Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita__

Czy mam faceta idiote/klamce??

Polecane posty

Gość anita__

Znalazlam u mojego faceta w pokoju, w koszu na smieci ZUZYTA PREZERWATYWE. Jestem pewna na 100%, ze nie uzylismy jej razem. Nie widzielismy sie jakis czas (z powodu mojego wyjazdu). Na moje pytanie - skad sie tu wziela, po wielu wykretach, ze nie wie, ze uzylismy jej raze itp, powiedzial, ze z uzyl ja "sam" !! (podczas zaspokajania sie). Co oczywiscie wydaje mi sie totalna bzdura, juz bardziej idiotycznego wytlumaczenia nie mogl wymyslic.. Jestem zla, wolalabym uslyszec prawde, ale on zapiera sie ze "uzyl jej sam". Czy to jest w ogole prawdopodobne? Czy ktos z meskiej czesci forum tak robil? Nie wiem jakich argumentow uzyc, wydaje mi sie ze klamie w zywe oczy. Dodam, ze woli seks bez prezerwatywy a na pytanie po co w takim razie uzyl jej sam odpowiedzial "ze chcial sprobowac, jak to jest, inaczej niz zwykle" i, niby, jednak nie spodobalo mu sie. P.S. wiem, ze sytuacja jest idiotyczna, jednak nie jest to prowokacja, wiec prosilabym darowac sobie takie komentarze. Czy ja sie sama oszukuje?? czy tez jednak jest prawdopodobne, by uzyl jej sam?

trudna sytuacja ;) myślę że wszystko co złe to już się stało teraz to Ty wygrywasz Jeśli kłamie to masz go z głowy... Jeśli nie to lepiej dla Ciebie

Gość jajsaidja
Ile ma lat?

Gość anita__
skończone 16

Gość jajsaidja
to możliwe, że próbował z gumką sam.

Gość jajsaidja
Nie ale może nie lubił w gumce bo się czegos wstydził to sobie sam wypróbował żeby cos zobaczyc. Zycie nie polega tylko na tym, żeby od razu kogos podejrzewac o klamstwa i zdrady.

Gość anita__
Poprzednia odpowiedz to nie ja. On ma 31 lat, wiec tym bardziej dziwne, ze w takim wieku chcialby "wyprobowac " jak to jest.

nie chciał poplamić świeżo malowanego sufitu :P

A ty biedactwo nadal przeżywasz tę prezerwatywę... On jest kłamca + idiota, bo nawet kłamać nie potrafi, a ty tylko idiotka.

Gość sokolica7777
nie dziwi mnie to że tonący brzytwy sie chwyta, ale dziwi mnie że ty tę brzytwę w ogóle dajesz pod rozwagę... ehh, kobiety

A może on się wstydzi dotknąć do własnego siureczka? Aż taki jest przyzwoity :D

krótko mówiąc jeśli bzykałby panienki to postarałby się to ukryć.... :-) tak czy inaczej idiota, może nadpobudliwy czyścioszek :P

Gość trocinkisuczynki
moze nie chcuiał zabryzgać mebli?

Gość anita__
Dodam że prezerwatywa na zewnątrz była w kale

najprostszy sposób sprawdz jego telefonik(pamiętaj o tajemnicy korespondencji, ale jesteś wszak szpiegiem ;-) . Jeśli pilnuje go jak skarbu rodzinnego możesz nabrać więcej podejrzliwości...

Gość anita__
Pwoeidział ze tak mu barkowało mojej waginki ze musiał sobie zrobić ja z gumeczki.

Gość anita__
moze mysli ze jego kobieta jest wiatropylna?

Gość 6885685688838388888
Faceci...czego oni nie wymyślą..... chyba nie chciał zapłodnić podłogi. No błagam, jak można w to wierzyć. Powiedz mu że wolisz usłyszec najgorsza prawdę niż kłamstwo bo inaczej odejdziesz.

Gość pedałek
To masz dowód, że jest pedałem.

Gość anita__
ostatni widzialem jak pies jakos tak krzywoc chodzil ale myslalam ze to nosówka

Gość anita__
Ktos sie podszywa, poprzedni post to nie ja. Wstyd sie przyznac, ale liczylam, ze chociaz pare osob napisze, ze moze nie klamal.. Najtrudniej jest sie przyznac przed "samym soba", ze moze - staralam sie mu wierzyc, bo nie chcialam widziec, dla innych tak oczywistej, prawdy :(

Gość anita__
Do 6885685688838388888: Tak wlasnie powiedzialam, ale on dalej swoje. Najgorsze jest, ze prosto w oczy klamie.

Gość anita__
niestety nsprawdzilam w goglach i jednak to nie była nosówka tylko prąciówka pies miał tak nabrzmiałego choooja że niemal sie przewracał gdy stwiał kroki. Narobił mi szaleńczej ochoty na sex z prezerwatywką.