Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam juz tego DOSYC !!

corka fochowatej

Polecane posty

Gość Mam juz tego DOSYC !!

Mam 26 lat w tym roku wychodze za maz za 28 letniego narzeczonego ale moja matka ma wiecznie o cos problem. Ostatnio narzeczony poszedl do pracy na 5 zeby skonczyc o 13 i zawiezc mnie na egzamin i juz foch mamy po co on przyjechal zamiast sie cieszyc ze nie bede musiala autobusem sie tarabanic znowu foch bo jej zdaniem on za duzo do mnie przyjezdza chyba powinna sie cieszyc ze sie mna interesuje dbba o mnie i jestem najwazniejsza narzeczony musi odemnie wychodzic o 22 cholera czujemy sie jak para gimnazjalistow o nocowaniu nie wspomne natmoiast jego rodzice jakos nie maja tego porblemu i moge u nich zostawiac na noc Wczoraj znowu wieczorem haslo do mnie ze mam otowrzyc okno bo w mieszkaniu czuc sperme Ja juz nie mam sily wiem ze jeszcze pol roku ale chyba za ten czas sie pozabijamy

Gość ehhhhhe
w mieszkani czuc sperme! dobre

Gość toc ona wogole nie jest
a u mnieto jego matka ma do mojego narzeczonego pretensje....ostatnio dzwonila do niego z pretensjami ze go w domu nie ma tylko znowu ze mna :o bo ona nie wiedziala jak cos tam podpisac....oczywiscie narzeczony musial specjalnie jechac do domu zeby jej pokazac...