Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nic

pytanie dot. facebooka

Polecane posty

Gość nie wiem nic

widzę,że spora część moich znajomych płci męskiej ustawia statusy w stylu : 'Srebrny Polonez w dieslu tym lubi jezdzic kazdy prawdziwy facet' 'Srebrny Polonez w Dieslu ' wie ktoś o co chodzi;D ?

Gość nie wiem nic
uppp

Jeszcze u nikogo nie widziałam czegoś takiego -_-

Gość wieś tańczy i śpiewa i
opanowuje facebook :)

Gość moim zdaniem nie są najgorsze
ostatnio babki ustawiały nazwy alkoholi więc pewno to zaszyfrowany opis dziewczyny jaka im sie podoba albo też statusu w związku

Gość nie wiem nic
u mnie kilku znajomych ma takie statusy i sądzę,że jest to kolejna akcja facetów po długości pilota itd. ale nie mam pomysłu ,o co może chodzić tym razem;D ^^

kobiety jeszcze niedawno mialy ustawiane z opisach gdzie lubia klasc torebki, teraz wlasnie nazwy alkoholi jako status zwiazku a to pewnie wiadomosci dla facetow, tez pewnie o takiej tematyce nic szczegolnego :D

Gość fascynujące
:o 🖐️

Gość jhllujkluh
Gramy w grę. Ktoś zaproponował, abyśmy my, wszystkie chłopy na facebooku zrobili coś wyjątkowego aby uświadomić mężczyzn o zagrożeniu wystąpienia brzydkich kobiet (akcja pt. (eng.) Ugly Chick Awareness). Gra jest łatwa i chciałbym, abyś do ...nas dołączył i pomógł nam to rozprzestrzenić. Baby se wstawiają jakieś napoje do statusu i zostawiają wszystkich mężczyzn w zastanowieniu dlaczego wszystkie dziewczyny mają w swoim statusie drinka. Zróbmy im to samo! My zakodujemy ulubiony typ kobiety. Oczywiście szyfr znają tylko mężczyźni! Pamiętaj, nie odpowiadaj na tą wiadomość, tylko ustaw w profilu mieszankę poniższych kodów, następnie skopiuj tą wiadomość w całości i wyślij jako nową do wszystkich swoich znajomych płci męskiej. Patronuje nam przy tym Al Bundy i jego organizacja "No MA'AM". czarny: wysoka czerwony: niska srebrny: niewiele niższa ode mnie Mercedes: brunetka Ford: blondynka Polonez: ruda Fiat: szatynka w benzynie: duży biust w dieslu: średni biust z LPG: mały biust Zatem "Czarny Mercedes w dieslu" to wysoka brunetka ze średnim biustem. Zeszłoroczna gra panienek dosięgnęła telewizji, pomóżmy, aby ten rok przebił ich efekt i pokażmy, że miejsce kobiety jest w kuchni

Jeszcze u nikogo nie widziałam czegoś takiego -_-

Hahahaha to znowu jakaś wasza gierka fajnie wiedzieć ;DD Ale żeście wymyślili,ale najlepsze było z pilotem i torebkami wam to tylko jedno w głowach i tylko w jeden sposób sobie to kojarzyliście ;D Faceci.. PS. miejsce prawdziwej kobiety nie jest przy garach ..raczej przy facecie żeby zmieniać mu pieluszki i wiele tłumaczyć haha ;P

Gość nie wiem nic
hahahaahh,no nie podejrzewałabym moich znajomych o takie zamiłowanie do rudych ;D

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnloooooooooioj
ale gdzie trzeba ustawic to??

Gość nie wiem nic
jeśli jesteś facetem,to w statusie;D np. czarny mercedes w benzynie,jeśli lubisz wysokie brunetki z duzym biustem;D