Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celinnnkaaaaa

przespac sie z nim czy nie?

Polecane posty

Gość celinnnkaaaaa

poznalam chlopaka, jest inteligentny, przystojny i zabawny. Okazalo sie, ze mamy wspolnych znajomych - od ktorych dowiedzialam sie, ze to typowa dziw...a. bzyka wszystko co sie rusza. Nie ma dziewczyny. ja tez nie mam chlopaka. jestem sama. i teraz mam dylemat - on jest dla mnie w tej chwili tylko obiektem sexualnym, na ktory mam ochote, jest miedzy nami duza chemia. mam ochote potraktowac go jako fuck-frienda i spoytakac sie z nim tylko dla sexu. co o tym sadzicie? jestem dorosla i wiem, ze se nie zangazuje. jak postrzegacie takie spotykanie sie z facetem tylko w celach sexualnych?

a ja mysle,,czemu by nie'' po co poscic ale po kilku spotkaniach zainteresowanie toba opadnie

Gość Naturysta-h
Nad czym sie zastanawiasz? Jezeli masz na niego ochote - to do dziela.

przespać i nie przespać ;) ja jestem w podobnej sytuacji co Ty , no i się przespałam , nie żałuję , ale teraz trochę myślę no ...... i chcę jeszczeeeeeeeeeeeee;)))) jakby zaczeło mi zależeć to ...uciekne ;) pozdrawiam i do dzieła ;)

Przemysl t oopwaznie i podejmij decyzje. To twoja decyzja i nic nikomu do tego. Jestes dorosla wiec jesli uwazasz ze to bedzie fajne to zrob to.

Gość zxcvtre
zdecydowanie TAK!

Gość ja bym chyba to zrobiła
jak widac same pozytywne wypowiedzi,brak krytyki ze strony obecnych tu wiecznie dewot, wiec chyba mozesz to zrobic z blogoslawienstwem cafe! :) udanych wrazen! :)

To, ze jestes dorosla nie swiadczy o tym ze sie nie zaangazujesz, stara a glupia!