Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puppuppuppup

pup-instytycja ktora najchetniej wysadzilabym w powietrze

Polecane posty

Gość puppuppuppup

albo wszystkich pracownikow wyslala na sybir. wkurzylam sie na maksa od samego rana

Gość 6jgtw
A co sie stalo?

Gość public vampire
pup to kurwy, jak widze ta czarną suke co u mnie robi w pupie w moim miescie to bym ją zajebał kurwe starą, wsze popierdolono

Gość tyczka lesnna
tak, widze fajne stanowisko pracy, idealne spełniam kryteria a okazujesie ze posade dostaje jakas mloda swiezo po liceum coreczka pracowenicy pup, no zes kur*a. te ciagle pytania dlaczego nie znalazlam pracy i dlaczego nie chce przyjac oferty pracy przedsatawiceila handlowego(akwizycja) lub w call center:o

Gość szpilki na dnie bałtyku
o zgadzam się! u mnie jest taka wredna baba, która powoduje, że każda wizyta w pup to dla mnie trauma, patrzy się na mnie jakbym była najżałośniejszą istotą na globie

Gość hhfgdvrbtfbtr
bo widzisz takij jest nasz kraj kochany... nie wiedza i umiejetnosci tylko znajomosci tzrzxeba miec

Gość taka prawda, ten
kto ma znajomości, to ma i prace, a wy po znajomości byście wzięły?

Gość puppuppuppup
wczoraj wdzie na stronie pup oferte wiec dzwonie okazuje sie ze to staz nic wiecej nie chcial powiedziec bo oferta niby zamkieta. rano przed wyjazdem(ok 18 km w jedna strone ok. 11 zl na bilety) dzwonie zeby sie upewnic a moze i wycisnac na kims zeby mi powiedzial chociaz gdzie ten pracodawca czy gdzies w centrum czy na jakis peryferiach. dzwonie i sie dowaiduje ze ona takiej oferty nie ma. dzwonie wiec do biura obok. ofera jest nazwy pracoawcy nie podala ale powiedziala ze w centrum miasta. wiec sie upewniam czy na 100 % aktualne bo w pokoju obok babka nie wiedziala nic o tej ofercie. ona zaczela sie wczytwac w te oferte i okzalo sie ze faktycznie juz niewazna bo pracodawca chcial tylko 10 skierowan i tyle juz wydali. po 1 - wczoraj dzwonilam na 5 minut przed zamknieciem pup czyli facet musial wiedziec ze juz wydali te 10 skierowan .dzis dzwonilam zaraz po otwarciu . pewnie skierowania rozeszly sie wsrod znajmoych. co lepsze oferty miedzy swoich a reszcie jakies ochlapy.

Gość polewa czekoladowa.
taaaaa to jeszcze lepiej, byłam na stazu w restauracji jakokerlerka u brata pracownicy pup, on zobowiązał się przedłużyć mi umowę. ok. wiedział, że ide nastudia zaoczne, od pcozątku też w pup mówiłam że idę na studia. poskończeniu stażu on mówi mi, że albo praca aklbo studia, ja w szoku bo umawiliśmy isę na inne rozwiązanie. nie podjęłam jeszcze decyzji a on dzowni do swojej siotsry i mói, że nie chce przedłużyć umowy. wzywają mnie do pup i z wyrzutem mówią, ze nei chce przedłużyć umowy o pracę i ze nie wpowiedziałam nikomu o zamiarze studiowania. jasne kur*a. w ten skutek niemogę się zarejesttrować jako bezrobotna przez najbliższe 4 misiace:o