Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moulin

czy to bylo molestowanie?

Polecane posty

Gość moulin

zapytam krotko: czy to molestowanie gdy: chlopak na sile wlozyl mi reke do jego spodni.. moją reke.. trzymał ją a ja musislam go dotykac po penisie mimo ze wcale tego nie chcialam.. to bylo obrzydliwe. CHCIALAm stamtad uciec ale nie mialam odwagi! on siłą trzymał moją reke ktora slizgala sie po jego genitaliach. potem dotykal moich piersi, wsadził siłą jezyk do ust... nie wytrzymalam. ucieklam trwalo to dosc dlugo... nie mialam odwagi odmowic, wydawalo mis ie ze wyjde na sztywniaka ale... on to zrobił siłą! Nie chcialam tego, nie mialam ochoty an takei rzeczy! teraz przez to am obrzydzenie to takich rzeczy. wlasnie przez to. czy to bylo molestowanie? powtarzalo sie to kilka razy.. prosze o brak durnych wypowiedzi i podszywania sie..

Gość hyyyymmmmmmmm
no ja bym to nazwala nawet gwaltem...a molestowaniem juz na pewno! i to jeszcze wielokrotnie... mozesz z tym isc na policje! bo kiedy dziewczyna mowi NIE to znaczy NIE a skoro on tego nie rozumial to powinien poniesc za to kare!

Gość moulin
malo tego.. w dziecinstwie tez bylam molestowana i to duzo gorzej ;

Gość moulin
wiem ale ja nie mialam odwagi! tzn w jeden wieczor kilka razy sie powtarzalo... ja .. nie chcialam wyjsc na taką co.. boi cie chlopakow;< nie rozumiecie mnie.. w dziecinstwie za to regularnie molestowaly mnie 2 dziewczyny 10 lat starsze .. mialam 4 lata czy 5... rozbieraly kazaly sie masturbowac i same mi tam rozne rzezcy wkladaly smiejac sie przy tym! ...

Gość moulin
w zasadzie.. bylam trohce ,.. pijana; / a on to wykorzystal wiem , sama zaluje! ale malo kontaktowalam