Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulkagg

Suknie ślubne Kielce

Polecane posty

Witam choć ślub mam dopiero w maju 2012 pomalu zaczynam sie rozgladać za sukniami ślubnymi i zastanawiam się czy szyć czy kupić gotową a jesli o szycie to macie moze jakies namiary na jakies osoby szyjące??

Gość mabok
Szczerze polecam wyjazd do Jedrzejowa Suknie piękne i niedrogie do 2000.

Gość Paulina :)
W Jędrzejowie jest chyba z 7 salonów :) choć nie wiem na pewno, ale dużo. Suknie ładne i niedrogie :) Warto się wybrać! Ja znam fajną krawcową, ale z Buska Zdroju :)

Gość kasiula lalala
jest kilka salonów w rynku, znajedziecie napewno, ja mogę polecić salon na 11 listopada( na pietrze)-to jest na przeciwko ogólniaka.. Tam ubieraly sie dwie moje bratowe i koleżanka i wszystko na najwyzszym poziomie:). udanych zakupów:)!

Gość karola 5555
MAM DLA CIEBIE DOBRĄ WIADOMOŚĆ W TĄ NIEDZIELE W BUTIKU CYMBELINE NA UL.PLANTY JEST SUPER WYPRZEDAŻ PODOBNO DO 70 % JA TAM BYŁAM DZIŚ I OGLĄDAŁAM SUKNIE SĄ PRZEPIĘKNE I NIEKTÓRE CENY JUŻ BYŁY SZYKOWANE NA NIEDZIELNA WYPRZEDAŻ NAPRAWDĘ DUŻE OBNIŻKI JA SIĘ SZYKUJĘ NA UDANE ZAKUPY:))) I POWIEM CI ,ŻE MAJĄ JUŻ NOWĄ KOLEKCJĘ NA 2012 ,WIĘC JAK NIE SPODOBAJĄ CI SIĘ TO SOBIE OBEJRZYSZ NOWE NIEKTÓRE SĄ POWALAJĄCE JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ :)))))))))))))))