Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbieramy na dom.. a mój mąż...

zbieramy na dom.. a mój mąż...

Polecane posty

a ze sknera ze mnie to wiem, tylko ciekawe kto bedzie sie smial za 20 lat? ja we wlasnym domu bez kredytów czy moje znajome co teraz lataja po majorkach a dalej beda w wynajmowanym mieszkaniu?

Gość snjighdfiuhauesh
no chyba ze mialas wkladu 140 to spoko ale z samej wyplaty to ii tak ciezko i mozolnie

Gość a m oj kupił dwa breitlingi
jeden za 17 000 a drugi za 28 000 Tak, tyle zapłacił za dwa zegarki!

rósałko dzieki ze ze mna popisalas... ide powoli chyba bo nie da sie juz nic wymodzic w tym temacie,, jestem sknera i taka juz pozostane chyba...

zegarki za tyle? pewnie boi sie w nich po ulicy chodzic :O

Gość a m oj kupił dwa breitlingi
nie boi się, chodzi w nich na zmianę. W zależności od stroju... i co ja mam na to powiedzieć? Na szczęście to nie jest mój mąż- to były jego pieniądze :)

to niech uwaza c by na takich lepków nie trafil co sie na zegarcha nazja :) bo cienko bezie znim jak oklep zbierze i po zegarku bedzie...

tam miala byc smutna minka ----> :(

:(

Gość chyba sie załame
witam ,wiem ze nie na temat ,ale moze tu ktos madrze mi poradzi ? mam problemy w malzenstwie ,i prawie jestem zdecydowana odejsc od meza .On naduzywa alkoholu po ktorym jest dosc agresywny i potrafi podniesc na mnie reke . Mamy mieszkanie na kredyt ,tylko on pracyje ,bo ja teraz wychowuje roczne dziecko . zarabia ponad 4 tys z czego na papierku oczywiscie najnizsza krajowa . On twierdzi ze nic mi sie nie nalezy oprocz alimentow na dziecko choc czasem mowi ,ze odbierze mi dziecko i to ja bede wtedy placila . nie wiem co mam robic ,co myslec ,jak to wszystko ogarnac

b

ja nie na teamat ale zapytam: jak kredyt wzieliscie? przedyem normalnie zarabial czy tez niby najnizsza? bo przy najnizszyc zarobkach kredytu 200tys nikt nie da chyba. odpisz prosze

Gość Rósauka
Macie już kupę kasy zebraną, w zsadzie to można by np. kredyt wziąć na resztę, no ale wy już tam wiecie najlepiej, co wam pasuje. Myślę, że jak się raz na dwa lata nie odłoży w jednym miesiącu, a przebimba na wyjazd, którego się bardzo chce, to sie nic nie stanie. To tak jak ze słodyczami - jak sie wypościsz, to potem sie nagle rzucisz i zeżresz wszystko co się tylko da. Lepiej sobie od czasu do czasu wynagrodzic trudy, a potem się spiąć od nowa.