Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwyczajny__koleś

On 30

Polecane posty

Gość ch uj wam w du pe za je ba ni
za co nie ma,faze mam po ganji i jest faza z tej twojej sytuacji faza konkret medal dla gościa za numer dobry jest

Gość ona.8.
bo się wstydze, krępuje, jestem onieśmielona, ogolnie popadam w wewnętrzną panike, mam wrazenie, ze jeśli ktos, spojrzy mi w oczy to odkryje wszystkie moje tajemnice....sama nie wiem, czemu tak sie dzieje

Gość ch uj wam w du pe za je ba ni
ale maci życie,zajarajcie i będzie git!!!

dobranoc autorze i ty najarany gandzia również;) Aytorze może się zablokowałeś,przedemną długa droga Ty napewno kogoś znajdziesz wychodz do ludzi,baw się szukaj bo samo nie przyjdzie... 3maj się papa

ona.8.Powiem Ci,ze czasami mam podobnie. Głeboko mi brakuje tej drugiej osoby,a zarazem boje sie,ze zostane odepchniety,moze to wlasnie to sam nie wiem.Ale chyba wiem jak sie czujesz.

wiecie co:) juz wiem czemu jestem sam.Jak dogadzam mojej starej to ona nigdy nie dochodzi, potem wali mnie tłuczkiem po łbie. Dlatego mam uraz do kobiet :(

Gość Kobieto rocznik 87
Rozumiem Twój ból, ale nie przeginaaj w drugą stronę. Ta kobieta sama sobie tego dziecka przecież nie zrobiła! On też tam byl i też działał, dlaczego z niej robisz kogoś podłego, a jego rozgrzeszasz? Ona, jeśli była wolna, to nikogo nie zdradzała, a możliwe też, że Twój facet nie powiedział jest, że jest w związku - faceci tak często robią. No chyba że wiedziała, że jest i mieszka z Tobą, to wtedy co innego.

w przedszkolu pani bawiła sie moim ptaszkiem, jak nikt nie widział, a potem jak spotkałem ją po latach to powiedziała " ha ha ha ciekawe czy ci juz urósł" Oczywiście nie przyznałem się, że ani trochę :(

Ten koles w kilku tematach się podszyl. Jakiś głupi troll. Apropo, to chyba tragedii u ciebie nie ma skoro dałeś się poderwać. Z drugiej strony ja nigdy nie poderwałam faceta bo chyba jestem jakas staroświecka.

zoyakk Miło być podrywanym i miło podrywac.Przyznam,ze nie zawsze podrywanie mi wychodzilo:) Moze to z obawy,ze nic z tego nie bedzie he.

A bo ja wiem... Nie lubie się raczej narzucać facetom...

Kolesiu... Znam chłopaka, który był w związku, zakochany szaleńczo...stało się tak, że w którymś miejscu popełnił błąd, zrobił źle i związek się skończył. I On uważa, że chyba nigdy nie pokocha tak jak wtedy, że cos się w nim wypaliło... Wierzę mu, ale nie można się zamykać. Nie wiem jak wyglądasz...ale nie uważam , żebyś był jakiś szkaradny czy coś w tym rodzaju ;) Więc chyba nie w tym tkwi problem A brak szczęścia w kwestiach uczuciowych? Powiem Ci, że mnie często pytają dlaczego jestem sama. Odp.? Bo nie mam szczęścia Dlatego- dwie opcje 1) siedzieć i czekać(smutać, narzekać, ew.liczyć na łut szczęścia) 2) zacząć robić coś dla siebie i wtedy jest duże prawdopodobieństwo, że spełniony, zadowolony z siebie i swego życia człowiek przyciągnie kogoś radosnego, wartościowego.. :) Ja wybrałam opcję nr 2 :)