Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głodmorrka

Wkurzona bo......

Polecane posty

Gość głodmorrka

jestem głodna,a żadnego pieczywa nie ma.Jestem wściekła,jestem przed okresem glodna i kurwa zaś nie zasne :(

Gość stefan proszę cie
a co ty tylko bułki pożerasz przed okresem ? :D

Gość vshgs6
ugoruj sobie makaron, ja zawsez tak robie jak nie mam pieczywa, ale zaswez ryz czy makaron znajde, dolewam troche oleju do wody i taki ładny złocisty pozniej jem

Gość głodmorrka
W dodatku pytajac męża,gdzie są bułkizjedzone w wekend i rzekmo sie pytal w skleie czy jakies pieczywa cche.phta l kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a nie wzial.Teraz zona glodna i wkurwiona.Mam 7 days,ale kurwa ile mozna żreć.Na snaidanie jadlam czekoladowego,potem czekoladowy budyn wieczorem dosc czekolady na dzisiaj........

Gość głodmorrka
Nie przed @ róźnie jadam,ale teraz miałam ochote i nie ma.Makaron mam całe szczęście,ale sam makaron mam zjesc?Nie chce mi sie bawic w kuchni w nocy :/

Gość stefan proszę cie
ja jakie mnie głód w nocy dopadnie to też zawsze gotuje makaron potem na patelnie dodaje keczupu , bazyli i oregano a potem posypuje serem :D mało ambitne ale nocny głód zabija :D

Gość głodmorrka
Taśma,poszłabym ale jestem głodna wkurzona i nie zasne. :/Pieczywo znaczy mamym,ale w zamrązalce bo M sobie kupuje,a ja qrwa nie mam nic.

Gość głodmorrka
"uwielbiam usiąść przy kominku z duvhś bułką i filiżanką kawy, rozkoszując się mądrością zawartą w klasycznej literaturze i delikatnie masować ciało siłami grawitacji kołysząc się na zabytkowym, bujanym fotelu, lecz od czasu do czasu nachodzi mnie nieodparta pokusa, by dziko, wbrew ogólnie przyjętym zasadom higieny, podrapać się po swoim włochatym kroczu :D

Gość głodmorrka
problem rozwiązany,znalazłam resztki pedigree w misce mojego psa :classic_cool:

Gość głodmorrka
Stefan,dzięki fajny pomysł :) Tylko tak ok gotowc makaron,trzeba czekac a mam ochote zjesc juz teraz na szybkiego :/

Gość autorze tematuuuu
wyjscia sa dwa albo sie opchaj woda tzn opij, albo zeżryj kolejnego 7daysa :D bo jak sie nie chcesz bawic w nocy w kuchni to co my Ci na to poradzimy ;) albo jak masz to sobie jakis kisiel czy budyn zrob tez sie nim opchasz!

Gość głodmorrka
hehe te wpisy o kroczu i pedigre podszyw.Zabawny zresztą. :P

Gość głodmorrka
Pisałam wyżej że jadłam już dzisiaj budyń czekoladowy,7 daysa i mam dosc czekoladowcy zarcia na dzisiaj

Gość autorze tematuuuu
no a to przepraszam budynie sa tylko czekoladowe? :O ja mam np wisniowy i smietankowy...kisiele z reguly sa owocowe nie slyszalam o czekoladowym :D albo jakis owoc wsun tez zapcha żołąd :)

Gość głodmorrka
Mam ocohte obudzic męza by zapierdz...do sklpeu 24 po pieczywo...skoro tylko zapytal czy mi cos brak.....szkoda że ja tego w poniedzialek na zakupach nie słyszałam

Gość głodmorrka
razem z Mężem uwielbiamy kawę z mlekiem i strasznie nas wkurzają te maleńkie otworki w kartonie z mlekiem, tak trudno wlać przez nie kawę :o

Gość głodmorrka
A no nie tylko czekoladowe są budynie,za kisielem nie przepadam.Owocow brak :/ Kurde cięzki mi dogodzic :/ :P

Gość stefan proszę cie
a nie masz żadnej zupki z paczki albo innego gorącego kubka ? :D ja jak jestem głodna to nigdy w życiu bym nie zasnęła bo normalnie mnie aż ssie z głodu i czuje jak mi żołądek do kręgosłupa przysycha :)

Gość głodmorrka
Fajny podszyw z kawą.Przynajmniej humor mi poprawiają takie podszywy :P

Gość głodmorrka
stefan-mam rosolki amino

Gość głodmorrka
dogodzić...własnie :) nie ma pieczywa ale moze seks zaspokoi mój głod ? jest chętny ?

Gość stefan proszę cie
no to chyba kryzys zażegnany taka zupkę zrobisz w 5 minut i jest makaron ;D

Gość głodmorrka
Może seks by mi spotęgował głod jeszcze bardziej.Mam ochote na tosta,oj taaaaaa :/ Mam zachcianki jak baba w ciązy,a jestem przed @ głodna i wściekła. :/

Gość głodmorrka
stefan a no,jesli nic innego nie wpadnie do glowy to zjem zupke może.......:/

Gość autorze tematuuuu
tak musze przyznac ze dzis podszyw jest fajny :) daje rade nie drazni jakimis tandetnymi tekstami tylko smiesznie pisze :) to dla Ciebie podszywie 🌻

Gość głodmorrka
Narazie to sobie herbate relaksacyjną zrobilam :] Co by uspokoić nerwy,bo mam wściek macicy

Gość głodmorrka
chyba zaraz nie wyrobie i pojde przekopac ogrodek w celu znalezienia pokarmu

Gość głodmorrka
Nie cche zupki,popatrzylam na to ee tam,nawet parowek w domu nie ma,skonczyly sie,kurwa mac..........