Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mydestinationnn

Czy wszystkie kobiety wolą niegrzecznych chłopców???

Polecane posty

On jest miły, grzeczny, poukładany. Widzę jak na mnie patrzy. Widzę, że mu się podobam. Jest romantykiem. I wszsytko byłoby dobrze gdybym się tak dziwnie przy nim nie czuła. Czuje się jakaś gorsza, jakby coś mnie przy nim ograniczało. Brakuje mi w nim tego czegoś co by mnie do niego przyciągało. Jest dobry, opiekuńczy. Nie rozumiem dlaczego czuję, że będę się przy nim nudzić. a może on się poprostu wsydzi? Dlaczego nas kobiety ciągnie do niegrzecznych chłopców? A w takich słodkich i opiekuńczych coś nam przeszkadza, brak nam tego dreszczyku emocji.

Gość kocha?
­­­­­­­­­­­ bo poprostu nie chcemy rutyny, chcemy kłótni romansów żeby życie było ciekawe.

nie wiem czy kocha. Dopiero 3 razy się spotkaliśmy. Ale już jest o mnie zazdrosny, mówi mi o gwiazdach, księżycu, raz po alkoholu się pocałowaliśmy i żałuję tego bo dla mnie to za szybko. No ale cóż stąło się. Myśłałam, że się zniechęci a on w prost przeciwnie zadzwonił na następny dzień żeby sie ze mną umówić. Ogólnie fajny chłopak, przystojny, inteligentny ale ja jestem taka roztrzepnana, lubię się bawić a on jest raczej spokojny. A ja miałam dotąd burzliwe związki i zastanawiam sie czy brnąć w to dalej, że może się bardziej otworzy...