Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcieeeeeeeee

pierścionek zaręczynowy , szpara pod kamieniem

Polecane posty

Gość pomóżcieeeeeeeee

dostałam od narzeczonego pierścionek, piekny pierścionek.. z dużym kamieniem po środku i dwoma taki małymy podłużnymi po bokach. i zauważyłam że pod jednym z tych małych podłużnych kamieni z prawej strony koło łapki go trzymającej jest podłużna szapara, ale nie na całej długości kamienia tylko tam na wiekszej połowie,wchodzi pod nią róg kartki swobodnie wiec ma szerokość milimetra może paru co robić ? reklamować go ? kobietki pomózcie niby tego nie widac no ale ja wiem ze to tam jest :(

Gość Ignacyk
obowiązkowo reklamować , producent powinien wymienić na nowy fatalnie jest gdy kamyk wypadnie z pierścionka, to jest tak zwany ZŁY ZNAK

mój pierścionek tez się trzyma tylko na tych łapkach i jest tak jakby w powietrzu :(

Gość heheeee
ja mam 7 kamyczkow trzymajacych sie na lapkach i wlkasnie jeden mi wypadl odlamala sie ta lapka i jubiler powiedzial mi ze jedyne co moga to go przykleic bo nie wtopia mi juz tej lapki bo by sie reszte kamieni stopilo

Gość heheeee
ja bym reklamowala jak cos z nim nie tak

Gość Nie musisz być tam zameldowana
Autorko, z tego co opisujesz to mam taki sam pierścionek. Jest może z białego złota?

Gość pomóżcieeeeeeeee
tak, jest z białego złota