Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hel_cia

Mężczyźni z Marsa, Kobiety z Wenus.

Polecane posty

Gość lalalllaa
Paweł..niby tak ale co do "mocnych" kawałów, to nie opowiada się ich w towarzystwie kobiet a i kobiety facetom takich opowiadać nie powinny. Co innego anonimowy net;)

Podchodzi facet do prostytutki i mówi: - co mogę zrobić za 5 zł? - wsadzić i wyciągnąć - ona odpowiada Dobra facet ściąga spodnie, wsadził ...mija 10 min zdenerwowana prostytutka pyta: - czemu nie wyciągasz? Na to facet odpowiada: - bo mam tylko 2,50 zł

Znowu brzydki ale nie aż tak do końca ;-) Pani kazała Jasiowi napisać zdanie z wyrazem prawdopodobnie. Po kilku minutach zastanowienia Jasiu czyta z kartki: -Mój tata poszedł do kibla z gazetą. Prawdopodobnie będzie srał bo czytać nie umie.

Wiesz Pawełku, wg mnie mógłbyś by tutaj ciekawym elementem składowym tego forum ;) Szkoda że wyparowały mi już głowy wszystkie kawały :( Ale posmiałam się dzisiaj sporo :P A opis Metis to ja chętnie ustawiłabym na facebooku :D ale to już byłoby za mocne hihih

Haha Paweł nie przychodzi mi zaden do glowy ale jak coś mi sie przypomni to wstawię ;P Metis ja wlasnie na FB wstawiłam tez hahaha :D

hahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaa nie mogę!!!!! :-D ŚWIETNEEEEEE A ja nie wiedziałem, dlaczego moja żona ciągle taka milcząca ;-)

Hahaha nie no ja też się dziś uśmiałam jak nigdy :D dzieki wam :*** A ten moj opis to widze że robi furrorę heh ;) ale fakt coś w sobie ma ;p

Nie wiem czy to slyszeliście :P Jasiu wchodzi do pokoju swoich rodziców kiedy oni sobie igraszkuja i pyta : -Co robicie? Na to rodzice - jedziemy rowerem. No to Jasiu poszedł do pokoju Małgosi po jakimś czasie tata wchodzi do nich i oburzony do jasia - A co wy robice ?!! Na to Jasiu - Doganiamy Was!!

Tak na wkupnego, to jeszcze jeden brzydki kawał znam :-) Jedzie Jasiu z babcia przez wieś Dupa i widzi pogrzeb - Babciu! pogrzeb w Dupie - a sam sobie pogrzeb