Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faceci to swinie!

Pomóżcie mi, żebym do niego nie napisała... :(

Polecane posty

Gość Faceci to swinie!

Tak mi ciężko, tak tęsknie... Nie odzywam się do niego trzeci dzień, dziś po południu już miałam ochotę wziąć tel i napisać, ale się powstrzymałam... A teraz... a teraz telefon lezy przede mną i mam straszną ochotę wziąć go do ręki... :( powiedzcie, żebym tego nie robiła... ;(

Gość sdfsdfasd
idz na forum bravo 1milosc

Gość kkobieta na forummm
Dobra napisz ile macie lat i jak długo ze sobą byliście(jesteście)???

Gość Faceci to swinie!
23, bylismy 3 lata... Ja po porstu chce to zakończyć, w sumie to już to zakończyłam, ale to, że on nie walczy, nie pisze, ma gdzieś, to mnie boli ... ;/

Gość Faceci to swinie!
Tęsknie za nim po prostu, pierwsze dni są chyba najgorsze:(

Gość nie pisz głupia daj spokój
nie poniżaj się:P żaden facet nie szanuje takiej laski:O

Gość ile lat musze przepracowac
biedna jestes wroc do niego uwierz do nastepnej klotni:P

Gość Faceci to swinie!
swedzi mnie

Gość Faceci to swinie!
Kurcze, tylko ja nie chce napisać, żeby błagać czy coś... Mam jego pare rzeczy, on aktualnie jest za granicą, mniej więcej za tydzień powinien wrócić, chciałam mu napisać, że jak wróci to niech da znać to mu przywizę jego rzeczy... ;/ Bo to rozstanie nie bylo takie jasne, ja po porstu zamilkłam, przestałam się odzywać... ;/

Gość Faceci to swinie!
strzelam sobie palcowke :classic_cool:

Gość Faceci to swinie!
jestem durna pizda , cipa mnie swedzi musz napisac zeby mnie wyruchal po przyjezdzie

Gość Faceci to swinie!
Kurwa, macie rację ... ;/ Tak , wiem, jestem skończoną kretynką ;/

Gość Faceci to swinie!
kto mi wsadzi do buzi?

Gość skoro zakończyłaś
Ten związek to bądź konsekwentna. Jeśli będzie chciał sie skontaktować z Tobą to zrobi to.

Gość Faceci to swinie!
ale ja z nim jestem w ciazy:(

Gość Faceci to swinie!
Mam nadzieję, że odróżniacie podszywy ;/ Macie rację, jeśli kocha to sam będzie szukał kontaktu... Ale z dnia na dzień jest mi ciężej... :( Mimo, że zranił mnie tyle razy i cieszę się , że to zakończyłam ale i tak za nim tęsknie... Jestem popierdolo.na;/

Gość Faceci to swinie!
jestem gorzej niz popierdolona jestem glupia pizda

Gość Faceci to swinie!
[zgłoś do usunięcia] Faceci to swinie! jestem gorzej niz popie**olona jestem glupia pi**a Spadaj podszywie! ;/

Gość zerwalas z nim i myslisz ze
sie bedzie plaszczyl i sie odezwie HAHAHAHAHAHAHAHA kolejna glupia pissssda:classic_cool:

Gość skoro zakończyłaś
Wcale nie jestes popierdolona;) to zupełnie normalne że tęsknisz, jednak nie pokazuj mu tego. Wiem ze jest trudno ale zaciśnij zęby! dasz radę!Jeśli Cię kocha będzie szukał kontaktu a jeśli nie będziesz miała poczucie że zakończyłaś (i wyszłaś z tego z klasą). Najważniejsze to szacunek dla samego siebie ;) Z czasem będzie lepiej:)

Zaczerniłam się, żeby podszywów nie było ... Tak zerwałam z nim, bo mnie oszukał, więc to nie moja wina, dzień w który z nim zerwałam był pijany, przepraszał, błagał, wydzwaniał, ja wymieniłam parę smsów, przez tel powiedziałam, że to koniec. Wiem, dziecinne, ale nie miałam innej możliwości. Na następny dzień jak gdyby nigdy nic napisał mi smsa o treści "Kocham Cie:-*" Nie odpisałam mu, od tamtej pory 3 dni mijają i ja się słowem nie odezwałam, ale on po tym ostatnim smsie też nie...

[zgłoś do usunięcia] skoro zakończyłaś Wcale nie jestes popie**olona to zupełnie normalne że tęsknisz, jednak nie pokazuj mu tego. Wiem ze jest trudno ale zaciśnij zęby! dasz radę!Jeśli Cię kocha będzie szukał kontaktu a jeśli nie będziesz miała poczucie że zakończyłaś (i wyszłaś z tego z klasą). Najważniejsze to szacunek dla samego siebie Z czasem będzie lepiej Dziękuję, naprawdę jest mi lżej po takich słowach... Masz rację, nie powinnam się poniżać, muszę czekać i zobaczyć co wyniknie, czy odezwie się , czy nie...

Gość a z czym cie oklamal
??

Nie chcę tutaj tego opisywać publicznie, po prostu okłamał mnie i nie zamierzam mu tego wybaczyć . Tylko próbuję się powstrzymać przed napisaniem do niego ;(

Gość nie pierdol tylko mow
z czym cie oklamal bo nikt ci inaczej nie pomozeeeee

Gość chyba zdajesz sobie sprawe
...a moze nie, z tego, jak beznadziejnie sie teraz zachowujesz. Zerwalas z nim, bo jak twierdzisz mialas powody i nie chcesz z nim juz byc dluzej, ale boli cie to ze on sie nie plaszczy teraz przed toba??? Przeciez pisal do ciebie, nie odpisywalas wiec sobie odpuscil. I po co ci teraz jego odzywanie sie? Bo chyba tylko na zasadzie "no prosze cie, chciej do mnie wrocic bo musze ci jeszcze raz dac kopa w tylek". Beznadzieja. Nie wiem co ci zrobil ten facet, ale jesli tak samo niepowaznie zachowywalas sie bedac z nim w zwiazku, to nic dziwnego ze nie traktowal cie powaznie i nie czul nawet ze zaslugujesz na to zeby byc z toba szczerym.....

Gość wkoncu madrosc
no kurvva odpowiedz up w 100 % prawdziwa:)!!!!!!!!1

Gdy byłam z nim w związku zachowywałam się poważnie, ale fakt, teraz beznadziejne pomysły przychodzą mi do głowy. Po prostu pierwsze dni po rozstaniu są ciężkie, ale wiecie czego oczekiwałam ? Chociaż tego słowa "przepraszam" nic więcej, bo naprawdę po tym co mi robił przeprosiny mi się należą, ale nie takie po pijaku. Może to miłość sprawia, że jesteśmy tak beznadziejnie zakochani, że szukamy byle jakiego pretekstu by nawiązać kontakt z kimś, kto traktował nas jak zero i wiele razy zranił. Tak, macie rację, moje zachowanie jest beznadziejne...