Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwyczajny__koleś

On 30

Polecane posty

Sam nie wiem czum pisze,może dlatego,ze mam już dość samotności. Brakuje mi cholernie tej drugiej połówki,ponoc jestem normalnym facetem ,tak wiec pytam czemu jestem nadal sam? Czasami mam tego wszystkiego juz dosc.........

Gość żyyyleta krupa
jasne, brakuje ci seksu a nie drugiej połówki, nie kłamałbyś chociaż..

Gość normalny to ty na pewno
nie jesteś. Normalny facet nie siedzi o 2 na kobiecym forum.

Koleś dasz rade ale o co ci chodzi teraz potrzebujesz otuchy czy jak?!no cóżbedzie dobrze nie pekaj musisz ino do ludzi wychodzic a bedzie dobrze.Toć trędowaty nie jestes co?!

Seksu mi nie brakuje:) Tylko tej drugiej polowy.Czemu pozno pisze?bo pozno z pracy woracam.Moim zdaniem jestem niesmialy i w tym problem..

Gość ona.8.
hmm, ale byłeś wogóle w jakimś związku?

Gość żyyyleta krupa
nieśmiały a seks skąd masz?

Seks przewaznie z kolezankami,ktore mnie poderwaly(wiem to faceci powinni podrywac) ale tak wyszlo.Na tym sie konczylo.W zwiazkach bylem dwoch takich powaznych i niestety obydwa niewypalily.

Gość poważnie mówię 3
daj foto penisa , może z nim problem

Pierwsza milosc lubiala uprawiac seks nie tylko ze mna ale jak sie okazalo pozniej z wiloma facetami i po moim zwiazku z tego co wiem tez to robila.Tak wiec wiesz mnie takie coc nie ciagnie. Drugi zwiazek padl po polrocznym mieszkaniu razem.Poznala na gg innego. I od 4 lat tak sam jak kolek w morzu..

Gość ona.8.
za bardzo marudzisz, byłeś już w związkach, seksu Ci nie brakuje więc przestan dolowac innych, niektorzy mają gorzej, chyba do końca nie jesteś szczery. Ja nidgy nie byłam w związku, nawet koleżanek nie mam, bardzo potrzebuje kontatku z innymi a jednocześnie uciekam od tego....To jest dopiero problem.

Gość ch uj wam w du pe za je ba ni
o własnie daj foto to my Ci powiemy czy cos nie tak.

a skąd możesz wiedziec czy penis jest ok??nie tobie to oceniac kolego.

no problem to ja też mam facet narobił innej dzieciaka ale spoko byliśmy razem 5 lat oczywiście kocha mnie cudownie:)kurwa mieszkałam z nim3 lat planowalismy slub i ciekawe co ja mam powiedzieć.?!cóż never give up;)po prostu walcz:)

Gość poważnie mówię 3
właśnie , dawaj penisa, ale z karteczką żeby nie było ,ze nie twój 🖐️

ona.8. Jesli Cie urazilem to przepraszam. Ale nie o to mi chodziło.Po prostu cholernie mi brakuje dziewczyny.I wiesz co,ze jak mam okazje cos ztym zrobic to sie boje,nie wiem czemu.Zarazem mi tego brak ,a jak cos do czego to uciekam..

kobieta87 ale faza!!!

Gość ona.8.
nie pomogę Ci w Twoim problemie, bo ja nawet nie potrafie spojrzec facetowi w oczy...Może wcześniej sie rozczarowales i teraz boisz sie ponownie zaufac ale jeśli chcesz zmian, to musisz zaryzykowac.

o fuck!!!!!!!!!

No nie zapylił mnie przez te 5 lat trwałam przy antykoncepcji:)ale znalazła się starsza,cwana bestia(30lat)która dokładnie wiedziała jakby tu chłopaka wplątać i po 5 miesiącach namiętnego romansu okazało sie,że baby się zagnieździło...no cóz życie on mnie oczywiście naaaaadal baaardzo kocha(śmiech na sali)ale co amm się rozlożyc na ulicy i czekac na nadjeżdzający tir.?o nie.!a 5 lat czy uważam za stracony?!hmmm nie bo doswiadczenia czynia nas silniejszymi i teraz ciut inaczej bede patrzyła na swoje zycie,związki,ludzi...Autorze nie poddawaj się.!ona gdzies tam czeka szukaj i rozglądaj siecuwaznie:)

kobieta87 faza w chuj.co za kongo hyhyhyh ale cie wyrolował fcuk dobry numer

Gość Abd al-Aziz ibn Saud
jam jest 87...5 lat...sporo

Kobieta rocznik 87 Wiem,ze to co Cie nie zabije to Cię wzmocni.Gdyby Cie kochal to nie poszedlby z inna do łozka.BYło minelo.I w Twoim przypadku jedziesz dalej tak trzymac:) Zastanawiam sie czy ja sie czasem gdzies nie zablokowalem?