Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna kobieta z zapytaniem

Co jest przyjemnego w spuszczaniu się na kobiece ciało ?

Polecane posty

Mam na mysli takie miejsca jak np. brzuch Nie czaję tego, calkowicie rozumiem że może byc przyjemne spuszczanie się do pochwy albo w usta czy na twarz - jako element dominacji, ale na brzuch ? Dla mnie to troche komiczne ;) ale może któryś z panów mi to wyjaśni

Moj facet lubi spuszczac mi sie na brzuch i rozmazywac to na mnie, moze czuje sie jak ginekolog na usg i dlatego tak robi

no ja też mam takie wrażenie, ale na tym forum sami panowie czasami wypisuja, "lubię spuszczac sie mojej kobiecie na brzuszek" więc ja tego nie wymysliłam :D

W moim przypadku-do ust czy do wewnątrz NIE MA TAKIEJ OPCJI!!! Tylko na zewnątrz, a gdzie to...mało ważne...nawet może być na brzuch,

moja poprzednia wypowiedz była do 07 mialam na myśli, że tez uważam, ze nie ma w tym nic przyjemnego dlatego zaciekawiło mnie dlaczego są panowie, którzy twierdzą, że to lubią i jakiego typu mają z tego frajdę ;)

oj, czasem nie warto doszukiwać się jakiejś ideologii, tylko robić to co się chce i czuje :):)

na twarz, do ust - nie obawiaj sie, takie kurewki unikają jak ognia panów Twojego pokroju, wiec mozesz czu sie bezpieczny ;)

Ja tylko z tego względu nie robię tych rzeczy bo mnie one brzydzą i jakoś tego nie widzę. Ale jak innym to sprawia przyjemność...o gustach sie nie dyskutuje

Gość 424242234
Ja natomiast nie rozumiem co fajnego w spuszczaniu się na twarz lub do ust ukochanej partnerki.

Gość odpowiedź jest prosta
Lepiej na brzuszek, niż Was zapłodnić, chyba, że chce mieć dzidziusia na koszt męża, który jest bezpłodny.

Gość na twarz, do ust...
wiesz ja uważam, że gdyby facet miał zrobić coś takiego to żaden by się nie zgodził, a kobiety godzą się na wszystko. Niech każdy myśli co chce ale faceci siebie szanują, a kobiety siebie w ogóle

A czemu uwazasz to za nieszanowanie siebie?? Jak facet robi minete to tez ma w buzi nasze tzw. soki

Ja tam najbardziej lubię się spuszczać w paszczu :-) I do tego koniecznie, gdy go wkładam aż po same jaja a kobieta się dusi i krztusi :-) To mnie najbardziej kręci. Oprócz seksu z Programistą, oczywiście :-)

Gość Ja napiszę ze strony kobiety
Na brzuch jest fajnie. To takie miłe po prostu, blisko łona, a łatwiej z wymyciem.

Robienie to na twarz czy do ust, jest moim zdanie wielce poniżające zarówno dla kobiety jak i dla mężczyzny . Świadczy to o braku szacunku do drugiej osoby.

Moze dla Ciebie, kazdy ma inny system wartosci, ja wcale nie odczuwam braku szacunku do mnie jak moj facet sie na mnie spusci

jeśli mowa o szacunku to najlepiej "po bożemu" waszym zdaniem, wszyscy mają swój system wartości i nie dla każdego spuszczanie się na ciało to brak szacunku, to równie dobrze można stwierdzić że spuszczanie się do "środka" kobiety to też brak szacunku, miejcie litości....

to nie jest temat o szacunku, tylko proste pytanie czy jest cokolwiek przyjemnego w spuszczaniu się na brzuch ;)

Gość bo na kobiete w ogole
jest fajnie, a gdzie to juz zalezy, dla mnie nie ma takiej czesci ciala, na ktora by mi sie nie podobalo, wazne ze ona jest brudna ode mnie :p

Jeżeli odbywa się to za przyzwoleniem drugiej strony to się zgadzam .

Gość bo na kobiete
a co, w parku na obce kobiety sie spuszczasz? :D

Gość BlackB
Ja i moja narzeczona uwielbiamy seks oralny.I ja robię jej minetkę i ona zaspokaja mnie ustami i obydwoje uwielbiamy kiedy mam wytrysk w jej ustach,połyka całą spermę i jeszcze wylizuje mojego penisa.Obydwoje lubimy to,nie mamy nic przeciw i nie widzimy w tym nic złego,diabelskiego,czy w jakikolwiek sposób niewłaściwego.Byłem z kilkoma kobietami i właściwie tylko dwie z nich nie miały nie przeciwko.Wiele zależy jak mocno się kochamy,jak bardzo pragniemy i od tego na co się zgadzamy.No i najważniejsze czy sprawia to radochę nam obojgu.Jak powiedział filozof Terencjusz "nic co ludzkie,nie jest mi obce..."

Gość BlackB
Widze ze ktoś ma rozum małpy właśnie i nie zrozumiał.zwrotu "znaczenie terenu" uzyłem jako przenośni. :D

Gość wolisz na dywan?
:o

Gość Intrygant
Chodzi tu po prostu o urozmaicenie - jak zawsze kobieta połyka wszystko, to spuszczenie się na brzuch raz na rok jest ciekawsze, bardziej podniecające, zaskakujące itp. A jak będzie się zawsze spuszczał na ciało, to nagłe połknięcie sprawi mu największą przyjemność.

Spuszczają się na brzuch bo: nie w środku, nie do ust, nie na twarz, nie na cycki- to qrna gdzie ma się spuścić? W kiblu?

Gość robbi
Ja często spuszczam się na cipkę...bardzo lubię jak sperma wpada do srodka albo poprostu jest na cipce lub dupce...czasami nawet to wyliżę. Bardzo mnie to podnieca i mogę znowu za chwilke...