Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola9292

zdrada

Polecane posty

Gość ola9292

Jak sprawdzic czy chłopak z którym jestem juz od 2 lat Mnie zdrada bo mam takie podejrzenia ? Macie jakies sposoby na to?

Gość ile lat musze przepracowac
jak sprawic zeby ola poszla spac bo na na 8 do szkoly?

Gość ola9292
jak juz do do pracy ;)

Gość ola9292
Chodzi o to ,że mam podejrzenia wobec chłopaka interesuję Mnie pytanie jak sprawdzic czy facet zdradza co jakieś tego widoczne objawy? np zakłopotanie ?

Gość ruddddddddddaaaaaaaaaaaaaa
Powiem Ci tak. Jak trafiłaś na rasowego doświadczonego zdrajcę i cwaniaka to się nie zorientujesz :( Będzie cię robił w chuja ile wlezie. Taki nie zostawi szminki na sobie czy ubraniu, zmieniu ubranie, że nie poczujesz perfum innej, weźmie podwójny zimny i ciepły prysznic na zabicie zapachu itp. Co najwyżej przez przypadek się przy takim dowiesz. Ale wtedy i tak strzeli ci piękną gadkę, przyniesie kwiaty, zaprosi gdzieś, coś kupi, pięknie powie, że żałuje, że mu przykro, że jesteś ty, że tamta się nie liczy, że to był przypadek, że się bał ci powiedzieć, że nie wiedział jak, że chciał się wyszumieć, zabawić itp. a ty mu... wybaczysz. Choć są jeszcze objawy takie, że jak facet cię zdradza i jest kłamcą i oszustem to to mu zostaje w podejściu do ciebie. Nie ufa ci, sprawdza, jest podejrzliwy, kontroluje, dzwoni, śledzi, obserwuje. Niektóre biorą to za zazdrość, a tak naprawdę to facet zwyczajnie się zapomina i osądza ciebie swoją miarą. Skoro sam tak robił to i tobie nie ufa. Szczerość i wzajemne zaufanie to podstawa dobrego związku. Choć zależy na czym chcesz budować związek. Jest jeszcze np. kasa i wygodne życie. Godzisz się ze zdradami w zamian za to że facet ci wszystko kupuje, załatwia itd.

Gość sara87
ruda-dzięki za odpowiedz ;) tylko jest tak ,że On pracuje i po pracy przychodzi do domu ale keidy wraca zachowuje się dziwnie myslisz ,że zdradza Mnie w pewien sposobw pracy .Ja mysle ,ze teraz bedzie jeszcze gorzej! :(

Jeśli pracuje to po pracy może być zwyczajnie zmęczony. Ale pytanie czy jak wcześniej pracował to też tak miał czy nie. Czy tak było od początku czy to zmiana. Czy którykotrwała czy już dłuższy czas. Może np. ma problemy w pracy ? Powiedz dokładniej jeśli możesz bo zachowuje się dziwnie po przyjściu z pracy to bardzo szerokie pojęcie. Jeśli widzisz, że coś go dręczy to proponuję wpierw porozmawiać z nim.

Gość mzxnc
facet zdradza tylko wtedy kiedy ma braki , wiadac dajesz mu dupci zle , albo nie tak czesto jak chce , nie robisz loda , z połykiem nie masz orgazmów itd. to jak ma cie nie zdradzac

mzxnc ale pieprzysz! Facet zdradza jak ma to w genach i charakterze i jak nie kocha! Jak kocha to świata poza kobietą nie widzi i na inną nawet nie spojrzy. Jak nie kocha to zdradza niezależnie czy jesteś super w łóżku czy nie.

Gość dana211283
Jak facet cię kocha to nawet nie pomyśli o innej tylko o tobie. A jak zdradza to znaczy, że nie kocha. Sprawdź wpierw z czego wynika jego dziwne zachowanie zanim podejmiesz decyzję.