Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwaowieczkabozameee

nie ma mojej matki rodowodowej...

Polecane posty

nie wiem kto nią jest? Jak do tego dojść słuchajcie? Nic mi się w życiu już nie uda jak nie będę znać mojej matki matki rodowowej? Czy ktos jej szukał? Czy ja mam sie przejmować tym rodowoem czy nie? Ale podoba mi się moja ...roślinnośc tam. Od deba poczynajac. Czemu nie? Ale ...matka rodowodowa - jak ją znaleźć? Może święta Elżbieta od wilków? Jest taka? Kto mi powie co ja mam do cholery robić dalej? [wściekły]

Gość kocha?
­­­­­­­­­­­ wyp­ierdalaj z tego forum

I słusznie - idę już. Ale mój ojciec rodowowy to JEDEN PENIS jest - mam wrażenie, że mam przed nim klęknąć i włożyć sobie do ust jego penisa BO ON MNIE STWORZYŁ. I PO CO???? ja na to? A kto jest moją matką rodowodową ty idioto głupi bo znowu mi wszystko pójdzie z dymem ( I BEZ DYMU) ... i tyle wiecie :( Może jak zjem Najsw. Sakrament to mi lepiej sie będzie myśleć ale... można to tak? Czy to działa NA MÓZG? Na rózne dziury to chyba tak, a na MÓZG? jak uważacie? Mój ojciec biologiczny powie - jestem spłukany , nie masz po co do nie przyjeżdzać. - Ty łajdaku mu powiem - tyle gwałtów - że też cię dopiero na koniec wyrzucili. Ciekawe czy zażera Najsw. Sakrament z tą swoją ekskomuniką. Jak uważacie. tez bękart i tyle. jak ja :( A innych dzieci nie ma - on myśli że IlE ON MA DZIECI - uhm - ma 1 dziecko żywe. MNIE. I jeszcze nie ma kasy. Co za zero. Jednak wiedzą kogo eksokomunikować wiecie. Tyle wam napiszę... czasem bo czasem to tam ... acha - ja wiem. On się nie przyznał do mnie i MYŚLAŁ , ze któraś urodzi z jego słynnych gwałtów - ale jakichś tam - ale żadna. ŻADNA. tylko ta co w lesie szukała Najsw. Sakramentu. CO ZA PECH bo by ja spławił niedżwiedziem bo tylko niedżwiedz może ją zabić. Mnie - ale ja jestem niedzwiedziem tatuśku mu powiem. Tylko... hmmm... ze snu. i tyle. Ja się mogę zmieniać jak chcę. A wilk? Nie boisz się wilka? Przecież mogę cię zagryźć na śmierć za te moje CUDNE studia, ale... wolę cię kopnąć w chuja i olać - chlusnąć ci w twarz wodą z kibla. naprawdę. Bo mój ojciec powinien mieć TWARZ a ty jej dokumentnie nie masz. I to jest twój pech człowieku i tyle. Ty masz tylko strzelbę myśliwską - to strzelaj. A uważaj na wilki. Podobno ich nie ma, ale... może są? Jak uważacie jak skończy taki tatuś? Marnie jak dla mnie i tyle... KREATOR to jest. Wystarczyłoby żeby któras mu ucieła. usunęły. To potwór i tyle. Jak tamte. A ja? Muszę radzić sobie sama i już. Przynajmniej na razie. On i jego rodowód. :(

Moi zdaniem jmój ocjiec biologiczny jest bardzo dziany, ale chciwy - matko. czy jest przystojny? Hmmm jak uważacie? trzebaby go poszukać - tak tylko może jest gdzieś w necie. A matka rodowodowa - co to za cholera może być i tyle :( Pewnie też się do mnie nie przyzna. Może jakaś Elżbieta od wilków - kto wie? Nigdy nic nie wiadomo, nie? Nigdy nic nie wiadomo słuchajcie i tyle. 🌼

GOOD BYE :(

Ale słuchajcie uważam, że jak ktoś się naje najsw. sakramentu to powinno sie po tym lepiej myśleć. I tyle. Nie wiem czemu. Lepiej - twórczo jakoś. Nie wiem. Taki narkotyk. Zamiast tyle pić to lepiej się najeść i tyle. Czy to zadzaiała? Może tak bym znalazła rodziców rodowodowych bo kto mi prawdę. Każdy tylko się wiesza i nic więcej nie robi. A prawda jaka jest :(