Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjacolkaaaaa

czy przyjaźń męsko damska

Polecane posty

Gość przyjacolkaaaaa

czy przyjaźń męsko damska zawsze kończy się łóżkiem ?

Gość Miśka1122
Nie zawsze, ale raczej nie istnieje bo zawsze jedna ze stron chce coś więcej.

Gość patka5252
Tak.Prędzej czy później tak się kończy mój mąż jest tego przykładem. Miał TYLKO przyjaciółkę zresztą była moją koleżanką.

Gość upsssy
Mój mąz tez miał przyjaciółke... dzis jesteśmy małżeństwem :-D

Gość dfdfsdfdsf
nie zawsze konczy sie lozkiem, ale to jak stapanie po kruchym lodzie. przyjazn jest mozliwa jedynie do pewnego stopnia. no chyba, ze dwoje ludzi jest calkowicie wobec siebie aseksualna.

Gość czy ja wiem ...
jestem facetem ... z obecna przyjaciolka kumpluje sie od 8 lat. Ona ma dziecko u ktorego jestem chrzesniakiem, ma meza. ja mam dziewczyne. Nigdy nie czulem do niej pociagu fizycznego. Traktuje ja jak siostre.

i jest i nie jest:) z jednym takim swoim przyjacielem przyjaznie się od 7 lat i nigdy nic absolutnie nic miedzy nami nie było i jestem pewna ze nie będzie, jest to relacja czystko przyjacielska nic więcej:) a z kolei z drugim takim przyjacielem ostatnio dość zbliżyliśmy się do siebie, ale bronimy się oboje przed możliwościa narodzenia się jakiegoś uczucia, nie chcemy zepsuć tej przyjaźni, zbyt dużo dla siebie znaczymy jako przyjaciele. boimy się, że jeśli związek nie wyjdzie nie będziemy dla siebie tym, kim jesteśmy teraz...

Gość tylko wtedy gdy oboje są
dla siebie aseksualni ;) inaczej nie wiadomo , nawet jak macie facetów czy kobiety to stąpanie po kruchym lodzie ,tym bardziej jak oboje są atrakcyjni