziałam ;) a wizyta wygląda normalnie - tak jak każda inna- najpierw rozmowa, a potem badanie

Gość ana 26
aha i z tego co pamiętam to podawałam swój pesel

Gość entilka
dzięki:) ktoś jeszcze ???

Gość grazzkaaa
Ja chyba tylko pokazywałam dowód przy zakładaniu karty. Bo trzeba wpisać imię i nazwisko, wiek i pesel w karcie. A jeśli chodzi o ten pierwszy wywiad no to potrzebujesz tylko zapisać sobie wcześniej datę ostatniej miesiączki, bo takie pytanie pada przy każdej wizycie, są też pytania o stan Twojego zdrowia i o jakieś poważniejsze choroby w rodzine, o współżycie. Cena to u mnie 50-100 zł. Myślę, że nie będzie problemu z receptą na pigułki.

Gość pętelka17
cześć,napewno trzeba podać datę ostatniej miesiączki,pesel,podstawowe dane do założenia karty,może zapytać o to czy masz bolesny okres itp.bo trzeba to uwzględnić przy doborze tabletek

Gość entilka
dzięki !! ktoś jescze niepełnoletni był na takiej prywatnej wizycie ??

Gość odśwież
up