Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to była zdrada?

czy to była zdrada? bardzo wazne, prosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość czy to była zdrada?

tydzien temu na imprezie moja kolezanka zrobila mojemu chlopakowi loda, ja bylam pijana wtedy i dowiedzialam sie o tym od mojej drugiej kolezanki, no i dzis zrobilam chlopakowi awanture za to ze mnie zdradzil, ale on twierdzi ze to nie byla zdrada no bo przeciez to ona mu zrobila loda a nie on ja przelecial, zrobilo mi sie troche glupio ze zrobilam mu awanture o nic, no ale sie teraz jeszcze nad tym zastanawiam czy napewno o nic, jakie jest wasze zdanie? czy on mnie zdradzil czy jednak ja przesadzam? dodam ze ja i kolezanka mamy po 17 lat, a moj chlopak ma 31 lat

Gość staszka z pod monopolowego
0/10

Gość stasia z pod monopolowego
sdfasf

Gość żon staszka z pod monopolowego
0/10

Gość świętosława
minus 1/10:-o

Gość czy to była zdrada?
o co wam chodzi z tym 0/1? :O licze na powanze odpowiedzi a nie jakies glupoty wypisujecie ktore nie sa mi pomocne lenauk ale dlaczego uwazasz ze to zdrada? przeciez to ona jemu zrobila loda, on jej nie przelecial, nie calowal sie znia, zreszta tak on mi to tlumaczy, ja juz sie w tym pogubilam

Gość spadajjjjjjj
-100000000000000/10

Gość mag tu2
Huj mu w dupe. Nic nie wart taki chłop. NASTĘPNYM RAZEM TO ON JEJ SIĘ ODWZAJEMNI I JĄ PRZELECI.

Gość Dawid Dawid Dawid
8/10 podoba mi sie

Gość czy to była zdrada?
ale skoro to byla zdrada to powinnam z nim teraz zerwac czy wybaczyc mu?

Gość jncsdnxs
O rzesz kurrr... Przecież to jasne że zdrada . On tego chciał skoro nir protestował to mu sie to podobao ! Ka bym takiego kopnęła w dupę i taką "koleżanke" tez .

Gość ehhhhhe
to na pewno nie byla zdrada w niektorych patologicznych spolecznosciach jest nawet nietaktem jezeli ociezaly umyslowo chlopak odmowi zrobienia mu loda przez kolezanke swojej dziewczyny ktora jest na pograniczu debilizmy paranoidalnego

Gość hanka ordona
jeden czeka już ze 8 lat na silne wiatry a tak dmucha tyl;ko gimnazjalistki z wysokim aj kiu bo tylko one doceniaja to co robi buehehehe

Gość Jelcz342
Facet ma zaufanie do tej dziewczyny że dał penisa do jej ust. Jak by nie była wazna ta dziewczyna dla niego to nie dal by jej

Gość Asia Asia Asia Asia
no masz racje to jej wina zaciagnęła go siłą do wc i tam mu pociagnęła lache. To tak jakby powiedziec że to ona uprawiała z nim sex a on z nia nie;/ ja daje 10/10 za głupote!

Gość dziewczyna wloczykija
czy to byla zdrada? haha, jesli to nie prowo, to teraz ja sie zapytam ciebie: a gdyby twoj chlopak siedzial/lezal, a twoja kolezanka by go bzykala na jezdzca...? to co, twoim zdaniem to tez nie zdrada, bo to ona wykonala cala prace, a chlopak sobie lezal?? taka sama sytuacja jak z lodem. tak, zdradzil cie, zdecydowanie.

Gość taka_tam_pulcheryja
a jak Twojego chłopak jakas tam "zerż..." to tez bedzie sie upierał i tłumaczył...ze on nie.... słaby koles olej go

Gość taka_tam_pulcheryja
no to miąłysmy jedną myśl....z kolzenką powyżej....;)