Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małe_przyjemności

jest ktos z wrocławia ????

Polecane posty

Gość ja ro dzilam bez znieczulenia
jestem, co byś chciala??

jestem z Tarnowa moze wiesz gdzie to jest tu kiepsko z praca male miasto itp mam ciocie we wroclawiu i namawia mnie na przeprowadzke odradzasz czy polecasz????

Gość ja ro dzilam bez znieczulenia
pewnie ze polecam, wroclaw jest fajnym miastem. ale z praca teraz wszędzie kiepsko... zależy jeszcze co cię interesuje. jezeli nie masz wielkich wymagan z kosmosu, myslę ze coś się znajdzie...

mam srednie wyksztalcenie bo niestety przez matemtyke ktorej nienawidze;/ i nie umiem mature mam w plecy ;/ mysle ze tam jest wieksza szansa na znalezienie pracy! bo u nas strasznie kiepsko a jacy ludzie tam są???

jacy ludzie? tacy sami jak wszedzie - mamy po dwie rece i dwie nogi :P

z praca jest średnio jeśli chodzi o średnie wykształcenie niesety a masz juz jakies doswiadczenie?

ale chodzi mi ogolnie bylam 7 razy we wroclawiu i raczej mam dobre zdanie ogolnie miasto piekne!! chyba najladniejsze w polsce tylko to 350 km odemnie co doradzacie warto sprobwac i jescze moj chlopak zosatje tu próbuje go przekonac zeby jechal ze mna ale nie chce :(

w sprzedazy jest praca ale dla studentow nie wiem czy zaryzykowalabym :/ jechac w ciemno do innego miasta i szukac pracy no chyba ze masz oszczednosci i nie umrzesz z glodu.

mowilam ze mam ciocie we wroclawiu ona mieszka tam od 30 lat wiec wiesz:) w ciagu miesiaca dzwonila do mnie 3 razy z ofertami pracya ja odmawialm mowiac ze nie chce jechac ale dzis sie wkurzylam bo juz szukam yle i nie ma nic wiec moze warto zaryzykowac????

pracę na pewno znajdziesz na kasie (jesli masz ksiazeczke sanepidowska), na produkcji, przy rozkładaniu towaru w supermarkecie, do rossmana szukali. A jeśli szukasz czegoś ambitniejszego to nie wiem czy tak łatwo znajdziesz. Ale skoromożesz zaczepić się u swojej cioci to dlaczego masz nie spróbować?

Gość ja siem pożaleeem
jesli nie masz matury zdanej,to nie masz sredniego wykształcenia tylko licealne ;]

raczej myslalam o jakis ciuchach tez bardzo chetnie jakis sklep zoologiczny tam wlasnie pracowalam:) wiecie chodzi tez o mojego chlopaka kapletnie nie wiem co mam robic zostawic go tu?? co byscie zrobily??

przecież liceum to szkoła średnia. Ukończonie szkoły średniej oznacza posiadanie wykształcenia średniego - jest to nawet napisane na świadectwie. Ma średnie, ale nie ma matury. :P

Tak jak pisała dziewczyna wcześniej - do sklepów z ciuchami wymagają od pracownika statusu studenta.

Gość ja siem pożaleeem
aa to sorrry, w takim razie masz srednie bez matury czy jakos tak :P

niedawno szukałam pracy, bo rzuciłam studia i we wszystkich ogłoszeniach jest tak, że albo szkają studentów, ale wymagaja conajmniej rocznego doświadczenia w pracy w jakims sklepie z ubraniami.

moze i szukaj tu i tam ale ze znalezieniem nie jest tak hop siup . zobacz na gumtree ogloszenia i bedziesz wiedziala co i jak. na kasie we wro placa jakies 6-7 zł / godzine , wiec kokosow nie ma :/

bo mi nie odpowiadał kierunek, od października zaczynam co innego. Znalazłam sobie pracę przy powszechnym spisie ludności, innej nie szukam, bo tak naprawdę to szukałam tak, żeby nie znaleźć. :P

nooo, juz nie moge sie doczekac az spis sie rozpocznie. ;)