Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hel_cia

Mężczyźni z Marsa, Kobiety z Wenus.

Polecane posty

Gość zoryka
no ... kiedyś pójdziemy :D ja samotna, to sobie jeszcze poszukam inteligentnych do pogadania :) Tobie dobrej nocy :)

Gość zoryka
... a między nami: amerykańskie, czy nie i tak fajnie sobie po świętować jak codzienność zabija takie głupawe? czułe? gesty :)

Zoryka To kochana nie wychodź z tego pokoju jak chcesz pogadać z inteligentnymi i na poziomie :D Nigdzie indziej już tego nie znajdziesz hihi Łączmy się w naszej samotności kolorowych snów :) 😴

A ja wychodze z założenia że lepiej codzien po troszkę słodyczy, niż jednego dnia taki nawal, że chce się rz.... :classic_cool: nie tylko w walentynki powinno sie mowic o uczuciach itd. no ale ja jestem romantyczką, ale i realistką, bo wiem, że rzeczywistość jest inna 😘

Gość zoryka
for you ;) ja.... tak na .... paluszkach .... pobuszuję .... może ... kogoś .... znajdę .... ;) :D

Gość zoryka
.... oj rzeczywistość jest zgoła inna ... proza życia .... nawet jak znajdziesz kogoś odpowiedniego (na pozór) to obowiązki dnia codziennego zabiją codzienne "kocham" i "tęsknię" ... :P

Zoryka....ale masz rację! Ja tez czasem , choć to trochę idiotyczne, mam takie przemyślenia egzystencjalne heh Ale myślę, że jeśli dwoje ludzi szczerze się kocha, ma wspólne pasje albo po prostu tak na siebie wciąż działa, że codzienność i szara rzeczywistość nie zabije tego, co najlepsze :)

Ale sie tu u nas wesoło zrobiło:D A wy co takimi poezjami piszecie Czwóreczka coooo ?:) Dziewczyny byłam wczoraj na rozmowie w sprawie pracy, zobaczymy co z tego wyjdze;) Ja ogolnie jestem z rozmowy zadowolona ale wiecie, wszystko sie może zdarzyc:D No a teraz mam w koncu weeked wolny :D No i widzę, że jakiś Pan d nas dołączył :D Witam, witam ;)

Uni no wiesz, jak to się mówi, położyłam lagę lub machnęłam ręką na moje kwestie uczuciowe, bo nic mi się nie udaje w tej materii. Stanę się biznes łomen :classic_cool: I będę jeździć na sex-wczasy do Egiptu lub Maroka :P

Czwórka te twoje kawały mistrzostwo świata i pan paweł:) nonono! Usmiałam sie do łez az kregosłup mnie rozbolał:D To widze ze na seks- wakacje wybierasz sie napędzona czwórko;)zazdroszcze! tez bym chciala tyle zeby ze mna jechał stały facet bym mogła uprawiac seks wszedzie i okazdje porzednia i nocy:) a jakby to był egipt , grecja narazie to marzenia;) Włosi, Turcy - muzułmanie o fuj!:D,Niemcy - 3 x Nie!:p Za to hiszpanie owłosieni, prawdziwa uroda mezczyzny i rece mmmm:D i ta uroda fabregasa, nie odmowie;) ale ja szaleje za blondynami, owłosiony facet musi byc inaczej wsio! Pan ronaldo to zaprzeczenie mezczyzny:D to moje zdanie:p Tylko własnie u mnie z tym moim kolesiem skończyłam z nim! Teraz zaluje ze sie o niego w pewnym stopniu starałam, podobał mi sie, zaproponował spotykanie sie..dzieki czemu pokazał ze jest cynikiem bez serca i uczuc, twierdzi ze sie z tym urodził, stracił matke mysle ze przez to, ale zawsze mi powtarzal ze jest dla mnie kolega to ja głupia niewiem czego od niego chcialam..faceci sa tak dziwni ze ja nigdy ich nie zrozumiem ale nie mam zamiaru domyslac sie..nie odzywa sie do mnie ostatnio, wole odejsc z honorem bo swietnie sie bawi bezemnie , codziennie imprezy i jego fochy i sztuczna pewnosc siebie, znowu doznalam zauroczenia ,dziekuje bogu ze sie nie przywiazalam. Ale wynika z tego wniosek, nigdy nie zakochuj sie dopoki go dobrze nie poznasz no i drugi wniosek , najczesciej przebojowi faceci sa do dupy i tyle w temacie. Ciesze sie ze teraz mam go gdzies!Najgorsze ze pracujemy razem w pasazu i bede musiala go widywac sztuczna buzke. I znowu singielka jestem i czekam z niecierpliwowscia na kolejne szczescie, szkoda ze to trudne, nic nie wolno sie poddawac:) wstajemy, tzrepiemy sie i do przodu:):*

Impri, ja teraz jadę zwiedzać, mało osob będe znała o ile w ogóle kogoś będę znała...ale poznam ;) coś czuję , że tam będą pić równo Co do facetów...ja zawsze lubiłam ciemnowłosych, ale blondyni tez są przystojni i tak jak ty dla mnie mezczyzna musi byc owlosiony! Tak sie lubie bawić tymi włoskami a już na ręce i nogi zwracam szczególną uwagę :D Nie lubię gładkich mężczyzn, wiem, ze niektorzy mają słabe owlosienie, np.moj szwagier, ja gdybym nie goliła nóg to futrem przebiłabym jego :D A co do hiszpanów, poznałam tutaj w zeszłym roku hiszpankę. mam ją na facebooku w znajomych, no i zaprosila mnie do Barcelony i naopowiadała się o hiszpanach tyle że aż slinka pociekła.:D Jednak lubię porozmawiac w ojczystym języku a nie kombinowac w jakimś innym Dla tego Turcję traktuję jakoś zrobienie czegoś dla samej siebie, zeby to dalo mi radość itd. Nie zakładam ze kogoś poznam, ze sie zakocham, to byloby miłe, ale ten pieprzony amor mnie nie lubi i wali wszędzie tylko nie we mnie ( no i tez nie w tych facetow ktorzy mi się podobają) Takie buty

Kurde Dzwonił niedawno moj eks(ten ostatni Piotrek). Że jest w kraju, na 2 tyg.żeby pozamykać swoje sprawy i chce się spotkać. Zgodziłam się z czystej ciekawości o czym on w ogolę chce ze mną teraz rozmawiać! a pytał co u mnie, jak w pracy itd. wtf! koleżanka mi napisała, że na spotkaniu mam być pełna seksu i się odpierdzielić :D właśnie, czym zagiąć chłopa? :D czekam na propozycje! :classic_cool:

czwórka chcesz sie znim spotkac? masz ochote tylko porozmawiac?widze ze sentyment do ciebie ma, tesknił zapewne i musi sie z toba zobaczyc. Facet nie wie czego chce, straszne to jest ze z takim przypadkiem nie jestem sama. Jak tylko sie z tego uwolnic:( Czworka pokaz klase, ubierz sie fajnie wymaluj sie, i badz sobą:);)

Czwórka tak jak impri pisze a do tego pewność siebie! Jesteś fajna dziewczyna i nie musisz tego ani niczego innego udowadniać ;) samo to że gość chce się z Tobą spotkać świadczy że nie jesteś mu obojętna, a po spotkaniu będzie tylko miał myśli typu " doceń co masz zanim czas sprawi że docenisz to co miałeś" ! :)

Okazało się że juz wczesniej dzwonił. Nie wiem. Szczerze to kompletnie mnie to nie ruszyło, tylko zdziwiłam się że zadzwonił. Opowiadał o pracy itd. w sumie było tak jak na początku, zanim jeszcze zaczął kombinowac i kłamać :o Spotkam się, niech zobaczy co stracił

no niestety zawsze tak jest, najpierw wszystko ładnie cacy a później coś musi się stać.. przynajmniej w moim przypadku zawsze tak jest ;p ze na drodzę coś stanie albo ktoś namiesza albo zacznie się jedno wielkie ściemnianie wzajemne albo jednostronne.. eh zawsze coś :P

JA nie mam sobie nic do zarzucenia. On sie nie starał, zawsze byly jakieś wymówki. W sumie pozniej pomyslalam sobie ze moglam powiedziec, że jestem zajęta ale sam cel spotkania mnie ciekawi. No tak, zamyka wszystkie sprawy w kraju a my mielismy się rozstać osobiście, mimo ze ja zerwałam przez tel.bo inaczej nie mialam jak! wiec pewnie sie pozegnamy hehe Ale serio, nie nie popadam w samouwielbienie, ale odepchnął od siebie kobiete z ktorą miałby dobry seks, pyszne jedzenie i wiele innych :D Cóż :classic_cool:

czwórka a to frajer hehe :D stracił najlepsze co mógł mieć ;p dobre jedzonko i dobry seks.. o czym facet może więcej pomarzyć heh ;) Ale dobrze zrobiłaś skoro się nie starał.. facet to ma być facet on ma się starać a nie jeszcze może im się marzy żebyśmy to my się starały.. :P

Uwierz mi, w grudniu poznałam faceta który chce tak samo. żeby on siedział sobie jak pan a ja zebym do niego jezdzila hehe Podobny tym. Nie wydaje mi się, żeby P miał do mnie slabosc, choc przeciez sam mial tyle planów ze mną związanych...i nici z nich wyszły ;) Zatem w środę lub czwartek stracę resztę nadziei i wiary w mężczyzn...ten 1% hehe

będzie dobrze, pogadać on zobaczy co stracił pojedzie a Ty sobie znajdziesz jakiegoś godnego co zasłuży na te obiadki i sex :P

czwórka z facetami trzeba krótko,nie pozwalac im na wszystko...jak facet sie nie stara to oznacza ze nie zalezy mu na tobie, chce miec dziewczyne bez zobowiązan, nie warto! Unikac takich po przejsciach, z takimi to jest tragedia, nie ufaja i sa wredni, kłamia grr. Sa źli i jakby chcieli zrobic kolejnej dziewczynie krzywde, potworność! czwórka spotkaj sie znim pod warunkiem ze nie przezyjesz tego gleboko:) albo pojawi sie facet ktory udowadnia ze nadaje sie do jednego albo porzadny facet z zasadami.I o takiego jest trudno ale nie poddawac sie;)

chcialabys uprawiac seks :P ?? hehe bo podziekowac to potrafiłby ze przyszlaś:P faceci sa łatw w obsłudze:D

i dodatkowo dla mnie związki na odległość się nie sprawdzają.. za dużo niewiadomych, za rzadko się widuje. A żeby kogoś poznać i mu zaufać to jednak trzeba trochę czasu a tak to na odległość nigdy nic nie wiadomo i dodatkowo można sobie różne głupie rzeczy wkręcać i zastanawiać co on teraz robi.. i się jeszcze tego nie dowiedzieć bo nie ma się pewności czy gość mówi prawdę czy ściemnia i to takie błędne koło

Dziewczynki, ja to wszystko wiem, wiem jak powinno być...ale wiedzieć a robić to dwie różne rzeczy. Nigdy nie wiedziałam co zrobić, żeby P zaczął się starać, to ja jechałam do niego...to ja kombinowałam, to ja trzymałam to wszystko w kupie, to ja przymykałam oko na niektóre sytuacje. Ale chyba niepotrzebnie Co najgorsze, nadal nie wiem jak zmusić faceta do jakiejkolwiek pracy i działania a nie biernego wygodnego czekania aż ja coś zrobię. Ale tacy są ci mężczyźni XXI w.

niestety taka prawda.. dlatego ja jak widzę że od początku się nie stara to odpuszczam, to bez sensu ja czegoś innego oczekuje i widzę że on też czegoś innego oczekuje, a więc nie ma sensu tego ciągnąć. Gorzej jest jak facet na początku się stara nawet za bardzo a później jak mu się wydaje że ma Cię w garści odpuszcza, wtedy gorzej jest dać sobie spokój bo jednak już troche czasu mineło i można się było przywiązać.

W moich przypadkach zdecydowanie szybko zaczynają sie nudzić, albo przestają się starać. Nie wiem czym to idzie ;) Widocznie każdy z tych facetów to nie był "ten". Znając moje szczęście pewnie juz go gdzies przegapiłam i przepadło ehh..... oglądam Pół żartem pół serio, mmm ile wyedy bylo seksu w tych kobietach, nie wywalały wiele na wierzch ale sukienki, podkerślona talia robiły swoje. A teraz mnoży się szeroko pojęty plastik do recyklingu 😘

co najgorsze że faceci na ten plastyk lecą.. co poniektórzy :P