Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sle jajako kto

UU NOWE PIELUCHY DADA

Polecane posty

Gość sle jajako kto

Witam dziewczyny normalnie kupilam dzisiaj przez przypadek pieluchy takie z biedronki DADA sie nazywają i co??? i BARDZI MIŁE ZASKOCZENIE one normalnie wyglądaja jak ORYGINALNE PAMPERSY no prosze jak fajnie a cena o ile niższa :-)

Gość mamu,śka
no ja własnie słyszalam,z ę te nowe dada sa super :)

Gość sle jajako kto
bez kitu identyczne tylko nie pachna tym pudrowym zapachem ale to nawet lepiej już teraz tylko te dada :-)

Gość tak,
ja zawsze DAD Akupuję, ale fakt te ostatnie też przypominają mi pampersy.fajneee

też polecam kupiłam na próbe i są świetne te nowe i nie śmierdzą jak pampersy te orginalne tym takim specyficznym zapachem...

ja uzywam dada,ale o jakich nowosciach piszecie,ja kupiłam te co zawsze były i takie same są... ale głównie stosuję pieluchy z rossmana a dokładnie pieluchomajtki,które są dla mnie najlepsze,super przylegają do ciała a chusteczki kupuje dada-do pupy a do rączek i buźki abydream zielone,ale tylko są pakowane po 15szt akurat ten zapach ktore kupuje

Gość szafapax
a ile kosztują te dady? są czasem na nie promocje tak jak na pampersy?

Gość strzga___
a od kiedy są nowe? ja już z miesiąc nie kupowałam. chociaż wcześniej też mi pasowały.

Gość MAMA 83
Te nowe Dada są superowe ,innych już nie chcę !!!!.Polecam wszystkim dobra cena i super jakość :))))

Gość policz sobie ile wychodzi za 1
sztuke. Ja porownywalam i dada wcale nie wychodza tanije niz pampersy w promocji! jakies 52 grosze za sztuke pampers i dada. Z tym, ze po pampersach moja corka miala odparzenia a po dada nie.

dziewczyny a czy jak ściągacie pieluszkę tak po 3 godz.i jest średnio zasikana to jak przyłożycie rękę to czuć wilgoć? Bo ja testowałam babydream super nie przeciekały, nie śmierdziały, rozciągliwe boczki, byłam bardzo zadowolona do momentu, aż odkryłam, że dziecko siedzi w mokrym. Potem robiłam test na pampersie i babydream i w pampersie tego nie ma:/ a jak z tymi DADA????

Gość pytanie hop
Ja kupiłam je jako jedne z pierwszych pieluch dla noworodka. :) Jeszcze ich nie próbowałam, ale jestem dobrej myśli.

Gość ja podobnie
ja używałam dada do 20 miesiąca gdzieś, potem nawet te juniorskie były za krótkie, wpijały się ciało i po 3 godzinach pielucha była wilgotna, dało się wyczuć w rękach siki także ja nie polecam

Gość oj tam laska ma krotkie fajne
zawsze kupuje dada ale ostatnio podkusilo mnie i kupilam huggiesy normalnie takie gowno ze szkoda gadac wata w srodku to tylko taki cienki pasek ze z boku siku wycieka nigdy wiecej huggiesow, a dada nowe jakies sa? ja nie zauwazylam roznicy?czym sie roznia od starych??

Gość wwww.....
też od dawna kupuję, jestem zadowolona, ale spróbujcie kiedyś kupić pieluchy w Lidlu, cena podobna, to dopiero rewelacja, niestety do Lidla mam kawał drogi, a Biedronka pod nosem. Ale o jakich nowych mówicie? Dopiero co kupowałam i nie wiedzę różnicy

Gość oj tam laska ma krotkie fajne
do JA PODOBNIE jak dziecko 20mies.chodzi jeszcze w pieluszce w dodatku 3 godziny to wybacz ale sucho nie bedzie :P wiesz co to takiego nocnik?? a jesli nie to nie oszczedzaj na dziecku tylko zmieniaj pieluche co 2 godz.a nie czekaj az pielucha juz nie bedzie przyjmowac.

a ja uzywam z rossmana babydream i sa swietne.takie jak pampers.nie przeciekaja nic.sa swietne.i tanie.80 szt 40 zl

Gość trr
To jakiś żart??? Przecież te nowr, "Premium" są o wiele gorsze od poprzednich! Lata w nich luźna warstwa wkładu, mokre są już po chwili jak te Pampers czy Huggies i nie izolują skóry od wilgoci. Wystarczy dotknąć. Lubicie odparzające pieluchy? Poprzednie DADA to była jakość. Dziecko mogło być w takiej nawet kilkanaście godzina a ona w środku wciąż była sucha, i skóra dziecka też. Teraz na szczęście podobne znalazłam w Akpolu a tego shitu nowego już nie kupię. A wy, którym te nowe odpowiadają, chyba po prostu nigdy na porządne pieluchy nie trafiłyście, ze szkodą dla dzieci.

Gość haha kilkanascie godzin
kilkanaście godzin? dziecko w pieluszce? :-o Gratulacje. Ja polecam rosmanowskie baby dreams są świetne. (ale od razu pisze że kilkunastu godzin nie wytrzymują!) :P

Gość mama coreczkiiii
moja corcia ostatnio spala 13 godzin w dadzie, pieluchy rewelacja, dupka sucha, zadnych odparzen. Corcia ma 7 mies i nie budzi sie w nocy jesc, dlatego jej nie przebieram.

Gość maciej.p
NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA TE SPONSOROWANE KOMENTARZE. NOWE DADY SĄ BARDZO KIEPSKIE !!! MIMO ŻE SĄ MIĘKKIE I WYGODNE TO PRZECIEKAJĄ I BARDZO ŹLE CHŁONĄ. JEST TO AUTENTYCZNA OPINIA NA TEMAT NOWYCH PIELUCH BIEDRONKI.

ja kupiłam je wczoraj i jestem mile zakoczona!!sa super-mięciutkie,chłonne i skóra nie jest wilgotna po nich,cena 27zł jak dla mnie w sam raz:)) na dady nie ma promocji-czasem sa do nich puzzle drewniane lub ksiązeczki jako gratis

zużyłam całą paczkę inowych i tak - są cieńsze i bardziej miękie niż stare ale są mniej chłonne, szybko są "pełne". mi to tak nie przeszkadza bo dzieci trochę sikają do kibelka a troche w pieluche.

Gość niezbyt pomocna dłoń
Od samego początku kupowałam Dady i uważam, że te nowe są trochę gorsze od starych. Są tak jakby węższe, jak mały dużo biega, to mu się pielucha przemieszcza i jej brzeg wpija się mu w pupkę, wcześniej tego nie było. Poza tym przeciekają trochę bokami. Już dwa razy się zdarzyło, że po dłuższym spacerze mały był osikany (był przewijany tuż przed spacerem), a ze starymi Dadami nie było tego nigdy.