Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_sopot24

Nie jestem pewna co zrobić

Polecane posty

Gość Ona_sopot24

Nigdy nie pisałam na tego typu forach, wydawało mi się to bez sensu, ale nie mam komu o tym powiedzieć, pragnę pozostać anonimowa całkowicie. Jest ktoś na kim mi zależy, od roku, byliśmy razem, ale nie udało się z winy obojga oraz tego , że on nie ma potrzeb seksualnych ( występują średnio raz na miesiąc lub teraz rzadziej ) mam dosyć meczęnia go swoim uczuciem do niego, gdyż widzę że On nie odczuwa tego do Mnie, bo nie ma potrzeby starania się byśmy mimo wszystko byli razem szczęśliwi. Spotkałam przypadkowo niedawno znajomego, wymiana tele, od początku nie ukrywaliśmy, że jak się spotkamy to w jedynym celu, jestem młoda, wolna - tak samo On. Wczoraj spytałam się osoby na której mi zależy czy naprawdę nic z tego nie będzie- powiedział , że zdecydowanie NIE. Nie mogę już czekać, gdy on odpycha...

Gość public vampire
jak nie jestes pewna, to sie zesraj w gacie, to pomaga na niepewnosc

Gość jagódka29_lublin
Nie ma potrzeb seksualnych? tez to mialam, ale doszlismy do porozumienia byla wizyta u seksuologa i jest o niebo lepiej ale ludzie sie boja pojsc na szczescie mojemu na mnie tak zalezalo ze mimo ze mowil ze to nic nie da to poszedl pozytywnie nastawiony kiedys seksu nie bylo dwa tygodnie teraz jest dwa razy w tygodniu :) moze wizyta u seksuologa? ale tu tez pytanie czy mu na tobie zalezy bo jak nie to wymysli milion sposobow by cie odepchnac....wtedy znajdz sobie innego