Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alejanickur!de nie wiem

Kazałem jej opisać siebie. Co Wy na to ? Jaką jest osobą ?

Polecane posty

Gość Kalimera1258
Dzisiaj po prostu mam ochotę sobie poprowokować. Jest to tekst jednej mojej znajomej z naszej klasy, tak miała napisane w jednej z tych dziwnych rubryczek, ale nie spodziewałam się, że jeszcze gdzie indziej to pisała. Dzisiaj spaliłam dwie prowokacje. No ładnie no.

Gość ffffffffffffffffffgfgf
hehe jakby to bylo na naszej klasie to by wyskoczyla nasza klasa...I tak wiem ze to autorka:D:D:D:D

Gość Kalimera1258
Profil O sobie Coś o sobie hmmm.. tak naprawdę to wiem, ze guzik Was to obchodzi, ale i tak sobie napiszę . ; DDDD Zamieszkuję ciepły kraj - Grecję ; dd Nudny kraj. wbrew pozorom . Nic tu się nie dzieje . Co dalej . No w ojczyźnie naszej czasem bywam, jak jest many i czas no i w ogóle. ;D Jestem niepoprawną wariatką, zakręconą muzykomanką, pozytywnie nastawioną do.. słowa melanż ;] Ogólnie to się tu marnuje, bo tylko mi lecą lata;P Stan mojego serca jest dosyć ciężki , myślę, że tu będzie potrzebny respirator . ; ] Nie jestem różową słodką panienką, grzeczną i z zasadami.. Jestem wredna i gryzę jeśli trzeba , robię to co lubię, robię to co chcę, łamię zasady , pokonuje bariery, stawiam poprzeczki no i takie tam,SŁUCHAM TYLKO SIEBIE ! czasem wychodzę na tym źle a czasem dobrze, ale zawsze jednak po swojemu ; ] , moje motto życiowe : życie się ma tylko jedno ;DD PRZEŻYJ JE , no kur. de , PRZEŻYJ nie prześpij ! ;) Moje zaufanie przeszło szok termiczny , nie udowodnisz nie uwierzę ;D To by było na tyle..chyba.. tak myślę ;D Więcej swoich grzechów nie pamiętam :) No to całuję w pięte , pozdrawiam, dziękuję, cześć , pa ! ;D Rozpuszczona księżniczka . mała, wredna dziewczynka . pechowa szczęściara . cholernie wrażliwa . cholernie obojętna !!! "Nie rozpamiętuję przeszłości. Nie skupiam się na żalu, bólu, tylko zatrzaskuję drzwi, a nawet je zamurowuję, i patrzę, co jest za następnym rogiem.. ''Człowieku nie prorokuj,jak mnie nie znasz to nie plotkuj'' Czym się aktualnie zajmuję Grecja. Nawet jeśli czasem trochę się skarżę - mówiło serce - to tylko dlatego, że jestem sercem ludzkim, a one właśnie są takie. Obawiają się sięgnąć po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje im się, że nie są ich godne, albo, że nigdy im się to nie uda. My, serca, umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach, które mogły być piękne, a nie były, o skarbach, które mogły być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskiem. Gdy tak się dzieje, zawsze na koniec cierpimy straszliwe męki...

Gość Kalimera1258
Nie będę podawać konta, bo nie chce żeby dziewczyna miała najazd przeze mnie.

Gość Pffff phi
Jak mnie juz wkurwiaja te debilne prowokacje. Nie mozna normalnie poczytac topikow, bo co drugi okazuje sie prowem. Jaki to ma sens? :o

Gość Kalimera1258
Sama nie wiem, ale powiedz mi jak ja przestanę inni też to zrobią ? Kiedy szukałam tu pomocy, rady zawsze zostałam spławiana, więc teraz kafe jest dla mnie tylko sposobem na głębszą nudę.

Gość superbitch
Kalimera, dobrze robisz, popieram 🖐️ mozna dzieki temu popatrzec na psychologie spoleczna :D

Gość Kalimera1258
Też :)