Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zv\,vn

Jestem osoba niezaradna życiowo...

Polecane posty

Gość zv\,vn

mam 28 lat i nadal bez pracy, nie umiem sobie poradzic, drazni mnie to juz, wszystkiego sie boje, a najgorsze jest to ze moja mam tez jest taka polowe zycia siedzi w domu, bez ojca by zginela, nic nie potrafi, jeszcze zeby mnie zmotywowala ale jak na nia patrze to az mi smutno, niestety juz nie raz widzialam jak moje kolezanki powielaja przyklad matek te ktorych matki sa po studiach sa zaradne i pewne siebie, a tych co matki nie pracowaly same siedza w domach, dlaczego nie mam charakteru ojca ktory cale zycie cos robi,zawsze uwazam ze do niczego sie nie nadaje...czy ktos ma podobny problem??

Gość juuuupi
ja nie mam odwagi,a chciałabym znaleźć dobrą pracę,ale boję się żę nie dam rady

Gość Pierdołka ;-)
To weź sie w garsc dziewczyno! A nie użalaj sie nad sobą

Gość takikolo
Co się martwisz. Ja już od 12 lat jestem bez pracy. Ale na fajki i piwko zawsze się jakiś grosik znajdzie. Chciałem sobie wykombinować rentę, ale uznali że symuluję. A babki w pośredniaku to mnie znają lepiej niż własną rodzinę.

A z czego ty żyjesz, dziewczyno? W tym wieku nie wypada już siedzieć na garnuszku rodziców. Rozejrzyj się za pracą która by cię satysfakcjonowała i w której czułabyś się spełniona, taka praca naprawdę potrafi dodać skrzydeł a i pieniążki są)

Gość ale jaja, kurde
Temat założony rok temu, a dziś mu odpowiadają :D

Gość były prawiczek
hyh to jest najgorsze takie życie że jest chujowo ,ale jeszcze nie przymierasz głodem na tyle by ruszyć dupę ...bo widzisz jak byście miały z matką zdechnąć pod mostem to wtedy raptem byś się stała zaradna i szukała pracy...a tak to jest to swego rodzaju wygodnie życie. ...tak taka prawda WYGODNE.

Gość taki jeden facet27
"Mój ojciec jest uwodzicielem, a ja nie mam powodzenia .. jak to wyjaśnisz?" no pomyśl sam jak to można logicznie wyjaśnić ;P..bo mi się co najmniej dwie odpowiedzi nasunęły.

Gość doręczyciel uwodziciel
Widocznie to nie jest twój ojciec :P .

Gość Kniiggyb
Koniec pi.er.do.le.ni.a. Do agencji towarzyskiej marsz!

Gość Kniiggyb
"A z czego ty żyjesz, dziewczyno? W tym wieku nie wypada już siedzieć na garnuszku rodziców. Rozejrzyj się za pracą która by cię satysfakcjonowała i w której czułabyś się spełniona, taka praca naprawdę potrafi dodać skrzydeł a i pieniążki są)" Haha na prawde? Od jutra zaczne leniuchowac bo lubie. Bede miala z tego pieniadze? Ni ch.u.ja! Trzeba realnie spojrzec na zycie. Pojsc do pracy itp.