Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość get get get

JAKIE STUDIA ??

Polecane posty

Gość get get get

kurde coś za szybko mi ta dorosłość przyszła... w tym roku matura i trzeba by było wybrać sie na jakieś studia ( ja pitole juz ?! ) na maturze zdaje dodatkowo podstawowy wos i geografie mam w ogóle szanse dostać sie na jakieś studia ? próbne matury z tych przedmiotów zadałam nawet dobrze...

Gość get get get
no tak

wybierz coś związanego ze swoimi zainteresowaniami . nie masz żadnego planu na życie ?

Gość fthtkyufug
ja zdaje polski angielski matme na podstawie i wos rozszerzony

Gość sesiiii
Geodezja?

Gość hcwd
plan na zycie w takim wieku? lol, mi sie wtedy wydawalo ze bede doskonala tlumaczka albo dentystka, a wyladowalam na politechnice, czego w tej chwili juz zaluje, bo wolalabym studiowac sztuke, ale pozamiatane, bo juz po studiach

Gość fthtkyufug
ja sie wybieram na ekonomie albo zarzadzanie albo logistyka albo geodezje, zalezy na co sie dostane

Gość ababababa
Każdy chyba ma ten dylemat jak kończy szkołę średnią. Zazwyczaj tak młodzi ludzie nie mają jeszcze planów na swoje życie. Ja też miałam kilka lat temu ten problem. Człowiek skupił się na maturze, a tu już zaraz było trzeba wybierać kierunek studiów... Tak to jest... Ale raczej nikt Ci tu nie pomoże, musisz poczytać sobie w necie na temat kierunków studiów i co po nich można robić potem. Może to Ci trochę pomoże ;-)

Gość get get get
nie wiem co chce robić w życiu mam dopiero 18 lat :| kurde w tym wieku mam juz podejmować decyzje rzutujące na całe moje przyszłe życie ?! bez jaj LO powinno być 5 letnie :D